Sfeervol Maastricht

Net terug van de meest impulsieve 'vakantie' ever: eventjes ertussenuit naar Maastricht. Omdat ik toch wat dagen vrij was tussen ...

Net terug van de meest impulsieve 'vakantie' ever: eventjes ertussenuit naar Maastricht. Omdat ik toch wat dagen vrij was tussen alle werkdrukte door en dit jaar eigenlijk helemaal niet op vakantie zou gaan, vond ik dat ik het stiekem wel had verdiend. Jammer genoeg ging het veel te snel voorbij (en zat het weer tegen), maar het leverde onder andere deze foto's op!

 Related posts

17 reacties

 1. Wauw, wat een mooie foto's heb je gemaakt Daphne. Ik wil ook graag een keer naar Maastricht, volgens mij ben ik er nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er nog nooit geweest, maar wat een mooie foto's :) Ziet er sfeervol uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Zo fijn kan dat zijn he, af en toe even weg in eigen land. Ik vind een dagje Duitsland ook altijd heel leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duitsland doe ik helaas helemaal niet vaak! Maar idd, vakantie in eigen land kan soms zo heerlijk zijn. Lekker je eigen taal blijven praten, alles begrijpen: superfijn!

   Verwijderen
 4. Wauw, ziet er goed uit! Mooi is Maastricht zeg. Jammer dat het voor mij zover weg is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, de foto's doen me een beetje denken aan Parijs. Zelf ben ik - volgens mij - nog nooit in Maastricht geweest (in elk geval niet dat ik me kan herinneren) maar het ziet er inderdaad super leuk uit! Toch maar is een keertje naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik eerlijk mag bekennen deed het me soms ook een beetje denken aan Parijs, vooral al die kleine straatjes en steegjes. Superleuk!

   Verwijderen
 6. Prachtige sfeervolle foto's zeg! Maastricht ziet er top uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt jaloers op jouw foto's. Ze zijn altijd BJOE-TI-FOL <3 Kun je me leren hoe je dat doet? Want ik heb dus altijd dat er lelijke dingen op staan (zoals mensen haha).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah zo lieeef, al kies ik ook altijd de meest rustige momenten uit om even snel een foto te maken hoor hahah!

   Verwijderen