Ik heb nieuwe schoenen!

Omdat mijn twee paar chelsea boots - die ik zowat dagelijks draag - heel erg beginnen te verslijten, vond ik het tijd voor nieuwe schoene...

Omdat mijn twee paar chelsea boots - die ik zowat dagelijks draag - heel erg beginnen te verslijten, vond ik het tijd voor nieuwe schoenen. Een paar die niet alleen een goede vervanger zou zijn voor mijn 'oude', maar die ook weer een heel klein beetje anders zijn dan degene die ik al had. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn nieuwste aanwinst zien!


Leuk detail is het ritsje dat tot halverwege de schoen loopt. Ik heb het nog maar zelden eerder gezien en vond het iets heel leuks toevoegen. Net erboven zie je het elastiek dat uit kan rekken zodra je de schoen instapt. Ik ga er vanuit dat dit nog wel wat verder uitrekt, want tot nu toe is het nog best moeilijk om erin te komen!

Het materiaal van de hele schoen bestaat uit leer, waar ik persoonlijk wel een groot voorstander van ben als je goede laarsjes wil aanschaffen. Deze blijven immers wat langer goed en vooral voor iemand die ze iedere dag wel aanheeft (hello!) is het ideaal om een echt leren paar schoenen te hebben. Je legt er wellicht iets meer geld voor weg, maar nu in de sale zijn er een hoop kortingen waarbij je, zoals ik dus, maarliefst 30 euro minder betaalt!


De zolen van deze boots zijn ook een tikkeltje anders. Waar ik voorheen een 'tikkende' hak eronder had, zijn deze gemaakt van gom; oftewel een soort rubber. Heel handig, want zo maak ik niet zoveel geluid meer als ik aan kom lopen, haha! 


Ook hebben deze boots weer een lus aan de achterkant. Thank God dat deze wat kleiner is dan m'n andere, want ik had bij mijn oude paren het idee dat ik ze zowat eraan kon ophangen (hihi). Deze zijn gelukkig niet al te aanwezig en verpesten zéker niet de achterkant van de schoen. 


Waar ik ze bestelde? Na urenlang zoeken kwam ik terecht op de site van Sarenza en deze zijn van het merk André - ik geloof een Frans schoenenmerk. Ze waren van bijna 100 euro naar 80 afgeprijsd en aangezien ik zag dat ik met het inschrijven van de nieuwsbrief nog eens 10 euro discount kon krijgen, ging er uiteindelijk 30 euro vanaf. Een héél fijn prijsje voor zulke mooie, kwalitatieve schoenen. Ik ben in ieder geval heel happy!

Related posts

16 reacties

 1. Ik koop zelf geen leer meer, maar zwarte laarsjes zijn ZO handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh super leuk! Zwarte laarsjes zijn al-tijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zwarte laarsjes zijn altijd een super fijn item!
  Ik vind ze heel erg tof. En ze zijn leuk te combineren!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn mooi en ook goed te combineren. Ik moet ook eens kijken zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige laarsjes! Ik ben ook nog steeds op zoek naar zwarte simpele enkellaarsjes die comfortabel lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke laarsjes, ik vind ze heel tof! Ik ben nog steeds op zoek naar fijne enkellaarsjes van leer, die zijn gewoon zo ontzettend handig! Onlangs ben ik gevallen voor een lange laars met sleehak hihi, ze lopen gelukkig heel erg fijn. Ik ga daar ook gauw een artikel over schrijven :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh ik vind ze echt onwijs leuk! Ik kocht laatst een paar nieuwe laarsjes bij Loavies en daar ben ik ook onwijs blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit zijn idd ideale laarsjes voor elke dag en gelegenheid. Zoiets moet je gewoon in je kast hebben ;) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, prachtige laarsjes! Ik hou echt van zulk soort modellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik was al weken op zoek naar zo'n enkellaarsjes, maar vond nergens het perfecte paar. Heb uiteindelijk toevallig toch een leuk paar gevonden tijdens het shoppen. Ben er echt zo enorm blij mee! Basics die iedereen zou moeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn echt mooi! Ik zou ze meteen zelf kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke schoenen! Zelf draag ik ook heel vaak zwarte enkellaarsjes, je kunt ze echt met alles combineren.

  BeantwoordenVerwijderen