Fantastische ontdekkingen van de afgelopen tijd

Jullie kennen het vast allemaal wel: van die 'rages' of 'trends' waarvan je eerst weigerde om eraan mee te doen of ze simp...

Jullie kennen het vast allemaal wel: van die 'rages' of 'trends' waarvan je eerst weigerde om eraan mee te doen of ze simpelweg niet begreep, maar waar je nu compleet fan van bent. Ook ik heb de laatste tijd van die ontdekkingen gedaan waar ik nu écht niet meer zonder kan. Ik zette ze in het artikel van vandaag op een rij!

Textuur/print-panty's
Ik kan oprecht zeggen dat ik die 'dingen' eerst af-schu-we-lijk vond. Ik moest er niets van weten, zo'n printje op je benen. Maar écht waar: of het nu stipjes, een vierkantjesprint of andere abstracte figuurtjes zijn: ik vind het top! Vooral leuk onder een simpel jurkje of zwarte rok en als combi met brogues of enkellaarsjes.

Lush
Wie mij een jaar geleden had verteld dat ik nu al een aantal producten versleten heb van dit merk, had ik vierkant uitgelachen. Ik begreep alle producten gewoon niet (en sommigen nog steeds niet, hoor), maar man, wat ben ik fan geworden van bijvoorbeeld de geur van The Comforter en andere shower gels en bruisballen. Jammer genoeg heb ik geen bad meer, maar mocht ik die ooit weer wel hebben, dan weet ik waar mijn eerste bezoek aan zal zijn :)

Bralettes
Om heel eerlijk te zijn is dit al een best 'oude' ontdekking. Het begon eigenlijk bij foto's op Instagram, waar ik altijd de mooiste 'beugelloze' kanten beha's voorbij zag komen. Tot ik er zelf eentje spotte bij Calvin Klein en op slag verliefd werd. Inmiddels bezit ik al een paar hele mooie die onwijs lekker zitten en is het nog steeds kwijlen als ik de meest prachtige (maar ook meest onbetaalbare.. ahum) voorbij zie komen op Pinterest, Instagram of Tumblr.

Sushi
Wat ook voor Lush gold, geldt nu ook voor sushi. Als iemand mij een tijdje terug verteld zou hebben dat ik al zo ontzettend veel sushi op heb, had ik diegene écht niet geloofd. Ik probeerde pas eind april voor het eerst voorzichtig een sushi met zalm. Hmm, best lekker! Vervolgens bezocht ik meerdere malen sushi-restaurants en begon ik het steeds lekkerder te vinden, zelfs zo lekker dat ik er nu zelfs naar uitkijk als ik weer een keer sushi mag eten! Favorieten? Nigiri met zalm, chicken rolls, avocado/krab (california roll) en alle soorten sushi met garnaal!

Off-shoulder tops
Oké, aan de grote hoeveelheid cropped tops ben ik nog steeds niet gewend, maar de off-shoulder trend begrijp ik inmiddels helemaal. Helaas is het lange tijd lastig geweest om echt zulke tops te dragen met een hele grote moedervlek en onrustige huid op m'n rug, maar toch durfde ik het afgelopen zomer aan en heb ik nu twee prachtige exemplaren in bezit. Laat het maar weer snel zomer worden!

Minimalistische sieraden
Ik vind het ge-wel-dig: subtiele sieraden. Wie mij volgt op Instagram ziet regelmatig een hoop ringetjes (die ik nooit draag, want slechte kwaliteit helaas), oorbelletjes of kettinkjes voorbij komen op foto's. Ik vind simpele, kleine sieraden echt een geweldige toevoeging aan een outfit; het bezorgt me zelfs een beetje een sophisticated feeling. Sinds ik mijn eerste 'grotere' investering heb gemaakt bij Anna + Nina, ben ik me pas gaan beseffen dat ik alle sieraden écht heel mooi vind.

Gin Tonic
Mijn absolute zomerontdekking en een groot favoriet die zich ook gewoon voortzet tijdens de koudere dagen. Tja.. what can I say more?

BB Cream
Wie een aantal artikelen terug leest, ziet dat ik pas onlangs voor het eerst van mijn leven een BB Cream heb geprobeerd. Ik ben compleet overstag wat betreft dit superfijne goedje. Géén dikke lagen foundation meer voor mij, maar alleen slechts 2 laagjes BB Cream om de grootste en meest opvallende roodheden te verbergen. Ziet er meteen een stuk natuurlijker uit!

Pesto
Pesto is eigenlijk nog niet eens zo heel lang 'in mijn leven.' Ik probeerde voor het eerst de combi mozzarella, tomaat en pesto uit afgelopen maart (denk ik), en ja: opnieuw compleet verliefd. Sinds dien heb ik aardig al wat pasta met pesto op, wraps met pesto, broodjes met pesto en zelfs een tosti met pesto ertussen is al eens voorbij gekomen. Gimme more, gimme more!


Wat is jouw ultieme 'ontdekking' die je de afgelopen tijd hebt gedaan?

Related posts

12 reacties

 1. Aah wat een onwijs leuk artikel! Ik kan het vrijwel overal mee eens zijn. Sushi eet ik ook pas sinds kort, door jou loveeee ik bralettes en die printjespanty's vind ik ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pesto is zo lekker en met zoveel te combineren! Goede keuze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh ik ben het met de meeste punten zo eens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die minimalistische sieraden zijn inderdaad zo prachtig! Ik kan daar echt van genieten, ook van de printjes trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOVE sushi. Altijd al gedaan en zal het altijd blijven doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja ik heb precies hetzelfde met panty's en printjes. Alleen heb ik het zelfs nu nog nooit geprobeerd. Het legt wel heel erg de nadruk op je benen.. Misschien moet ik het eens gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. True, maar ik vind het een wat 'donkere' of 'plain' outfit ZO leuk maken! Echt een keertje proberen :)

   Verwijderen