Mijn December

Nu ik zie dat December toch écht is aangebroken besef ik me pas hoe belachelijk snel dit jaar - net als alle andere jaren natuurlijk - wee...

Nu ik zie dat December toch écht is aangebroken besef ik me pas hoe belachelijk snel dit jaar - net als alle andere jaren natuurlijk - weer is gegaan. Oud en nieuw 2015/2016 kan ik me als de dag van gisteren herinneren en ook mijn afstudeertijd voelt nog niet zo lang geleden. Met nog een aardig drukke en stressvolle maand voor de boeg, zet ik vandaag al mijn decemberplannen op een rij!

Premaster afsluiten
Wie mij een jaar geleden had verteld dat ik inmiddels in mijn vierde maand aan de Universiteit zat, had ik héél raar aangekeken. Maar het is toch echt zo. En met nog (bijna) geen onvoldoendes op zak (en zelfs hoge cijfers voor het vak waarvoor ik het meest vreesde), ga ik volgende week mijn tentamenperiode tegemoet. Vier hele pittige, helse tentamens waar ik echt even flink doorheen moet bijten en waar ik stiekem nu al van wakkerlig. Natuurlijk ga ik alles eraan doen om het in één keer te halen, want dan heb ik maar liefst zes weken vakantie (laat het maar snel 21 december 11.00 zijn)! Als ik het dan niet verdiend heb weet ik het ook niet meer... haha!

Eindelijk 'echt' kerst vieren
Na zo'n drie (of misschien wel vier) jaar heb ik eindelijk alle dagen kerst. Waar ik voorheen altijd wel moest werken bij één van mijn bijbaantjes, kan ik dit jaar genieten van 2.5 dag liefde, gezelligheid en vooral héél veel eten. Ik geloof dat alle plannen wel zo'n beetje rond zijn, wat betekent dat ik waarschijnlijk de eerste kerstdag thuis zal vieren en de tweede kerstdag bij mijn vriend in Breda ben. En tussendoor zal ik vast ook nog wel gezellig samenzijn met mijn hem! <3

Héél veel bloggen in de vakantie
Als jullie de tas met producten zien die ik nog moet reviewen (en dus allemaal nog ongeopend zijn), zouden jullie je écht rotschrikken. Als jullie mijn Instagram hebben gevolgd, weten jullie inmiddels dat ik een Etos Friend was, waarvoor ik een halfjaar lang hele leuke pakketjes heb mogen ontvangen. Al die producten hebben zich nu inmiddels opgestapeld tot een hele grote berg, en samen met alle andere mooie spullen die ik de laatste maanden heb gekocht sta ik te trappelen om weer een aantal hele mooie reviews te schrijven!

Naar de Winterefteling
Ik weet nog niet helemaal zeker of dit deze maand wordt of januari, maar stiekem hoop ik dat deze maand al mijn allereerste keer in de magische Winterefteling zal zijn. Yep, 22 jaar en slechts iets meer dan een halfuurtje verwijderd van dit leuke pretpark, maar er nog nooit geweest tijdens de winterperiode. Het staat intussen al zo lang op mijn bucketlist dat ik er echt heel erg naar uitkijk; vooral als ik van mijn stressvolle periode af ben :)

Oud en Nieuw
Ook de plannen voor oud en nieuw zijn inmiddels in volle gang. Hoogstwaarschijnlijk ga ik weer lekker traditiegetrouw gourmetten bij vrienden, en deze keer neem ik mijn vriend gewoon gezellig mee! Het is al jarenlang supergezellig om met z'n allen het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van wijntjes, lekker eten en champagne terwijl we buiten staan te kijken naar het vuurwerk. Ik heb nu al zin in het nieuwe jaar!

Weer heel veel afspreken met vriendinnen
Nadat ik onder de steen van komende tijd vandaan kom, ga ik weer heel veel bijkletsen en afspreken met vriendinnen. Shame on me, maar zelfs één van mijn beste vriendinnen die inmiddels is verhuisd heb ik al sinds augustus niet meer gezien door alle drukte en indrukken van mijn nieuwe opleiding! Ook komt een andere vriendin rond die tijd terug uit the USA en wil ik ook weer heel graag met iemand anders die naar Maastricht is verhuisd bijkletsen. Een drukke planning dus!

Maar bovenal: heel veel genieten na de drukste periode ooit!
Het is de komende tijd even door een zure appel bijten, maar ik weet waarvoor ik het doe en ik weet dat ik het kan. Daarna mag ik ein-de-lijk volop genieten!
Enjoy your December guys <3 (en mochten jullie me kwijt zijn: ik bevind me voorlopig samen met mijn laptop en aantekeningen onder een grote stapel boeken)

Related posts

7 reacties

 1. Dit gaat vast een hele gezellige maand worden. Geniet van je kerst, heerlijk om vol kerst te kunnen vieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen staat de maand december in het teken van liefde en gezelligheid! Geniet ervan en ik hoop dat je in één keer alle tentamens haalt. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hele fijne plannetjes en dat heb je helemaal verdiend!
  Wat fijn dat je in de vakantie lekker gaat bloggen, ik ga er ook echt tijd voor vrij maken. Lijkt mij heel fijn lekker eventjes niks doen en lekker blogjes schrijven.
  En de winterefteling! Wat leuk! Wil ik ook zo graag heen, lijkt mij echt super leuk :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaaa ik wil je reviews zien! Ik vind jou reviews altijd zo fijn om te lezen, vooral die mooie foto's die je altijd maakt. En fijn dat je nu dit jaar écht 2,5 dag Kerst kunt vieren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 6 weken vakantie, wauw, wat hemels! Daar doe je het natuurlijk voor, haha <3 En ik kijk uit naar nieuwe reviews! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je dit jaar echt kerst kan vieren. Geniet ervan meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. December wordt voor jou vast een leuke maand ;) Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen