MAC Twig

Onlangs zagen jullie al één van de pareltjes die ik kocht van de cadeaukaart voorbij komen (NYX Cannes!), maar wat ik ook kocht was een ni...

Onlangs zagen jullie al één van de pareltjes die ik kocht van de cadeaukaart voorbij komen (NYX Cannes!), maar wat ik ook kocht was een nieuwe MAC Lipstick. Mijn vijfde in de collectie alweer. Naast Diva, Rebel, Craving en Brave kan ik nu ook eindelijk de in blogland zéér gewaardeerde 'Twig' erbij rekenen!


Hoewel ik zeker producten (en dan vooral lipsticks!) van MAC kan waarderen, zijn en blijven ze altijd een beetje prijziger dan mijn geliefde KIKO-lipsticks. Toch voelt het altijd weer een beetje bijzonder om een splinternieuwe lipstick van MAC in handen te hebben. Een nieuwe kleur en een nieuwe, onaangeraakte lipstick. 


Nu dit al mijn vijfde lipstick van MAC is, kan ik wat betreft het uiterlijk eigenlijk niet echt meer iets nieuws zeggen. De zwarte verpakking en kogelhuls zijn natuurlijk hét herkenningspunt van lipsticks van dit merk. Ik koos uiteindelijk voor Twig, omdat ik overal las dat dit typisch zo'n kleurtje is die iedereen staat én omdat ik erg fan ben van de satin finish die deze lipstick heeft. Niet mat, niet glanzend, maar een beetje van beide.


Superrot wat er gebeurde tijdens het maken van deze foto's, want de dop kwam tegen de lipstick aan waardoor ik 'm meteen beschadigde. Ach, zolang de kleur maar wel goed overkomt. Hoe ik zelf de kleur zou omschrijven? Een beetje baksteenrood, donkerder dan een typische nude lipstick en een subtiele bruine ondertoon; zo'n kleur die in de beautywereld ook wel bekend staat als één van lipsticks waarmee je 'Kylie Jenner'-lippen creëert.


Wanneer ik de kleur swatch doet het me ook een beetje denken aan een oudroze kleur met een roodbruine ondertoon. Het is een kleur die me gelukkig goed ligt, en hoewel het geen typische kleur is voor de zomer, denk ik dat je dit herfstkleurtje ook prima het gehele jaar door kunt dragen. De finish vind ik erg mooi; inderdaad precies tussen het glanzend en mat in!Twig op mijn lippen ziet er precies uit zoals ik verwacht had toen ik de kleur swatchte. Niet te licht, niet te roze, maar mooi 'nude' met een bruine ondertoon. Ik vind dat de satin finish bij mij zelfs wat meer mat oogt dan glanzend, wat ik een héél groot pluspunt vind (want: I LOVE MATTE!!)

Yes, Twig is zéker een fijne toevoeging aan mijn (MAC) lipstickcollectie. Ik merk namelijk dat ik toch vaker pak naar kleurtjes als Brave en Craving en dat ik Diva en Rebel steeds vaker achterwege laat (I know, zonde). Twig past precies in het straatje van de kleuren die ik tegenwoordig heel vaak gebruik. En ik ben er ook - net als alle medebloggers - zeker van: deze kleur staat écht iedereen!

Twig is te koop bij o.a. Douglas voor €19,50

Related posts

10 reacties

 1. Supermooie kleur! Deze lipstick wil ik ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze kleur ook, terwijl Jenner kleurtjes mij over het algemeen niet staan. Ben het dus helemaal met je eens dat deze kleur héél veel mensen mooi zal staan! Hij is prachtig. Ga hem vandaag weer eens op doen heb ik me net voorgenomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik ben benieuwd of deze kleur lipstick mij ook zal staan! Ik ga binnenkort ook mijn eerste MAC lipstick inslaan namelijk, haha. Maar ik denk eigenlijk dat ik voor een lichtroze ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje is dit zeg! Ik vind hem je echt onwijs mooi staan, heel naturel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur, staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je mooi! Gek he hoe persoonlijk een lipstick is. Bij mij valt hij meer bruin uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij mij lijkt hij roder dan bij jou, zo apart haha. Maar hij staat je wel supermooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleur, deze staat ook zeker op mijn wishlist voor mac lippenstiftjes. :)
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen