Happy moments

Soms heb je wel eens van die kleine dingen die je hele dag een beetje beter kunnen maken. Of het nu een kortere treinreis, het zonnetje da...

Soms heb je wel eens van die kleine dingen die je hele dag een beetje beter kunnen maken. Of het nu een kortere treinreis, het zonnetje dat schijnt of je favo broodje in de aanbieding is: ik kan de laatste tijd weer oprecht genieten - tussen al het stressen door - van deze kleine 'happy moments'. Daarom zette ik ze, om nog even extra erbij stil te staan, vandaag op een rijtje!

- Onverwacht na een hele late les om 18.41 de trein instappen en zien dat het een rechtstreekse is die in 28 minuten in Roosendaal is (ipv de gebruikelijke 50 minuten).

- Ein-de-lijk een 10 krijgen op de Universiteit.

- Het idee van binnenkort een nieuwe camera kopen, I really can't wait!

- Het feit dat er nog heel veel leuke dingen op de planning staan: maandag met oud-collega's uit eten, een dagje winkelen, weer eens afspreken met een vriendin die ik al héél lang niet meer heb gezien en natuurlijk heel veel knuffelen met vriendlief.

- Mijn flatlays op Instagram waar ik steeds meer tevreden over word en die door al mijn volgers ook steeds beter ontvangen worden <3

- Het feit dat ik iedere dat vroeg wakker worden op vrije dagen helemaal niet zo erg meer vind (vroeger haatte ik het als ik niet kon uitslapen..)

- Dat het buiten ontzettend koud is, maar het zonnetje het toch net dat fijne beetje warmer maakt.

- Een hele leuke laatste werkdag bij Steps hebben en ook nog eens heel onverwacht een cadeautje krijgen van lieve collega's!

- Dat ik - in tegenstelling tot m'n HBO-periode - nu met ontzettend veel plezier naar school ga. Zelfs zo erg, dat ik iedere dag best zin heb om naar school te gaan.

- Het feit dat ik steeds beter ben geworden in alle deadlines op de juiste manier inplannen, mede dankzij de gedachte dat ik nu weer écht weekenden heb en er geen dag 'verloren' gaat aan werken.

- Mijn moeder die al had weten te verrassen met een heerlijke chocoladeletter.

- Opwarmen met koffie op het station.

- Volledig per toeval op station Tilburg Universiteit je in Rotterdam wonende beste vriend tegenkomen.

- Zelfgemaakte gin tonics.

- Zien hoeveel lieve en leuke reacties er op een foto van mij en mijn vriend samen zijn geplaatst <3

- Het rooster dat na 17 oktober ein-de-lijk een klein beetje chiller wordt!

- Dingen die ik heel erg heb uitgesteld eindelijk uitvoeren (salaris ophalen op m'n oude werk, kijken naar nieuwe camera's.. etc)

- Het feit dat de uitslag over mijn moedervlek was dat 'ie (gelukkig!) goedaardig was, maar dat hij volgens de dokter toch weg moet (dit klinkt juist niet 'happy', maar ik ben er juist wel happy om dat dat 'ding' eindelijk helemaal weg wordt gehaald!)

- Uitkijken naar de kerstvakantie, gezelligheid en eindelijk een beetje rust.

- Keihard de slappe lach hebben met klasgenootjes - ook al ken ik ze nog maar heel kort.

- Koffie drinken onder een parasol op het terras in de keiharde regen terwijl er een hardloopevenement bezig was.

- SUPERhappy zijn met mijn laatste personeelsaankoop van Steps: een bordeauxrood jurkje die echt ontzettend lekker draagt en heel classy staat met m'n laarsjes!

Wat zijn jouw happy moments van de afgelopen tijd?


Related posts

10 reacties

 1. Wat een fijne momenten Daphne, snap dat je hier Happy van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke momentjes, wat leuk dat je toevallig een vriend tegenkwam! Dat is altijd leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap je helemaal, ik word hier ook wel happy van! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lijstje meid hihi, fijn weekend <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa ik kijk ook echt uit naar de kerstvakantie! Heb zoveel zin in die gezelligheid :) En fijn dat je nu met plezier naar school gaat, ik zit nu echt te twijfelen of ik na mijn hbo wil werken of toch door ga studeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk lijstje is dit. En een 10 op de uni? Joepie! Dat heb ik ook ooit meegemaakt. Waar heb je je 10 voor gehaald als ik vragen mag? Mijn 10 was voor een practicum SPSS. Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een hoop happy momentjes :) Goed dat de uitslag mbt je moedervlek niet verontrustend is. Ik kijk stiekem ook uit naar de feestdagen, hihi. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke momentjes! Ik heb er ook wel een paar: nieuwe winterjas kopen, op sollicitatiegesprek mogen, eerste Pumpkin Spice Latte van het jaar, daten met Brittany en nog veeeeel meer!

  BeantwoordenVerwijderen