La vie de Daphne - Hitte, Nieuwe winkel & Einde vakantie

Dat was het dan: na een eindeloos lange vakantie (van school dan, want ik heb natuurlijk gewerkt) is het vandaag tijd om weer terug in de s...


Dat was het dan: na een eindeloos lange vakantie (van school dan, want ik heb natuurlijk gewerkt) is het vandaag tijd om weer terug in de schoolbanken te schuiven. Spannend, maar ook wel een uitdaging. Mijn afgelopen week was ook weer heel druk, met een winkelverhuizing, de broeierige zomerhitte en een heel leuk feest!


Maandag: het begin van een hele drukke werkweek. Voor ik op de fiets stapte, probeerde ik op Snapchat nog wat leuke filters. Krijg bij deze echt een beetje een carnavalsgevoel!

Hoewel ik eigenlijk altijd jurkjes op 't werk draag, stond mijn hoofd er vandaag echt niet naar. Ik doopte deze dag om tot een 'casual monday.' Een los shirt met vogels en een zwarte broek!


In mijn pauze had ik ook tijd om vliegensvlug naar Hunkemoller te rennen en dit prachtige setje van Anna Nooshin te scoren. Hij zat al de hele week in m'n hoofd, en toen ik die zondag zag dat de collectie ook bij mij in Roosendaal te koop zou zijn, kon ik mijn geluk niet op. Ik was geloof ik de allereerste die die dag iets kocht, haha!

Na werktijd ruimde ik nog een beetje mijn kamer op en kwam ik weer het tasje tegen waar al mijn te reviewen producten in zitten. Oef.. waar moet ik beginnen?

Bij je kamer opruimen hoort ook een nieuwe 'kast-setting'. Normaal had ik een plateau met kaarsen, nu heb ik mijn Instax camera, een mooie quote door Joyce, wijnglazen, marble kaarsen en een Eiffeltoren bij elkaar gezet.

's Avonds keek ik nog naar Linda's Zomerweek op de bank. Heerlijk: want ik zou die dag erna lekker vrij zijn!

Dinsdag was het dus eindelijk tijd om te genieten van de zon. De rest van de week zou ik aan het werk zijn, dus ik trok m'n bikini aan en ging lekker in de tuin liggen.

Tussendoor nog een appelflapje erbij..

Ook het zwembadje hadden we voor de komende dagen weer in de tuin staan. Heerlijk als verkoeling!

De rest van de dag heb ik lekker lui gedaan voor zolang dat nog kon en me vooral heel veel voorbereid op de aankomende drukke werkdagen.

Woensdag: een warme, lange dag. Je merkte al vanaf 's ochtends dat het de hele dag niet druk zou gaan worden. Jammer dat ik een jurk met lange mouwen koos overigens...

... want oh wat was het warm toen ik even op de fiets een boodschapje mocht doen! Maar ach, heel stiekem vond ik het helemaal niet erg om zo'n ritje te maken onder werktijd!


Ook mijn pauze was een stuk minder saai toen mijn moeder vanuit haar werk me nog gezelschap kwam houden. Wat was het heet in het zonnetje zeg!

's Avonds deelde ik nog een throwbackje uit Parijs: deze cactusvormige lantaarnpaal.


Donderdag ging de wekker opnieuw weer vroeg. Met deze warme dagen heb ik geen zin om veel make-up te dragen, dus een beetje mascara, lipstick, eyeliner, een mini-beetje blush en highlighter en I'm ready to go!

Zelfs op de fiets was het al heerlijk: ik genoot nog een beetje extra van de ochtend frisheid, voordat het die dag weer ruim 30 graden zou worden. 


Time to dress up, en ik had weer één van m'n favo tuniekblousjes aan. Er druppelden steeds meer mensen binnen die ons zouden komen helpen met de verhuizing om alvast wat dingen door te spreken. Toch ontstond er nog een hoop onduidelijkheid toen bleek dat zij er vanuit gingen dat we vandaag al dicht zouden zijn, terwijl mijn bazin en ik dachten dat we pas morgen zouden verhuizen.

Na meerdere telefoontjes en vragende gezichten was het hoge woord eruit: de winkel moest toch dicht, en er moest ook een begin worden gemaakt met de verhuizing. Kwam dat even onverwacht! Tussen alle chaos en stress door lunchte ik nog dit lekkere broodje van Hema. 


Na wat uurtjes zwoegen en zweten - en tussendoor nog wat genieten van de zon buiten - was het grootste deel van het magazijn en het kantoor al leeg. Echt gek om het hele pand zo stukje bij beetje leger te zien!

's Avonds was het nog broeierig warm toen ik richting terras fietste. Samen met twee vriendinnen besloot ik lekker de zomer (en één van mijn laatste vakantiedaagjes) te vieren met een aantal wijntjes. Supergezellig!


Heel lang heb ik de vorige avond niet kunnen blijven, want ik zat op vrijdagochtend al voor dag en dauw (7.50!) op de fiets. Wat mooi om het zonnetje door te zien komen!

Ik heb de hele dag eigenlijk niet echt foto's gemaakt, maar waar mijn werkzaamheden vooral uit bestonden was spullen in het oude pand verzamelen en overbrengen naar het nieuwe pand. Heel veel sjouwen, op en neer lopen met karretjes en ervoor zorgen dat alles weer netjes ingericht werd. Ik was na deze hele dag echt kapot!


Maar oh, wat is het eindresultaat schitterend. Kijk hoe leuk deze paskamers zijn met het koperen krukje en de passchoenen voor de spiegel!

Ook het hele interieur van de nieuwe winkel vind ik supermooi. Hoe licht en ruim alles is en hoe leuk alle items zijn gestyled: ik vind het stiekem heel leuk dat ik hier nog de aankomende maand mag werken!

Na een aantal intensieve dagen was ik stiekem wel gesloopt. Toen ik om 17.30 thuiskwam, heb ik dan ook lekker rustig aan gedaan, maakte ik deze flatlay en raapte weer al mijn spullen bij elkaar voor een nachtje bij vriendlief.

Toch best wennen om elke keer de trein te nemen om hem weer te kunnen zien (nog nooit meegemaakt :P), maar ik kijk er elke week weer een beetje meer naar uit!


Na een nachtje Breda was het tijd voor een middag in Roosendaal. Natuurlijk heb ik nog even de nieuwe winkel en de feestelijke opening van Steps bezocht, en daarna hebben we deze overheerlijke carpacciosalade gegeten als late lunch. Ahum, een hele late lunch, want het was al half 4!

's Avonds had ik dan ook echt geen honger en skipte ik - dom! - mijn avondeten. Ook zette ik nog mijn allernieuwste aanwinst van Blond Amsterdam op de foto: de Parijs City mok!


Zaterdagavond was het time to party! Eindelijk kon ik na lange tijd weer eens een ouderwets avondje gezellig feesten met vrienden. Normaal gesproken werkte ik altijd, maar inmiddels ben ik uit de horeca gestapt en ben ik dus lekker weer avondjes vrij. Van genieten voor zolang het kan!

De drankjes vloeiden rijkelijk, en ik begon inderdaad te merken dat ik geen avondeten op had. Omdat ik de volgende dag nog een koopzondag moest werken, vond ik het wel slim om rond 1.15 te beginnen aan mijn fietstocht naar huis. Gelukkig was het een hele gezellige avond, al vond ik het de volgende ochtend écht helemaal niet leuk. 


Na mijn werkdag waarin ik heel erg heb moeten wennen aan de nieuwe omgeving (ik was letterlijk alles kwijt) proefde ik nog een beetje van de champagne die we tijdens het openingsweekend hebben geschonken. Deze cava is best bijzonder, want als je ermee schudt ziet het eruit als parelmoer. Superleuk! Hij is van 't merk Aviva.

De rest van mijn zondagavond? Een bonkend hart, stress voor morgen en vooral heeel veel zenuwen. Ik ga het gewoon allemaal over me heen laten komen, ik neem mijn MacBook mee en ga zoveel mogelijk informatie overnemen. I hope I can do this!

Related posts

9 reacties

 1. Leuke foto's! Die collectie van Anna is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wauw wat een mooi setje van de anna nooshin collectie, ga ook eventjes een kijkje nemen want heb een leuke cadeaubon. :)
  En wat ziet de winkel er prachtig uit! Mooi zeg. Zeker leuk gestyld.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een stress met de verhuizing dan, als je dacht dat je een dag later moest beginnen! Maar fijn dat de winkel er nu zo mooi uitziet. Heel veel succes vandaag meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet nog steeds product foto's maken maar door dit lekkere weer heb ik er geen zin in, oeps! Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen met de verhuizing en ziet het er prachtig uit. Ik wil je ook hééééél veel succes en plezier wensen vandaag. You got this girl! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lingeriesetje is echt prachtig <3 Lucky you! Zo'n verhuizing is een hoop werk zeg, pff. Snap wel dat je moe was ;) Wel knap van je dat je met het stappen op tijd richting huis bent gegaan. Dat lukt mij nooit zo goed hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat een drukte zo met dat verhuizen! Ik hoop dat je eerste dag je goed is bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat setje van Anna Nooshin is zo mooi! Ik ga er misschien ook nog iets van proberen te scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleur lingerie, ik keek vandaag toevallig bij de hunkemoller..alles weg. Mijn cup past toch niet in zo'n bralette haha maar ziet er super mooi uit. Lekker weekje zo, mooie flatlays ook

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat is de nieuwe winkel mooi geworden! Binnenkort maar eens langs lopen. En het gaat helemaal goed komen met school hoor. You can do it!!

  BeantwoordenVerwijderen