La vie de Daphne - Rode rozen, Zonnen tijdens werktijd & Good food

Wat een week! Verrast worden met een mega bos rode rozen, buiten van het zonnetje genieten terwijl het rustig is in de winkel, een heel l...

Wat een week! Verrast worden met een mega bos rode rozen, buiten van het zonnetje genieten terwijl het rustig is in de winkel, een heel leuk pakketje van Etos ontvangen, een paar keer buiten de deur eten en een héél tof service-momentje van Rituals. Op zo'n manier zou ik willen dat de vakantie nooit zou eindigen!


Na een nachtje slapen in Breda werden we maandagochtend wakker en maakten we ons klaar om de stad van Breda in te gaan. Een lekkere lunch bij JA!Breda (ik denk wel ons favo lunchtentje) ging er wel in!

Het was echt schitterend weer en zelfs het naar huis fietsen vond ik helemaal niet erg. Eindelijk ook weer eens een goede dag om mijn rode jurk van Steps te dragen!

Eenmaal thuis kakte ik 's avonds een beetje in, maar ik wilde sowieso nog kijken of ik meer geregeld kreeg voor mijn nieuwe opleiding. Het ene moment klink ik razend enthousiast erover, maar het andere moment loopt weer alles in de soep met al het geregel; ugh! Een bakje koffie kon ik wel gebruiken.

Het werd zelfs nog een beetje beter toen mijn ouders onverwacht een paar bitterballen hadden gebakken. Jammie!

De wekker ging weer vroeg op dinsdag: time for work! Voor ik ging fietsen, maakte ik nog snel een foto van deze polaroid uit Parijs. Het is gewoon alweer meer dan 2 maanden geleden dat ik er was, wat gaat de tijd snel!

Eenmaal op 't werk koos ik weer voor een bloemenjurk die ik al vaker heb gedragen. Jammer genoeg was 'ie me iets te groot, maar met een riempje erop ging het wel!

Hoewel ik de belofte aan mezelf heb gemaakt niet zomaar meer lunch bij Hema of Albert Heijn te halen, kon ik het op die dinsdag echt niet laten. Het was namelijk ontzettend rustig, ik had lekkere trek en toen ik dit broodje mozzarella-tomaat zag liggen, kon ik 'm écht niet weerstaan.

Het was - by far - de meest saaie dag ever. Amper mensen in de winkel, amper mensen in de stad (tja.. het was lekker weer..) en heel weinig te doen op de werkvloer zelf. Wat waren mijn collega en ik blij dat deze dag erop zat!

Ook 's avonds deelde ik weer een throwback uit Parijs: superlekkere macarons van Ladurée!

Ik wilde niet al te laat naar bed gaan (ik was echt gesloopt door vandaag!), want de volgende dag zou er weer een werkdagje op de planning staan. Ik besloot daarom maar lekker vroeg in bed te gaan liggen en om 'moe' te worden de livestream van turnen aan te zetten. Raad eens wie meteen klaarwakker was tijdens de val van Epke? Yep, me. Wat een smak maakte hij joh!

Woensdag was ik gelukkig iets minder moe en had ik zelfs nog uitgebreid de tijd om deze flatlay te maken voor op Instagram. Ik maak ze tegenwoordig steeds minder vaak (gebrek aan tijd, denk ik), maar alsnog worden ze altijd heel goed ontvangen. Dank jullie wel <3

Bij Steps aangekomen koos ik een superleuk tuniek uit - echt iets wat ik misschien wel weer zelf wil kopen - en droeg er een ketting met een hanger van steen op. Op naar een betere dag!

Iets drukker dan gisteren was het zeker, maar alsnog was het over het algemeen vrij rustig. Genoeg tijd om zelf nog even van het zonnetje te genieten dus! Ik ben die dag misschien wel drie keer naar buiten gelopen - mijn benen waren zelfs een beetje verbrand, haha.

Woensdagavond zou ik weer een nachtje in Breda gaan slapen, en voordat ik al m'n spullen ging inpakken maakte ik nog even een foto van mijn favoriete sieraden. Een hoop komt van Shizzie; echt een aanrader!

Na een fijne nacht zaten we al vroeg in de ochtend in de tuin met een tosti en een grote kop thee. Heerlijk, zulke ochtenden. Ik kreeg er zelfs een beetje een vakantiegevoel bij!

Mijn outfit of the day was wel dit leuke stippenblousje, maar gecombineerd met een kokerrok en sandaaltjes. Het werd namelijk weer heerlijk weer die dag!

En oh, surprise surprise. Woensdagavond werd ik namelijk heel erg verrast met deze grote bos rode rozen. Echt ontzettend lief en ik kan jullie nu officieel vertellen dat...

... dit mijn lieve vriend is! <3

Na een aantal keer lunchen in Breda, was het weer eens tijd voor een bezoekje aan Roosendaal. Een club sandwich was voor mij heel erg lang geleden, en ik vond 'm daarom dan ook dubbel zo lekker!

We zaten eigenlijk best prima op het terras - écht genieten, zulke vrije dagen - dus bestelden we allebei nog maar een cocktail. Nee, geen mojito en gin tonic, maar een keer wat anders. Ikzelf nam een long island ice tea en vriendlief een pina colada. Heerlijk als deze drankjes zo koud zijn en het buiten warm is!


Die avond zette ik de roosjes nog even wat mooier op de foto, zette ik ze in een vaas op mijn bureau en ging ik lekker op tijd weer slapen. De volgende ochtend kon ik eindelijk weer wat langer blijven liggen!

Dat uitslapen mislukte natuurlijk weer een beetje, maar gelukkig had ik daarom genoeg tijd om mijn gekregen producten van Etos op de foto te zetten. Yes, ook ik ben één van de gelukkige bloggers/Instagrammers die behoort tot de 'Etos Friends!"

's Middags deed ik ook nog even wat cadeau-inspiratie op en wilde ik (bijna) een bestelling bij Blond Amsterdam plaatsen. Maarr.. toch maar even wachten tot mijn salaris is gestort deze week denk ik! De Parijs-mok komt in ieder geval sowieso in mijn winkelmandje :-)

Voordat ik een koopavondje ging werken, bracht ik nog een bliksembezoek aan de stad. Ik haalde bij Albert Heijn mini-donuts om de avond door te komen, ruilde bij Rituals mijn scrub om en nam ik ook nog even een kijkje bij Hema. Voor de mensen die nog een mooi marmeren plateau zoeken: bij Hema verkopen ze dit pareltje voor €7,50!

Een aantal drukke uurtjes in mijn roze jurk verder zat de koopavond er alweer op. De mini choco-donuts smaakten lekker en thuis heb ik nog de rest van het doosje opgegeten (OEPS!)

's Avonds had ik niets meer gepland. Ik werkte mijn artikel uit over de KIKO Precision Eyeliner, plande 'm in voor de volgende dag en deelde deze foto nog op Instagram voor ik ging slapen.

Jeeey, 's morgensvroeg kwam dit topproduct van KIKO online op mijn blog. Ik ben echt heel tevreden over deze eyeliner en kan 'm iedereen dan ook aanraden!

Na een supergoed dagje werken zat er helaas weer iets tegen: band lek; oftewel lopend naar huis. En na een hele dag staan heb je daar écht geen zin meer in. Jammer genoeg zat er niets anders op en probeerde ik onderweg nog maar een beetje te genieten van het zonnetje. 

Jullie lazen het al, vrijdag ruilde ik voor mijn koopavond een scrub om. Waarom? Omdat ik van de Himalaya Saltscrub hele nare uitslag kreeg! Een suikerscrub is toch echt meer mijn ding en ik ben heel erg happy dat ik van Rituals zonder problemen een nieuwe mocht uitzoeken. Topservice!

Zaterdagavond was ik vrij en was ik weer erg toe aan wat lekkere wijntjes. Genieten! Ook nog een grote portie bitterballen erbij... (shit, voor de tweede keer deze week..)

Zondag was mijn vrije dag en hoewel ik niets liever wilde dan uitslapen, was ik al om 9.15 wakker. Soms kan ik er dan echt van balen, maar ach. Dan 's middags nog maar even lekker m'n bedje induiken (het was toch rotweer!). Ook lakte ik mijn nagels nog met Bump Up The Pumps van Essie.

Weer een baalmoment, want eerder die week zag ik de collectie van Anna Nooshin al op de webshop van Hunkemoller verschijnen. Dom dat ik was, heb ik niet meteen besteld omdat ik er vanuit ging dat alles toch wel op voorraad zou blijven. Niet waar dus! Tot mijn grote spijt ben ik echt fan geworden van één setje en hoop ik dat ik er een dezer dagen nog aan kan komen!

Het wisselvallige weer, de hitte op mijn zolderkamer en het feit dat ik niet heel veel thuis ben geweest zorgden ervoor dat mijn rozen al heel snel waren gaan hangen. Neeee!

Om ze nog maar een beetje te redden, koos ik de vijf mooiste uit en zette ik ze in een fles. Ziet er toch nog best leuk uit zo!

De rest van mijn zondag? Lui, heel erg lui. Ik merkte dat ik me echt niet 100% fit voelde, dus ik heb lekker in bedje wat YouTube-video's gekeken en artikelen gelezen.

's Avonds zette ik voor mijn blog natuurlijk dit weekoverzichtje in elkaar. Op naar weer een nieuwe - hele drukke - werkweek. De allerlaatste week voor mijn nieuwe studie begint en de 'vakantie' dus officieel voorbij is, OMG!

Related posts

5 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Gefeliciteerd met je 'official', geniet ervan meid x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wat leuk voor je! Gefeliciteerd met je lover, heb je verdiend. En mooi he is de nieuwe collectie van anna nooshin, love it!
  En wat een mooi tuniekje van steps. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat groene tuniekje is echt liefde <3. Vriendlief heeft meteen z'n moment of fame hier gehad, haha. Leuke foto van jullie! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je lieve vriend! Die marble plate heb ik inderdaad ook gezien, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen