Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara

Ik lieg niet over het feit dat ik deze mascara van Helena Rubinstein al bijna een halfjaar heb (lees: het was een verjaardagscadeau), en ...

Ik lieg niet over het feit dat ik deze mascara van Helena Rubinstein al bijna een halfjaar heb (lees: het was een verjaardagscadeau), en nog steeds niet de moeite had genomen om er een review over te schrijven. Terwijl dit product toch écht erom vraagt om op de foto gezet te worden; wat een beauty! En vandaag dus eindelijk die langverwachte review :)


Deze mascara is er typisch weer zo één met een eindeloos lange naam: 'Lash Queen Mascara Feline Blacks.' Wat 'ie doet? Hij zorgt voor een intense versiering van de ogen door een groot verschil van lengte en volume. Ik word heel erg benieuwd door deze mooie woorden!


De verpakking alleen al: wauw! Buiten het feit dat de mascara in een mooie, gouden kartonnen doosje zit, is het luipaardprintje van de mascara zelf écht schitterend. Helena Rubinstein raakte geinspireerd door kattenogen, en dat is dan ook de voornaamste bedoeling van deze mascara. Op de dop staat enkel het logo en de naam van de mascara, de rest is compleet bedrukt met dezelfde dierenprint.


Het borsteltje oogt wat rommelig. Normaal gesproken ben ik groot fan van 'kammetjes'-borsteltjes die de wimpers goed separeren. Vooral omdat mijn wimpers nogal snel de neiging hebben om elkaar op te zoeken vind ik het lastig om met zo'n soort brush een mooi effect te creeren. Ik las overigens dat dit borsteltje speciaal gemaakt is om de wimpers te 'ontwarren.' Best tegenstrijdig, maar oké: absoluut het proberen waard.Het effect van deze mascara vind ik niet overweldigend en ik denk dat ik met een goedkoper product ongeveer voor hetzelfde effect kan zorgen. Mijn wimpers krijgen weliswaar iets meer lengte en volume, maar het is niet 'majestueus' zoals het product beloofde. En die katachtige blik? Ik had er stiekem meer van verwacht


Daarnaast vond ik het - zoals je wellicht kunt zien - heel lastig om mijn wimpers goed te scheiden met het borsteltje. Vaak ga ik na het aanbrengen van mascara nog met een klein kammetje eroverheen, maar jammer genoeg is het amper te vermijden. Wel een fijn pluspunt is dat deze mascara de hele dag héél goed blijft zitten. Wie weet dat ik in het vervolg een ander borsteltje ga gebruiken voor een mooier effect!


Gemengde gevoelens dus over een mascara die toch best wel prijzig is. Ik vond het een onwijs leuk cadeau om te krijgen én uit te proberen, en zoals ik zei ga ik 'm lekker gebruiken met een borsteltje dat ik fijner vind werken. Het volume- en lengteverschil valt dus mee, maar over de houdbaarheid ben ik wel heel erg te spreken. Evenals de schitterende verpakking natuurlijk!

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara is o.a. te koop bij ICI Paris XL

Related posts

6 reacties

 1. Ik ben ook fan van de kammetjesborstels. Die werken voor mij ook veel beter omdat mijn wimpers ook echt dikke maatjes zijn die elkaar graag opzoeken haha. Jammer dat het borsteltje niet zo goed is maar hopen dat je het met een kammetjesborstel op kan lossen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje om te zien... en dat zorgt er dan wel meteen voor dat je de lat hoog legt natuurlijk. Jammer dat het niet is wat je verwachtte! Je hebt er echt goede foto's van gemaakt, want ik zie meteen wat je bedoelt met dat sepereren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah jammer dat het niet helemaal top werkt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking is mooi maar zie ook wat je bedoeld, wel jammer dat het borsteltje niet goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook gehad, tenminste, de verpakking komt me heel bekend voor haha! Ik vond hem ook niet zo fijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel erg jammer dat hij zo tegenvalt inderdaad, ik heb eigenlijk alleen nog maar goede verhalen hierover gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen