Heb ik mijn premaster gehaald?

Wie had dit ooit gedacht? Na een héél moeizaam einde van het HBO waagde ik een grote sprong in het diepe: de Universiteit. Plan was om een m...

Wie had dit ooit gedacht? Na een héél moeizaam einde van het HBO waagde ik een grote sprong in het diepe: de Universiteit. Plan was om een master te gaan beginnen, maar daarvoor moest eerst en pittig traject gevolgd worden: de premaster. De meesten werden ontzettend nerveus na het bezoeken van de open avond, aangezien het echt werd omschreven als het onmogelijke mogelijk maken.

En guess what.. I DID IT!!!!! Gewoon in één keer, zonder maar een herkansing te hebben, heb ik gewoon deze premaster helemaal gehaald. Ik had dit oprecht nooit verwacht (tja, toch een stukje onzeker over mijn eigen capaciteiten denk ik) en vooral het feit dat ik alles in één keer heb gehaald is toch wel een heel bijzonder dingetje. Met 4 zevens en 2 achten als eindcijfer (waarvan 1 acht waarschijnlijk nog afgerond wordt naar een 9) kan ik het nog bijna niet geloven. Ik, aan de Universiteit: nu mag het gewoon echt beginnen.

Voorlopig heb ik dus nog - geheel tegen verwachtingen in - tot 30 januari vakantie. Nog even twee weekjes genieten van het vrij zijn tot mijn master gaat beginnen. Ook een enorm spannende tijd (en eind dit jaar waarschijnlijk weer starten met een scriptie. OH JEE), maar wel een tijd waar ik heel veel zin in heb en waarin ik precies ga doen wat ik leuk vind. Wat ik precies ga doen, wijd ik binnenkort nog een artikeltje aan.

Voor nu: heeeeel happy zijn, GENIETEN en ontzettend trots zijn op het feit dat ik dit toch maar mooi even gedaan heb. YES.

Related posts

20 reacties

 1. Wat gaaf! Gefeliciteerd! Heel veel succes op de Uni en nu nog even lekker genieten van je welverdiende vakantie. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh gefeliciteerd, wat fijn voor je!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, zo fijn om te horen! Proficiat =D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw zo goed gedaan Daphne, gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie, wat goed zeg!! Gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super goed meis, daar mag je trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een super nieuws! Daar mag je echt heel trots op zijn <3 Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah je laat me helemaal blozen, haha! Superlief, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen