A day in Rotterdam

Gisteren was ik na lange tijd weer eens een dagje in Rotterdam te vinden en uiteraard nam ik mijn camera weer mee! Na een aantal fotoseri...

Gisteren was ik na lange tijd weer eens een dagje in Rotterdam te vinden en uiteraard nam ik mijn camera weer mee! Na een aantal fotoseries van onder andere de Erasmusbrug gemaakt te hebben, besloot ik nu rondom Blaak en Rotterdam Centraal wat beelden vast te leggen. Vandaag zet ik een aantal van deze beelden op een rij :)
Related posts

11 reacties

 1. Ah wauw Love it! Ik vind jouw fotografie artikeltjes altijd zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zulke mooie foto's!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Laatst was ik ook in Rotterdam, prachtige stad vind ik het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super mooie foto's Daphne!
  Echt prachtig.
  Rotterdam is ook zo'n fijne stad <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaaa vind ik ook! Las dat jij er gisteren ook was, haha!

   Verwijderen
 5. Aah ik hou van dit soort foto's! Eigenlijk heb ik nooit echt goed op de architectuur in Rotterdam gelet, binnenkort ga ik er weer heen en moet ik dat maar eens gaan doen! Dit is eindelijk eens een blogpost met niet standaard foto's! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's heb je gemaakt, en heel divers ook, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's heb je gemaakt. Rotterdam is een leuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige sfeer foto's van Rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen