Chokers van Chokerketting.nl

  Maandenlang was ik ervan overtuigd dat deze trend echt niets voor mij was en dat het me ook helemaal niet leuk zou staan: chokerkettinge...

 Maandenlang was ik ervan overtuigd dat deze trend echt niets voor mij was en dat het me ook helemaal niet leuk zou staan: chokerkettingen. Iedereen kent ze inmiddels wel en ze zijn er inmiddels ook in heel veel verschillende uitvoeringen dan alleen zwarte bandjes met een hangertjes. Zelf koos ik er in samenwerking met chokerketting.nl ook twee uit, en vandaag laat ik ze zien!

Allereerst koos ik voor een smalle, velvet choker. Ik koos expres deze zonder hangertje, zodat ik kan afwisselen tussen een kettinkje met hanger en eentje zonder hanger. Ook vond ik het velvet effect van het bandje heel erg mooi, het geeft toch wat extra's aan een outfit. De choker is gelukkig goed verstelbaar (dus geen gevaar dat 'ie echt te strak zit) en ook heb je 'm in bredere varianten. Omdat ik niet zo'n hele gewaagde 'brede' choker durfde te nemen, ben ik dus vrij safe begonnen met deze! :)
Toen ik het aanbod van alle chokers met bedel zag, werd de keuze heel erg moeilijk. Na meerdere keren klikken tussen degene met de triangle, de ster en de ketting met het maantje koos ik toch voor de laatste, omdat ik denk dat die bij de meeste outfits ook het leukst zal staan. Maar: ook omdat dit de choker was die ik tegenwoordig het vaakst op blogs, in YouTube-video's en op Instagram-posts voorbij heb zien komen. Ik heb deze nu al een aantal keer omgehad en buiten het feit dat ik er even aan moest wennen, vind ik het heel erg mooi staan bij wat hogere gesloten jurkjes of blousjes.

Nog een heel groot pluspunt was dat ik de webshop om half 5 nog mailde, en ze de volgende dag al in huis had! Razendsnelle verzending dus, en ook nog eens helemaal niet duur. Alle chokers op de webshop kosten tussen de 3 en 7 euro. Met de kwaliteit is - tot nu toe - nog niets mis. Fijne chokers voor een zachte prijs: ik ben in ieder geval happy!

Dit artikel is een samenwerking met de webshop Chokerketting.nl

Related posts

4 reacties