Dingen die al ontzettend lang op mijn wish list staan

Een wensenlijstje met een nieuwe lipstick, dat ene supergave jurkje of een mooie designertas: we hebben allemaal wel dromen die gelukkig ...

Een wensenlijstje met een nieuwe lipstick, dat ene supergave jurkje of een mooie designertas: we hebben allemaal wel dromen die gelukkig heel snel werkelijkheid kunnen worden. Zelf heb ik een paar wensen die al wat langer op mijn lijstje staan en waar het eh.. zeg maar gewoon telkens niet van komt (en hopelijk wel snel!) Welke dat zijn? Dat zie je vandaag!Oorbellen van Anna+Nina
Al ruim anderhalf jaar staan deze pareltjes al wel op mijn wensenlijstje. Supermooie, minimalistische oorbelletjes: maar kopen? Daar is het nog nooit van gekomen. Helaas zijn ze bij zowel Moonloft als op de webshop van Anna + Nina out of stock, maar ik heb me inmiddels wel ingeschreven voor de mail zodra ze weer op voorraad zijn. Zou het dan toch nog ooit lukken...?


Maar sowieso om te beginnen: een tweede gaatje in mijn oor!
Iets dat gelukkig niet out of stock kan raken is een tweede gaatje in m'n oor. Ik vind het al best een lange tijd superleuk om zoveel mogelijk oorbelletjes te dragen die net even wat anders dan anders zijn. Zo kan ik me ook echt uren vermaken op webshops van Anna + Nina, Moonloft, Mimi et Toi, Ivy & Liv en de andere webshops die Fleursophia een keer op haar blog heeft genoemd!

Naar de Winterefteling OF Disney!
Toevallig heb ik het er de afgelopen week supervaak over gehad, maar ik ben dus nog nooit in de Winterefteling geweest. Sowieso is het lang geleden dat ik in dit pretpark ben geweest (ik geloof toen ik op de middelbare school zat), maar het blijft ZO gezellig. Zelfde geldt voor Disneyland; wel iets verder weg, maar ook alweer zo lang geleden dat ik er echt weer een keertje terug naartoe wil!


Mapiful
Ik heb ze al meerdere keren op Instagram, Pinterest of blogs voorbij zien komen en stiekem vind ik ze toch wel heel erg leuk: maps van je favo stad! Je kunt het bijna zo gek niet bedenken: iedere stad kun je wel aanvragen en Mapiful zorgt dat er dan een mooie witte 'map' van die stad gemaakt wordt. Voor mij is het natuurlijk niet heel moeilijk welke ik aan de muur zou willen hebben..Laarsjes met hak
Platte laarsjes - en dan vooral chelsea boots - heb ik genoeg, maar echt laarsjes met een wat hogere hak? Die missen nog in mijn schoenencollectie. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo'n hakkendrager, maar ach: je moet ergens beginnen toch? Classy vind ik ze in ieder geval wel! Beide schoenen op de foto komen van Invito en binnenkort ga ik maar eens kijken of ik ze in de winkel kan passen!


Heeeel veel lekkere parfum: Dolce & Gabbana Rosa Excelsa, Poison Girl van Dior, Love Story van Chloé, Daisy Dream van Marc Jacobs.. moet ik nog even doorgaan?
Z
o door de jaren heen heb ik al heel wat lekkere geuren gehad, uiteenlopend van merken als Hugo Boss tot aan Chloé en van Miu Miu tot aan Dolce & Gabbana: allemaal waren ze heerlijk! Toch heb ik er nog steeds wel een aantal die ik via testers heb ontdekt en graag een keer aan wil schaffen. Uiteindelijk wordt dat lijstje best eindeloos geloof ik!

Afstuderen aan de Universiteit
Grappig, want precies een jaar geleden had ik net weer een tegenslag te verwerken wat betreft mijn scriptie die weer was afgekeurd. Inmiddels begin ik bijna aan mijn derde maand op de Universiteit en kan ik er alleen maar van dromen dat ik misschien wel straks weer een papiertje kan behalen. Het lijkt me zo ontzettend tof om me hier doorheen te slaan en aan de wereld te laten zien dat ik het écht wel kan!


Een aantal mooie subtiele sieraden
De laatste tijd let ik er steeds meer op: mooie, subtiele armbanden, kettinkjes of horloges (want ja, oorbellen heb ik inmiddels al wel twee keer benoemd in dit artikel :P). Zelf heb ik wel een aantal mooie kettinkjes, maar de kwaliteit daarvan is niet heel geweldig. Het lijkt me dus supergaaf om een subtiel, minimalistisch en simpel kettinkje te hebben dat ik dagelijks kan dragen. Bovenste twee vond ik allebei al heel gaaf! (linker gevonden op de Bijenkorf, rechter op de webshop van Mimi et Toi.


Een reis naar Griekenland of the USA
Een mooie reis maken, wie wil dat nu niet? Zelf is het een langgekoesterde droom om een keer op Santorini of Mykonos (of een ander mooi Grieks eiland) te verblijven en ook om ooit een reis naar the USA (en dan met name New York!) te maken. Sowieso lijkt het me al geweldig om meer van de wereld te zien dan alleen de Europese landen waar ik nu geweest ben. Wie weet, ooit!

Macarons eten bij/van Ladurée
Shame on me dat ik als ware macaronliefhebber nog steeds geen macarons heb gegeten van dé grondlegger van dit overheerlijke Franse koekje. Hoewel ik ook gewoon naar de Antwerpse vestiging kan gaan, lijkt het me al helemaal leuk om een keer echt thee te drinken in een Parijs Ladurée-filiaal. Op m'n bucketlist voor mijn volgende reisje naar Parijs denk ik zo maar!

Wat staat er al superlang op jouw wish- of bucketlist?

Related posts

8 reacties

 1. Ik wil ook weer naar Disney, ga dan gezellig met me mee! Ik heb trouwens juist alleen laarsjes met een hak en ben opzoek naar platte laarsjes haha! Oh en ik ga ook naar Amerika, wil je mee in m'n koffer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil die oorbellen van Anna+Nina ook zo graag! Elke keer als ik ze bij Anna Nooshin zie word ik weer verliefd. Ik woon trouwens in Kaatsheuvel en ik kan de Winter Efteling echt aanraden! Ik vind het leuker dan in de zomer! Ik vind de sfeer dan veel leuker :)Lekker met een chocomel bij een vuurtje zitten. Let er wel op dat sommige achtbanen dicht kunnen zijn vanwege de kou, maar dat maakt het sfeertje wel weer goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga wel met je mee op reis :O En die laarsjes vind ik ook zo tof <3 Heb nog niet de goede gevonden voor mij zelf :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je fijne dingen op je wishlist staan! :-) Die foto's van Griekenland en de US zijn zo dromerig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook van die items die maar op mijn wishlist blijven staan hihi. Bijvoorbeeld een 2e softbox ;) Die oorbellen met die kettinkjes heb ik laatst op Aliexpress besteld. Waarschijnlijk niet van vergelijkbare kwaliteit, maar bij gebrek aan beter is dat nog een optie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha ik herken me zo erg in sommige dingen! De reis naar USA.. Afstuderen (dan wel niet op de universiteit, maar oké), die mooie oorbelletjes en de macarons.. Yes, dat is ook op mijn wishlist! Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een onwijs leuke manier van een wishlist maken! Een tweede gaatje is echt superleuk, daar zou je absoluut geen spijt van krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen