MUA Velvet Lip Lacquer Moxie

Hoewel ze al door tientallen blogs gereviewd zijn en ook al een tijdje in de schappen liggen, heb ik pas gisteren mijn eerste Velvet Lip ...

Hoewel ze al door tientallen blogs gereviewd zijn en ook al een tijdje in de schappen liggen, heb ik pas gisteren mijn eerste Velvet Lip Lacquer van MUA aangeschaft. Puur bij toeval kwam ik dit prachtige kleurtje tegen en ook ik was heel erg benieuwd of deze lip lacquer nu écht zo goed is als meerdere beautyliefhebbers zeggen...


Omdat de lip lacquers telkens vanaf het begin al uitverkocht waren, was het voor mij heel erg moeilijk om aan een mooi kleurtje te komen. In iedere Kruidvat liep ik wel even langs het schap, en zag ik iedere keer opnieuw dat alleen de testers er nog lagen - en tot overmaat van ramp nog helemaal besmeurd met het product zelf ook. Tegenvaller!


Toch gaf ik niet op en kwam ik gistermiddag totaal onverwacht langs Kruidvat. Eigenlijk voor een treinkaartje (bummer, want die waren er natuurlijk niet meer), maar ik kon het ook niet laten om langs het MUA-schap te lopen. Jaaa! Ze waren er weer. Deze lip lacquers zijn volgens velen verhalen zo fijn omdat 'ie mat opdroogt én helemaal niet afgeeft. Ideaal.


Ik pakte alle kleurtjes die er lagen in mijn handen en begon te vergelijken. Fel- en lichtroze viel al af, evenals oranjerood en paars (want tja, die heb ik al aardig wat). Op een gegeven moment stond ik er nog met twee in mijn handen, waarvan het kleurtje 'Moxie' over bleef. Een combi van paars, roze en rood: mijn favoriet! Toch hoopte ik dat 'ie niet te roze zou uitvallen, want dat is in combinatie met mijn blonde haren echt 'barbie.' Na wat rondkijken op blogs zag ik dat er nog een hoop andere kleurtjes verkrijgbaar zijn, maar helaas niet in 'mijn' Kruidvatje.

De applicator is eigenlijk hetzelfde als bij een normale lipgloss. Ik heb al eerder van dit soort 'gloss'-achtige producten gehad die uiteindelijk mat werden en aardig lang bleven zitten. Toch had ik bij sommigen het gevoel dat mijn lippen ervan uitdroogden; nu maar hopen dat dat bij deze niet zo is!


Wanneer je het product net hebt aangebracht, geeft 'ie een sterke glans af. Maar.. na 5 minuutjes wachten is 'ie helemaal opgedroogt en is er niks - of in ieder geval: heel weinig - meer van de glans te bekennen. Ook vond ik het best bijzonder om te zien dat ik de swatch die ik had gemaakt na een paar minuten gewoon kon aanraken zonder dat de kleur af gaf.


Meeega benieuwd was ik natuurlijk naar hoe de kleur op mijn lippen stond. Ik vond het oprecht nog best lastig om het product mooi en netjes aan te brengen, en op de rechterfoto zie je dat hij nogal streperig aan is gebracht op mijn bovenlip. Aan de onderkant zie je juist dat 'ie heel mooi glad en mat is opgedroogd. Wauwie!


Ook de kleur vind ik ontzettend chique; het is een dieproze, bijna paarsachtige kleur die bij daglicht wel wat feller roze lijkt. Hij is ontzettend mooi voor een feestje of diner (hij blijft namelijk ECHT goed zitten), maar ook een gedurfde kleur voor overdag. Ik geloof dat dit één van de lipproducten is die bij mij tot nu toe het langst is blijven zitten. Eén en al positief dus.

MUA Velvet Lip Lacquers zijn te koop bij Kruidvat voor €4,99


Related posts

10 reacties

 1. Deze moet ik hebben. Dit kleurtje is echt perfect! Snel langs de Kruidvat dus haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof kleurtje! Staat je erg mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat een mooi kleurtje! Mooie opvallende kleur voor de herfst vind ik het.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al veel gemengde reacties hierop gehoord! Hij zou niet zo mooi slijten en echt gaan brokkelen na een tijdje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er zo'n mooi kleurtje uit! Ik wil hiervan ook wel eens een product proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijsss mooie kleur! Het aanbrengen lijkt me inderdaad nog best lastig, maar het is goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen