Sleek Blush By 3 Pink Lemonade

Al maanden in mijn bezit, en vandaag pas een review. Beter laat dan nooit zeggen ze wel eens. Ik heb het over m'n Sleek Blush By 3-pa...

Al maanden in mijn bezit, en vandaag pas een review. Beter laat dan nooit zeggen ze wel eens. Ik heb het over m'n Sleek Blush By 3-palette die ik kocht tijdens de massale uitverkoop van V&D (kun je nagaan, écht heel lang geleden). Voor slechts 4 euro (geloof ik) tikte ik 'm op de kop en testte ik de 3 prachtige kleuren..


Sleek heeft meerdere (in totaal 8) van deze blush-by-3-palettes uitgebracht, waaronder de Pink Lemonade-variant. Dit palette bevat drie rozetinten, waarvan 2 poeder blushes zijn en ééntje een cream-blush. Zelf heb ik nog nooit eerder een blush van cremige substantie gehad, dus ik ben benieuwd!

Het design van Sleek producten vind ik altijd prachtig. Helemaal niet veel poespas, maar dat maakt het ook zo mooi. Een mat zwart doosje met het logo erop: I just love the minimalism. Zelfs de verpakking van het geheel vind ik trouwens schitterend, zo met die 'uitgeveegde' blushes. 

Tadaa! Zo zien de kleurtjes uit het Pink Lemonade-palettte eruit. De twee buitenste kleuren zijn dus powder blushes, en de middelste is de cream blush. Ik denk ook dat ik eerder naar de twee buitenste zal pakken, want de middelste is wel héél roze. De rechter vind ik mooi roodroze en de linker is vooral mooi om subtiel aan te brengen om toch een 'rozige' gloed op je wangen te hebben. 

Wanneer ik de kleuren swatch wordt meteen duidelijk welke het meeste pigment heeft: de cream blush! Toch vind ik 'm nog steeds best wel heavy en ben ik bang dat ik deze een stuk minder goed kan opbouwen als de andere twee. Zelf ben ik heel erg fan van de lichte roze kleur, omdat deze heel goed op te bouwen is en toch subtiel blijft. De meest rechtse kleur lijkt op de swatch wat meer oranje-achtig, wat bij mijn huidtint niet altijd even mooi wil staan. Maar, voordat ik al deze vooroordelen bevestig moeten de kleurtjes nog door de 'ultieme' test!

Yes. De eerste kleur vind ik heel mooi. Hij is bijna paarsig op mijn gezicht en ik merk dat 'ie een beetje een koele ondertoon heeft. Persoonlijk vind ik het een mooie najaarskleur en ook ideaal voor dagelijkse looks. Goed op te bouwen, zowel subtiel als wat donkerder te dragen. 

Precies in tegenstelling tot de roze kleur, vind ik de tweede powder blush meer geschikt voor 's avonds, feestjes of andere special gelegenheden. Ik vond deze ook wat lastiger om op te bouwen (lees: mijn kwast nam uiteraard veel te veel op waardoor deze kleur veel zwaarder aangezet was), maar de kleur vind ik gelukkig wel heel mooi!

De cream blush was moeilijk om aan te brengen; in eerste instantie had ik een hele roze veeg op mijn gezicht. Met een goede blending kwast heb ik er nog wat van proberen te maken, maar alsnog leek deze heel vlekkerig en was het geen mooi geheel. Misschien mijn minst favoriete kleur, maar wie weet wat voor andere trucjes ik er nog mee kan doen (wie weet wel gebruiken als lipkleur!)


Drie mooie rozetinten, mét een hele grote favoriet: de roze kleur links! Hoewel het allemaal roze kleurtjes zijn, vind ik het palette toch heel veelzijdig; ik vind de kleine nuances tussen de kleuren écht prachtig. Overigens vind ik dit Pink Lemonade-palette van alle 8 palettes één van de mooiste!

Sleek Blush By 3 Pink Lemonade is onder andere te koop op de webshop, Boozyshop of TheMakeUpSpot en kost €13,49

Related posts

8 reacties

 1. Ooh-la-la. Deze vind ik ook wel echt prachtig! Jammer dat ik in Frankrijk was tijdens de mega uitverkoop bij V&D.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooierd! Met de cream blush zou ik ook geen raad weten, daar ben ik nooit zo weg van. Misschien is hij wel te gebruiken voor op je lippen :) Het pigment is namelijk super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je echt van roze houd dan is dit palet wel heel goed en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, de rechter kleur vind ik prachtig! De andere 2 zijn echt te roze voor mij. De middelste kleur is wel echt een knalkleur, tof voor op je lippen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je geweldig!! Dat roze is niets voor mij, maar jou staat het super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh wat een mooie blushes! Je kan de creamy blush proberen aan te brengen/blenden met een beautyblender (of iets wat daarop lijkt). Dat schijnt wel goed te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind de tinten echt heel erg mooi! Pretty. <3
  En mooie foto's meis!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen