KIKO Precision Eyeliner

Na een lange periode waarin ik veelvuldig eyeliner droeg, plakte ik er een hele lange tijd zonder eyeliner achteraan. Toch begon het laat...

Na een lange periode waarin ik veelvuldig eyeliner droeg, plakte ik er een hele lange tijd zonder eyeliner achteraan. Toch begon het laatst weer te kriebelen om het weer eens uit te proberen. Omdat ik zelf niet zo thuis ben in de eyeliners, vroeg ik Joyce om advies. Welke zij aanraadde? De Precision Eyeliner van KIKO! Vandaag uiteraard een review :)


KIKO heeft volgens Joyce ook meerdere fijne eyeliners in het assortiment zitten, maar als ze écht moest kiezen, koos ze voor de Precision Eyeliner. Zo ook ik. Volgens de beschrijving is deze vloeibare eyeliner heel nauwkeurig en is 'ie heel fijn aan te brengen met de zachte vilten applicator. 


Als ik het kwastje (als ik het zo kan noemen zie) word ik al meteen enthousiast. Ik heb eerder zo'n applicator gehad en daarmee kon ik echt de meest rechte lijnen zetten boven mijn wimperrand. Ook na Joyce haar enthousiaste reactie om het feit dat deze écht zwart is en blijft, werd ik steeds benieuwder. Ik heb namelijk al vaker gehad dat een eyeliner heel erg vervaagt op de huid en dat deze zelfs grijs lijkt, maar dat deze van KIKO mooi zwart blijft. 


Ik moest wel weer even wennen hoor, om eyeliner op te doen. En ook om het lijntje zo dun mogelijk te maken. 'Vroeger' maakte ik 'm nogal dik, waardoor mijn oog een heel stuk kleiner leek. Maarrr, zie hier het resultaat:


Niet eens zo heel onaardig dus! Hij is inderdaad lekker zwart en blijft dit ook. Het enige minpuntje is dat de wing een beetje uitliep onder mijn oog (fietsen in de wind, last van traanoog, door de regen lopen etc.) Een heel groot positief punt vond ik deze eyeliner inderdaad héél erg fijn aanbracht, ik heb zo weinig hoeven bijwerken!  


Vrijwel alleen maar lof voor deze Precision Eyeliner van KIKO. Weliswaar wat duurder dan eyeliners van Essence of Catrice, maar zeker het geld waard. Voor slechts €6,90 heb ik deze top eyeliner gekocht en ik weet zeker dat ik er nog heel veel plezier van ga hebben (inmiddels al zo'n 1,5 week wel in ieder geval!)

Related posts

8 reacties

 1. Deze beauty wil ik ook! Ik was nog opzoek naar een goede eyeliner. I think I found him!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is inderdaad heel mooi zwart! Ik zit net weer in een periode van eyeliner haha en gebruik er nu één van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is lekker zwart en het klinkt goed :) Ik ben alleen niet zo'n eyeliner fan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sounds good! Deze neem ik volgende x mee in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem zo ontzettend fijn! Jammer he, dat hij niet waterproof is, maar ik neem dat voor lief, want dat zijn veel eyeliners niet. Leuk om te horen dat jij hem ook zo fijn vindt!

  BeantwoordenVerwijderen