Save or Kill TAG

Door m'n beste blogvriendinnetje Joyce werd ik getagd voor de 'Save or Kill Tag': een tag met een aantal lastige dilemma'...

Door m'n beste blogvriendinnetje Joyce werd ik getagd voor de 'Save or Kill Tag': een tag met een aantal lastige dilemma's waaruit je - op grond van een goede uitleg natuurlijk - moet kiezen. Ook ik ging de uitdaging aan met de door haar bedachte dilemma's, en vandaag lees je de uitslag!

Nooit meer jurkjes en rokjes of nooit meer (spijker)broeken
Tres, tres simple. Ik zou gaan voor nooit meer (spijker)broeken. Sinds een aantal jaren ben ik een heuse rokkenverzameling begonnen en naar mijn idee heb ik er nog steeds niet genoeg! Overigens zegt het ook al genoeg dat ik slechts één - hooguit twee - goede broeken in mijn kast heb liggen, haha!

Voor 500 euro kleding kunnen kopen of voor 500 euro make-up kopen
Yep, ik hou heel erg veel van make-up, maar of ik er ooit 500 euro aan uit zou kunnen geven? Nee, zonde! Dan zou ik het liever besteden aan een aantal goede en kwalitatieve items voor in mijn garderobe! (lees: jurkjes en rokjes :P)

Gedachten kunnen lezen of onzichtbaar kunnen worden
Een lastige, ik zou denk ik eerder onzichtbaar willen worden, zodat ik lekker overal kan zijn waar ik wil. Gedachten van anderen lezen zou me waarschijnlijk heel erg onzeker maken; laat ze dat maar lekker voor zich houden!

Nooit meer lipstick of nooit meer je wenkbrauwen kunnen bijtekenen
Mij zonder lipstick is als Nederland zonder regen: Bestaat. Niet. Dan maar wennen aan die borstelige, lichte wenkbrauwen hoor.. (als ik echt ver wil gaan zoek ik wel een as-kleurige lipstick die ik er dan ook meteen voor kan gebruiken, haha!)

Heel veel geld hebben maar niet gelukkig zijn of je droombaan beoefenen maar er geen geld mee verdienen?
Ook geen hele moeilijke: mijn droombaan beoefenen en er geen geld mee verdienen. Ik hecht ontzettend veel waarde aan gelukkig zijn, en natuurlijk maakt geld het vaak allemaal wel wat gemakkelijker. Maar als ik zou moeten kiezen tussen geld of geluk, dan het geluk dat ik mijn droombaan mag beoefenen!

Alleen maar budget make-up of alleen maar high-end make-up
Als ik kijk naar mijn make-up stash is deze heel veelzijdig, maar komt toch het meeste van KIKO. En aangezien KIKO best budget is, zou ik hier voor kiezen (én heb ik meteen een blije portemonnee). Overigens vind ik high-end per definitie écht niet altijd beter. Zo blijft mijn YSL Lipstick amper drie uur goed zitten en is mijn NYX Soft Matte Lip Cream van €7,50 bijna onverwoestbaar!

Nooit meer een stedentrip of nooit meer op zonvakantie
Aangezien ik echt een stedentrip-meisje ben (Londen, Parijs, Barcelona, Rome, Venetie, Valencia), zou ik denk ik toch de zonvakantie opgeven. Gelukkig kun je stedentripjes ook altijd nog in de zomer plannen en er een beetje een 'zonstedentripje' van maken!

Alleen maar gezond eten of alleen maar junkfood eten
Ik ben echt verslaafd aan zoetigheid, chipjes of pizza, maar als ik dat mijn hele leven zou moeten eten, zou ik echt ontzettend misselijk worden en helemaal niet meer blij met mezelf zijn. Dan ga ik toch - en hoe moeilijk dit ook is - voor het gezonde eten. Gezond kan ook ontzettend lekker zijn namelijk!

Altijd reclame moeten maken over je blog/YouTube als je iemand spreekt of altijd een shirt dragen met de tekst: "bezoek mijn blog (naam van de blog)"

Een beetje afwisseling in kleding vind ik errug belangrijk, dus dan zou het voor mij niet heel moeilijk zijn: iedereen die ik spreek komt te weten over mijn blog! Vind ik ook helemaal niet meer erg om te vertellen, gelukkig :)

Koffie of thee
Tja, latte macchiato is niet 'echt' koffie te noemen, maar ik was eerder een Thee-persoon. Thee dus!

Wil jij deze leuke dilemma's (door Joyce) ook overnemen? Dat mag! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden :)

Related posts

4 reacties

 1. Wat heb je hem leuk ingevuld mop. Ik moet hem ook nog steeds afmaken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Bij de eerste dilemma kon ik je antwoord al raden.. nooit meer spijkerbroeken hihi. Erg leuke tag, ik denk dat ik hem ook ga overnemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, als Nederland zonder regen! Leuk ingevuld Daphne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest echt hardop lachen om de opmerking: zoek ik wel een askleurige lipstick. Ik zie het helemaal voor me, haha. Je hebt hem heel leuk ingevuld <3

  BeantwoordenVerwijderen