OPI That's Hula-rious! & Do You Take Lei Away?

Mijn eerste twee lakjes van OPI, gekregen van lief blogvriendinnetje Joyce. Toen ik deze twee pretty pastelkleurtjes uitpakte, kon ik mij...

Mijn eerste twee lakjes van OPI, gekregen van lief blogvriendinnetje Joyce. Toen ik deze twee pretty pastelkleurtjes uitpakte, kon ik mijn geluk niet op: wat een perfecte kleuren voor het voorjaar en de zomer! Vandaag een review van het minty kleurtje 'Thats Hula-rious!' en de nude kleur 'Do You Take Lei Away?'


Hoewel ik zowat alle merken nagellak al een keer heb uitgeprobeerd (van Hema tot KIKO en van Essie tot Catrice), heb ik nog nooit een OPI lakje in m'n bezit gehad. Wel al een paar keer cadeau gedaan door de fijne aanbiedingen in drogisterijen, maar voor een echt, nieuw lakje leg je toch al een hoop geld weg. Toen Joyce me deze twee kleurtjes cadeau deed, werd ik heel erg happy: Eindelijk kon ik ervaren hoe ze zijn!Het allereerste kleurtje is mintgroen: dé perfecte pastelkleur voor het voorjaar. Ik weet nog goed dat toen mintgroen meer een trend werd, ik echt verslaafd was aan alles wat met deze kleur te maken had. Zelf heb ik al twee fijne lakjes in deze tint, maar het zou best kunnen dat deze inmiddels zijn uitgedroogd. Deze mintkleur - That's Hula-rious! - is ietsje lichter dan degene die ik al had.
Na één laagje nagellak zie je hier en daar dat er nog wel aan laagje overheen kan. Mijn eigen nagel komt er nog best veel doorheen en ook vind ik 'm er nog best bubbelig aanbrengen. Overigens vind ik het kwastje van dit lakje heel erg fijn en precies werken en kan ik het precies goed doseren zonder dat ik naast mijn nagel lak.
Het tweede laagje zorgt al voor een veel beter effect: mijn nagels zijn helemaal gedekt én heel mooi mintgroen. Ik vind het wel wat hebben dat deze kleur wat lichter is dan de wat donkerdere mintgroene nagellakjes. Ik denk dat ik deze kleur nog heel vaak ga dragen over een paar maanden: ultimate summervibes!


Het tweede kleurtje is er één die eigenlijk wel het gehele jaar door kan. Omdat Joyce wist hoe fan ik ben van KIKO Nude en zelfs al een back-up hiervan heb gekocht, deed ze me ook Do You Take Lei Away van OPI cadeau. Ik heb ze even vergeleken, maar dit lakje van OPI is iets meer nude en 'Nude' van KIKO heeft meer naar een roze/paarse ondertoon. 


Na één laagje vind ik deze nagellak helemaal niet slecht! Waarschijnlijk komt dit omdat de kleur best dicht bij de kleur van mijn eigen nagels ligt heb ik niet heel veel hiervan nodig. Omdat ik toch nog hier en daar wat minder bedekte plekjes zie, doe ik er - zoals altijd - een tweede laagje overheen. Dan weet ik in ieder geval 100% zeker dat 'ie mooi, goed is gedekt en overal gelijk verspreid is. 


Yesss, twee laagjes van die nude-kleurtje en I'm ready to go! De lak droogde verbazingwekkend snel en brengt ook ontzettend mooi en glad aan - ik heb helemaal geen strepen of bubbeltjes kunnen ontdekken. Dit OPI kleurtje zal ik écht nog heel vaak gaan dragen!

Related posts

14 reacties

 1. Wauw, vooral de nudekleur vind ik echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige kleurtjes!
  Ik vind ze heel erg mooi voor het voorjaar. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die tweede vind ik erg mooi! Lekker neutraal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben persoonlijk niet echt fan van OPI omdat de droogtijd eeuwen lijkt te duren bij mij, haha. Ik vind de tweede kleur wel heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat twee mooie pastel kleurtjes. Ik gebruik graag OPI al vind ik de prijs vaak wel erg hoog waardoor ik bijna nooit koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah ik ben zo'n fan van die nude-kleur! Fijn dat jij er blij mee bent. Laat trouwens het voorjaar maar komen, want door de mintgroene kleur krijg ik zin om ook dat soort nagellakjes op te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, wat een leuke namen hebben ze! Ik vind het nude lakje erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi zeg! Ik vind vooral de tweede heel mooi, staat perfect bij je huidskleur.
  Ik heb ooit eens een crack lakje van OPI gehad, maar nog geen gewone.
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Ik vind ze beide erg mooi!
  Hou van pastelkleurtjes!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een gave kleurtjes, vooral die nude! ik draag nu alleen nog maar donkere kleuren ivm de winter, maar kan niet wachten om ook weer zomerse kleurtjes te gaan dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die nude vind ik echt heel erg mooi, fijn kleurtje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleurtjes voor in het voorjaar!

  BeantwoordenVerwijderen