Wat zijn mijn vakantieplannen eigenlijk?

Wie mijn photo diaries een beetje in de gaten houdt - en to be honest is dat natuurlijk op dit moment zo'n beetje alles wat ik plaats ...

Wie mijn photo diaries een beetje in de gaten houdt - en to be honest is dat natuurlijk op dit moment zo'n beetje alles wat ik plaats op mijn blog - weet dat ik lekker veel aan het werk ben de afgelopen tijd. Toch heb ik al sinds ik afgestudeerd ben 'vakantie', maar de echte zomervakantie komt er natuurlijk ook nog aan. Wat mijn plannen allemaal zijn lees je hier!

Deze zomervakantie...

- Ga ik niet op vakantie. Parijs was een heel fijn tripje dat ik tussendoor plande, maar in de zomervakantie ga ik niet meer. Een aantal van mijn vrienden haalden me nog wel over voor Mallorca, maar toen was ik al aangenomen bij mijn nieuwe werkplek (waar ik eigenlijk speciaal ben aangenomen vanwege het feit dat ik geen vakantieplannen heb.

- Ga ik héél veel werken bij beide baantjes. Nu ik twee baantjes heb is iedere week goed gevuld. De ene weer meer dan de andere, en stiekem heb ik al gezien dat ik binnenkort weer heeel veel vrij ga zijn.

- Ga ik heel veel terrasjes pakken. Ik heb er al heel wat achter de rug, maar ik blijf het heerlijk vinden om met een goed glas wijn - of gin tonic - te genieten van de zon en het gezelschap.

- Ga ik hoogstwaarschijnlijk weer tig keer lunchen. Oké, stiekem deed ik dat natuurlijk altijd al, maar het blijft een guilty pleasure. Volgende lunches op de planning zijn er één met een hele goede vriend die in Rotterdam woont en Nicole van Beautyliefde.nl!

- Wil ik vaker bloggen! Ik wil deze zomer echt gebruiken om weer meer reviews te maken, persoonlijke stukjes te schrijven, inspirerende dingen te delen en mijn leven te laten zien. Ik vind het jammer dat het schrijven - inmiddels al maandenlang - op een laag pitje staat, maar daar komt hopelijk dus snel erandering in!

- Wil ik een nieuwe camera aanschaffen. Want hey, veel werken means: veel salaris (hoop ik natuurlijk), waardoor ik misschien wel eindelijk mijn droom kan laten vervullen: een nieuwe spiegelreflexcamera! Ik heb er al een tijdje eentje op het oog, maar toch wil ik alle nieuwe modellen vanaf nu ook in de gaten gaan houden.

- Wil ik nieuwe hotspots ontdekken. Of het nu hier in de buurt of aan de andere kant van het land is, ik blijf het heerlijk vinden om in steden te zijn en daar te belanden bij een geweldige koffietent of heerlijk restaurantje. En reken maar dat ik heel wat dagjes weg ga deze vakantie (Rotterdam, Den Haag.. Misschien wel Amsterdam erachteraan. Who knows!)

- Wil ik tijd maken voor de mensen die er écht toe doen. En dat zijn er inmiddels een hele hoop. Van m'n lieve blogvriendinnetjes tot gezellige collega's waar ik uren mee kan feesten: ik kom dankzij hen mijn zomervakantie wel door!

- Ga ik één van mijn beste vriendinnen heel erg missen. Waarom? Omdat ze na 3 jaar gaat verhuizen naar een stad een halfuurtje verderop. Van twee minuutjes fietsen naar zo'n reistijd is toch stiekem wel een beetje jammer.. Maar ik hoop dat ik lekker kan gaan helpen met verhuizen!

- Wil ik shoppen! Buiten een nieuwe camera staan er nog een hoop andere dingen op mijn wish list: wat mooie kledingstukken, een nieuw parfum en misschien wel een tweede gaatje in mijn oor :)

- Wil ik misschien weer af en toe gaan hardlopen. Ik wil het natuurlijk niet te hard roepen met mijn te drukke planning, maar ik moet toegeven dat ik het goede gevoel na een hardloopsessie toch wel mis. Ook toen ik laatst bij de marathon en 10 km in mijn woonplaats ging kijken kreeg ik weer best kriebels. Nu nog een goede hardloopwedstrijd vinden zodat ik weer wat gemotiveerder raak!

- Wil ik hopelijk kunnen toeleven naar mijn nieuwe opleiding. Het is sinds vrijdagavond in mijn hoofd een complete chaos, omdat ik erachter ben gekomen dat ik een hele grote fout heb gemaakt die mijn toelating aan de premaster die ik wil gaan doen heel erg op het spel zet. Ik hoop zo snel mogelijk antwoord te krijgen, en hopelijk is dat goed nieuws (duim voor mij!!!)

Related posts

12 reacties

 1. Ah jij komt die zomervakantie wel door zo te zien. Hopelijk is het goed nieuws voor je nieuwe opleiding en krijg je het heel snel te horen. Wachten is zoo irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke plannen voor de zomervakantie! Nu het mooie weer nog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jeetje, ik duim echt voor je master! Hopelijk heb je snel antwoord. En wat fijn dat Parijs zo mooi was, hopelijk heb je daar ook echt van genoten (aan je blogposts te zien wel). Heel veel succes met werken deze zomer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke plannetjes! Heerlijk lekker veel lunchen, blijft altijd zo'n feestje.
  Ben benieuwd naar al je blogjes!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopen dat je master nog doorgaat, ik duim voor je! En fijn dat je meer wilt gaan bloggen, dat is ook mijn plan voor de zomer :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt erg fijn mop! Ik ga ook niet op vakantie dus ik wil je wel gezelschap houden tijdens de lunches,terrasjes en shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ondanks dat je niet op vakantie gaat, heb je superleuke plannen gemaakt. En wanneer gaan wij samen shoppen, lunchen en terrassen dan? :) *duimt voor goed nieuws!!!*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Genoeg leuke plannen zo te lezen! Lekker veel lunchen, shoppen, nieuwe spulletjes kopen wat je kan doen door het vele werken. Nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een drukke zomer, met al dat werken en die terrasjes, haha. Je hoeft helemaal niet op vakantie te gaan om het leuk te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt leuk allemaal! En super leuk, een nieuwe spiegelreflex camera! Altijd leuk om jezelf te trakteren met zoiets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Na al dat werken mag je wel genieten van een terrasje en een heerlijke maaltijd ;), ik ga duimen voor je master!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah lieffie, je hebt geen vakantie nodig om leuke plannen te maken! Wat een heerlijk vooruitzicht. En een nieuwe camera? Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen