E.L.F. Eyebrow Kit & Waterproof Lengthening & Volumizing Mascara

Het laatste artikel in de reeks E.L.F. beautyproducten is er eentje waar ik heel erg lang naar uitkeek. Het gaat namelijk om twee producte...

Het laatste artikel in de reeks E.L.F. beautyproducten is er eentje waar ik heel erg lang naar uitkeek. Het gaat namelijk om twee producten die ik eigenlijk in het dagelijks leven al-tijd gebruik! Ik reviewde dan ook vandaag een Waterproof Lengthening & Volumizing Mascara en ik testte of het wenkbrauwkitje net zo goed werkt als mijn ultieme favoriet van Catrice.


Omdat ik van mezelf vrij lichte, maar rossige wenkbrauwen heb, is het vaak lastig om er 'iets' van te maken en om de juiste kleur te vinden. Het assige kleurtje wordt al snel te bruin voor mij, waardoor het lijkt alsof ik twee dikke strepen boven mijn ogen heb. Toen ik dag dat E.LF. een kitje had met de naam 'ash', kon mijn dag niet meer stuk. Meteen maar eens kijken of deze kleur wél goed is!

Het setje bestaat uit - aan de rechterkant - een wenkbrauwpoeder in een 'blonde' as-tint en - aan de linkerkant - een wat creamy bruinige tint. Ik weet niet helemaal zeker welke van de twee je wanneer gebruikt, maar ik besluit het maar allebei te proberen zodat ik tot een gewenst effect kom. Overigens zit er ook nog een klein kwastje bij het kitje, maar ik besluit een scherp afgesneden kwastje van Morphe te gebruiken. 


Het resultaat voor en na: eigenlijk is er alleen iets meer vorm bijgekomen en zijn ze ietsje donkerder. Het is voor mij lastig om mijn wenkbrauwen zo mooi 'strak' te krijgen zoals iedereen tegenwoordig heeft, maar om een eerste indruk te geven: ik ben best tevreden; en zéker over de kleur! Helemaal niet te donker en precies goed, en met het juiste gebruik van wat concealer aan de onder- en bovenkant oogt het heel natuurlijk! Overall dus vrij tevreden, en qua kleur valt 'ie beter in de smaak dan mijn Catrice wenkbrauwsetje.

Het tweede product: een erg veelbelovende mascara. Want: waterproof, lengthening én volumizing: wat wil een mens nog meer? Wat me meteen opviel was de aanzienlijk kleine verpakking. Ik denk omdat E.L.F. best een budgetmerk is, dat ze dus ook letten op grootte van de producten. Deze mascara zou bijna door kunnen voor een 'mini.'

Het borsteltje doet niet onder aan andere mascara's die ik wel eens heb geprobeerd. Het enige wat ik me afvraag is of 'ie nu alle drie haar beloftes kan waarmaken. Er is maar één manier om daar achter te komen natuurlijk: Let's try it out!


Lengte? Mwoah. Links zie je mijn wimpers in natuurlijke staat en rechts zie je slechts een minimaal lengteverschil. Volume kan ook wel wat beter, en ik vind het ook best jammer dat mijn best lastige wimpers ook best lastig te separeren zijn met dit borsteltje. Waterproof? Ja, dat is 'ie dan weer wel. Het borsteltje brengt de mascara daarnaast ook gemakkelijk aan, zonder dat hij hele klontjes meepakt. Een dubbel gevoel dus, aangezien hij niet alle beloftes helemaal nakomt en ik in vergelijking met deze mascara, al heel wat 'betere' mascara's heb geprobeerd.


Beide producten zijn te koop op de Nederlandse webshop van E.L.F. Het wenkbrauwkitje kost €5,- en is er nog in 'light', 'medium' en 'dark'. De mascara kost ook €5,- en is er ook nog in het bruin. 

Related posts

4 reacties

 1. Hmm fijne eerlijke review Daphne. Ik ben erg benieuwd naar de eyebrow kit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ziet er allemaal goed uit! Ik vind het resultaat bij je wenkbrauwen echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, volgens mij is dit echt de perfecte kleur voor je wenkies! Ben benieuwd of mijn kleur er ook tussen zit, dat is altijd lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah het wenkbrauwkleurtje past heel goed bij je wenkbrauwen!

  BeantwoordenVerwijderen