Dingen die ik door het bloggen heb gekocht

Lang, lang geleden begon ik mijn blog. Ik geloof dat mijn allereerste 'test'artikeltje al in 2011 online kwam (ja, na even zoeken...

Lang, lang geleden begon ik mijn blog. Ik geloof dat mijn allereerste 'test'artikeltje al in 2011 online kwam (ja, na even zoeken: KLIK! Te cute) Pas vanaf 2013/2014 begon ik wat serieuzer met mijn blog, maakte ik mijn domein aan en: heb ik door de jaren heen al heel wat dingen gekocht die ik zonder het bloggen nooit had gekocht. Vandaag zette ik ze op een rij!

Mac Soft & Gentle
Oh well. Hoe kan het ook anders dan dat ik hiermee begin? Sowieso zijn mijn 5 lipsticks overigens ook schuldig aan het blogwereldje (I BLAME ALL OF YOU! :P), maar Soft & Gentle heb ik ontzettend lang uitgesteld vanwege de prijs. Tot ik afstudeerde en van geluk meteen een kwartier na mijn presentatie naar het Douglas-filiaal in Rotterdam ging. En nog steeds ben ik er iedere dag blij mee!Make-upkwasten van Morphe
Jarenlang deed ik mijn make-up met supergoedkope kwasten van Action of een andere drogist, maar toch wilde ik afgelopen jaar gaan investeren in échte goede kwasten. Na lang zoeken en overwegen (ja, ook Zoeva kwam voorbij), ben ik voor een set van Morphe gegaan. Tot op de dag van vandaag ben ik dolgelukkig met deze kwasten; ze werken superfijn!

MUA Palettes
Ik heb door de jaren heen al 5 oogschaduwpalettes van MUA gehad (en nu ik het me bedenk: de laatste kocht ik in februari dit jaar en heb ik nog steeeeds niet gereviewd. Shame on me) en tot nu toe zijn ze me stuk voor stuk ontzettend goed bevallen. Het blijft wat betreft oogschaduws mijn favo merk en ik denk niet dat er nog een ander merk gaat zijn die dit gaat overtreffen. Allemaal door een hoop fantastische reviews die ik heb gelezen!Witte All Stars
Oké, ik geef ook een klein beetje de schuld aan Lookbook.nu, maar ik heb lange tijd ZO graag witte All Stars gewild. Iedereen had ze, en bij iedereen stonden ze zo ontzettend leuk! Zelf vond ik destijds all stars van leer, en deze waren maar tien euro duurder. Jammer genoeg heb ik ze maar één seizoen volop gedragen. Niet vergeten om volgend jaar maar weer uit de kast te trekken!

Paper Bag
Mijn oh-zo-geliefde Paper Bag had ik zonder alle mooie foto's op blogs echt nooit gekocht. Nooit. Want het is me echt een flinke investering geweest. Maar wel ene héle goede en fijne investering. Ik neem hem dagelijks mee naar school, als ik naar mijn vriend ga, als ik een bezoekje aan de stad breng: altijd heb ik deze superchille tas bij me. SO THANK YOU.Victoria's Secret Bodymist
Ik geloofde eerst niet echt in dit goedje, totdat ik een aantal goede reviews over de bodymists las en zelf toch wel erg benieuwd werd naar hoe ze allemaal roken. Na een uitgebreide testsessie in het filiaal op Amsterdam Centraal koos ik een ontzettend lekkere geur uit en serieus: na 3 maanden is 'ie echt alweer aan vervanging toe. Terwijl anderen er meer dan een jaar mee doen. Oeps..

All things marble
Hoe meer marmer, hoe beter. Nog steeds vind ik het schitterend, maar mijn 'fan'-gehalte is inmiddels wel wat meer gezakt. Ik vind het minimalistische aan marmer heel mooi; en met een telefoonhoesje, notitieboekje, Macbook-sticker, een fotolijst, kaarsjes en een heel bureau vol met marmerprint geplakt kan ik wel weer even door denk ik zo.Moet ik nog even doorgaan?
Mijn eerste NYX Soft Matte Lipcream, producten van Lush, een Instax Mini, het Catrice wenkbrauwsetje, oogschaduwbasis (ja, zelfs zo'n simpel product als dat), BB Cream en nog zooooveel meer. Ik ben heel erg blij dat ik achter zoveel mooie, leuke en fijne producten ben gekomen sinds ik mijn blog heb. Hopelijk leer ik er nog heel veel meer kennen!

Related posts

10 reacties

 1. Haha heel erg herkenbaar! Dankzij het bloggen omring ik mijzelf ook met allemaal prachtige nieuwe producten! Mooie items allemaal! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat is een hele hoop! Die paper bag vind ik echt heel mooi, zit er aan te denken om er ook eentje aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh mooie items!! Ik heb volgens mij door het bloggen voornamelijk make-up producten gekocht zoals bijvoorbeeld MAC Soft 'n Gentle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit artikel is zo herkenbaar. Door het bloggen heb ik ook heel veel dingen aangeschaft die ik waarschijnlijk anders niet had aangeschaft. Mooie items Daph!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar! Je komt zoveel moois elke keer tegen, ik wil heel graag nog een keer de lipcreams van NYX proberen, ben er zo benieuwd naar!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, hartstikke herkenbare dingen dit! Ik koop soms ook dingen die ik anders nooit zou kopen. Vooral ben ik ook met kleding heel erg uit mijn schulp gekomen en draag ik nu gewoon wat ik zelf leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha super herkenbaar! Het hele blog wereldje is leuk maar heeft zeker een slechte invloed op je portemonnee. Ik had trouwens dankzij jouw prachtige foto's een paar maanden geleden ook een MUA palette aangeschaft... oeps haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. MAC Soft & Gentle heb ik ook echt door het bloggen gekocht, haha. Overigens al mijn andere MAC lipsticks ook. Superleuk artikel Dap <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie fotos!

  herstyle | www.herstyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je zoveel nieuwe dingen hebt ontdekt door het bloggen! Ik merk dat ik het langzaam ook heb...

  BeantwoordenVerwijderen