La vie de Daphne - Scheveningen, Gezelligheid & Heel goed nieuws!

Mijn weken en dagen lijken met de minuut drukker te worden, en het wordt steeds lastiger om leuke dingen goed te kunnen combineren met al...

Mijn weken en dagen lijken met de minuut drukker te worden, en het wordt steeds lastiger om leuke dingen goed te kunnen combineren met alle werkdrukte - zonder dat ik er helemaal uitgeput door raak. Nog maar heel even en ik kan me weer gaan focussen op iets héél belangrijks, en wat dat is, dat lees je o.a. in dit weekoverzichtje!Maandag stond ik in alle vroegte op om naar de tandarts te gaan en vervolgens weer een dagje te werken. But first: flatlay!

Ik was véél te vroeg (wat de laatste tijd bij mij echt een uitzondering is) en daarbij zat er ook nog eens een kindje heel hard te huilen in die galmende wachtkamer. Een betere start van de week had ik ook gehoopt, honestly. 


Op 't werk besloot ik lekker mijn eigen shirtje aan te houden (want hey, hij is toch van Steps) en een mooie kokerrok erbij aan te trekken. Het was niet heel erg druk die dag..

.. en daarom was ik al te blij dat ik op deze foto weer het luik dicht mocht doen. Iedere werkdag is het heerlijk om naar dat moment uit te kijken, vooral als je voeten toch wel een beetje zeer doen!


Maandagavond reisde ik nog laat richting Breda om een nachtje daar te slapen om de volgende dag richting Den Haag te gaan. Helemaal slaapdronken en nog steeds uitgeput namen we plaats op een terras, waar het ook nog eens bloedheet scheen te zijn. Na een drankje liepen we nog wat rondjes stad, en besloten we daarna spontaan nog de tram te pakken naar Scheveningen.

En dan zit je aan het strand, is het lekker weer en ben je vrij; hoe kun je dit beter 'vieren' dan met een overheerlijke gin tonic?


Omdat ik zelf geen rechtstreekse verbinding heb met Den Haag, moest ik 's avonds laat ook op Dordrecht nog een tijdje wachten voor mijn overstap.

Jammer genoeg zat ik ook nog eens in een sprinter die tien minuten vertraging had (which means: ik deed er nog 35 minuten over om in Roosendaal aan te komen). En ohja, mijn enige buit van het dagje Den Haag waren deze flatjes. En nee, niet omdat ik ze zo graag wilde hebben, maar omdat mijn nieuwe sneakers écht heel zeer begonnen te doen. 


Woensdag sliep ik ontzettend lang uit, en maakte er de rest van de dag ook lekker gebruik van dat ik vrij was (lees: lazy doen). Ik ruimde hier en daar op, maakte een flatlay en keek een hoop video's.

's Avonds hadden een vriendin en ik eigenlijk heel spontaan besloten om lekker bij te gaan kletsen tijdens een drankje en diner. Eén van mijn favo tops aan van het moment ennn ready to go!


Voor wie écht een fotografisch geheugen heeft, herkent deze plaatjes misschien wel van een aantal photo diaries terug. Ik ging weer een hapje eten bij het zaakje waar ik onlangs ook was, en de carpaccio daar kon ik écht niet weerstaan.

Evenals het varkenshaasje met champignonroomsaus trouwens!


We zaten al helemaal vol toen het dessert nog moest komen. Gelukkig nam ik geen taart zoals de vorige keer, maar een lekkere fruit-sorbet. Jammie!

Na het etentje fietste ik meteen door richting het wekelijkse parkfeestje met collega's. Omdat ik nog zoveel bonnen overhad en de rest van de weken niet echt meer kon gaan, trakteerde ik iedereen (én mezelf natuurlijk) op een lekker rosébiertje.


Donderdag zette ik weliswaar de wekker om 8.00 om een telefoontje te plegen, maar daarna sliep ik nog lekker door. Weer een lekker rustig-aan-doen-dagje voordat ik 's avonds zou gaan werken.

En werken betekent, vroeg eten. Daarom stond ik al om 16.45 in de keuken om iets lekkers te maken. Intussen even alle Snapchat-filters uitproberen natuurlijk.


Jammer genoeg werd het een nacht van véél minder slaap, aangezien ik laat klaar was en ook vroeg weer op moest voor m'n andere werk. Intussen was deze mascara van Helena Rubinstein online gekomen op mijn blog!

Eenmaal op 't werk was er in de dagen dat ik er niet was weer een hoop nieuwe collectie binnengekomen. Zo ook dit jurkje (hier zie je 'm wat beter), die ik opvrolijkte met een riempje en later nog een ketting.


Die vrijdag om 17.00, had ik eindelijk voor het eerst 'echt' weekend. Het is m'n enige vrije weekend van de hele vakantie en die moest natuurlijk goed ingeluid worden met een heerlijke gin tonic.

Met twee vriendinnen, hapjes en een hoop drankjes werd het een hele gezellige avond. Het uitgaan liep iets meer in de soep, maar een keertje op tijd naar huis is ook niet erg!


Dat kon ik de volgende ochtend ook wel merken toen ik pas rond kwart voor 12 mijn bed uitrolde; ik had mijn slaap zo hard nodig! En ik werd ook nog eens wakker met heel erg goed nieuws: ik zou toch nog in september kunnen beginnen aan de universiteit!

Na een hele lazy ochtend haalde ik een vriendin op en reden we naar het outletcentrum bij ons in de stad. Het viel - bijna zoals gewoonlijk - best tegen en zelfs het broodje dat ik had bij één van de horecagelegenheden vond ik echt niet lekker. Achja, volgende keer beter, maar gelukkig hadden we elkaar nog een hoop te vertellen!


Na een powernap was het 's avonds tijd om me klaar te maken voor het volgende feestje. Samen met een aantal meiden van het dansteam waar ik in zat, fietsten we zo'n 20 minuten naar een dorpje verderop. Het idee dat we 's nachts nog terug moesten.. brrr..

Het feestje van onze afgestudeerde vriendin/dansgenoot was leuk; met héél (en echt: HEEL) veel hapjes en drankjes hebben we de hele avond doorgebracht. 


Ik was niet eens zo heel laat thuis, want mede door het feit dat we nog een heel stuk moesten fietsen en dat iedereen toch best moe was, lag ik zelf ook al om 0.30 op bed. En yep, ook nu weer sliep ik lekker uit en hield ik een lazy day. Jammer genoeg had ik de dag van tevoren te horen gekregen dat ik die avond nog een aantal uur moest komen werken, dus rustte ik die middag nog goed uit.

Ook keek ik de laatste nieuwe aflevering van Suits. Wat was 'ie weer spannend zeg!


En toen was het alweer tijd om te gaan werken. Gelukkig zou het geen lange avond zijn, dus heel erg vond ik het deze keer niet.

Wonder boven wonder was zelfs het hele team om 22.00 al klaar, wat echt méga vroeg is voor al het werk dat we nog op zo'n avond moeten doen. Lekker aan de bar met een ijsthee dus, en kijk overigens hoe leuk onze nieuwe rietjes zijn!

Zondagavond ben ik lekker weer naar Breda gegaan om een nachtje te slapen. Op naar een nieuwe week!

Related posts

7 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Altijd leuk, spontane acties zoals naar Scheveningen gaan. Al die gin-tonics zien er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel leuke foto's! Je hebt weer veel gewerkt zeg! Maar wel ontzettend fijn dat je nog leuke dingen hebt kunnen doen, zoals naar Scheveningen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar download jij de nieuwe suits afleveringen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij werkt altijd best wel veel merk ik op, topper hoor! ik vind trouwens dat blousje op die kokerrok echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lekker weekje! wat zien die gin-tonics er lekker uit...hmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je toch nog mag beginnen met je master! En wat een drukke week weer zeg. Je outfits bij je werk bij Steps zien er trouwens altijd super leuk uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zo blij voor je dat je alsnog bent toegelaten voor je master! Wat een heerlijk weekje weer zo!

  BeantwoordenVerwijderen