La vie de Daphne - A hell of a (work)week

Get ready voor het meest saaie en eentonige weekoverzichtje ooit. Wat ik gedaan heb? Werken, werken en nog eens werken. De komende weken ...

Get ready voor het meest saaie en eentonige weekoverzichtje ooit. Wat ik gedaan heb? Werken, werken en nog eens werken. De komende weken zal niet heel anders zijn, maar ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen tussendoor te plannen. Wat een drukke vakantie!


Maandag: mijn enige dagje vrij van deze week. Gelukkig had ik een leuk uitje gepland: Den Haag! Jammer genoeg moest het openbaar vervoer flink roet in het eten gooien: niets reed meer vanaf Roosendaal en alles moest dus gewijzigd worden. Zooo jammer, want het was zulk lekker weer!

Dan maar een late lunch (een ERG late lunch.. ahum 16.00) met een drankje op het terras in Breda. Dit broodje met mozzarella en tomaat heb ik al eens op, maar deze was zelfs nog een beetje lekkerder!


Van zo'n vrije dag moet natuurlijk optimaal genoten worden, dus een mega-grote gin tonic in het zonnetje kon ik wel waarderen. Een heerlijk driegangenmenu erbij en mijn dag kon écht niet meer stuk. Heerlijk om zo de week te beginnen!

Die dag scoorde ik overigens ook nog een superleuke top bij Costes. Het is een off-shoulder model met wit kant and I LOVE IT!


Dinsdag begon mijn eindeloos lange werkweek. Vanaf nu wordt het voor jullie denk ik redelijk saai, want echt: ik heb niet eens meer bijgehouden hoeveel ik deze week heb gewerkt, maar het is méér dan 40 uur :( Outfit of the day was voor het eerst met een zwarte broek op de werkvloer!

Hoewel het buiten best lekker was (geloof ik), was het in de winkel met de airco erbij toch best koud. Sowieso voelde ik me al de hele dag ontzettend moe en merkte ik dat ik écht even toe was aan een paar dagen vrij. Maar ja.. die heb ik nu eenmaal niet meer. Hopelijk word ik een stukje blijer als ik het loonstrookje zie! Die avond heb ik jammer genoeg vanwege de moeheid mijn plannen om naar Finding Dory te gaan moeten cancelen; dan maar volgende week maandag!


Vroeg naar bed en.. vroeg eruit. Rise & shine! Weer een nieuwe, lange dag voor de boeg en ik kon alleen maar hopen dat ik minder moe zou zijn.

En dat was gelukkig het geval. Ik had een beetje meer geslapen, had een supermooie outfit aan en voelde me beter. Toch duurt zo'n dag op de winkelvloer best lang als het niet heel druk is, maar ach. Ik heb 'm weer overleefd!


Na het eten las ik nog wat hoofdstukken in On Life. Het boek heeft helemaal niet zoveel pagina's, maar toch heb ik 'm na 4 weken nog steeds niet uit (a.k.a. geen tijd om te lezen helaas).

's Avonds raapte ik mezelf weer bij elkaar om op bezoek te gaan bij een vriendin. Haar moeder is sinds een tijdje verhuisd naar een appartementje midden in het centrum en ik vind het er echt su-per-mooi uitzien! Vooral dat dakterras: wauw! Dat zou ik later ook wel willen..


Donderdag: time to get up again! In alle vroegte maakte ik weer even een flatlay. Want tja.. wat overdag niet kan..

Deze dag droeg ik dezelfde outfit als de vorige dag. Ik ben al best een tijd op zoek naar een mooie klokkende A-lijnrok en deze vind ik echt heel erg gaaf. Alleen het prijskaartje doet héél erg veel pijn, haha!


Vrijdag kon ik eindelijk een beetje uitslapen - maar dat mislukte natuurlijk. Ik besloot foto's te maken van mijn MAC lipstick die ik ook alweer een weekje of 3 in huis heb. Twig staat inmiddels online op mijn blog!

Na een middagje 'uitrusten' (voor mijn gevoel duurde het echt 1 uurtje en toen moest ik alweer klaar gaan maken voor mijn andere werk) at ik een cheeseburger en fietste ik richting restaurant.


En hoewel ik zelden op vrijdagen werk, leken deze me altijd een stuk fijner dan zaterdagen. Niet zo druk, lekker op tijd klaar en heerlijk relaxed werken. Jammer genoeg was niets minder waar. Ik heb me rotgelopen, kreeg een zere rug en heb twee uur lang bestek staan poetsen. Het feit dat ik pas na half 2 helemaal gebroken thuis kwam, heeft me doen laten beseffen dat ik vrijdagen écht niet meer leuk vind.

Zaterdagochtend hoefde ik gelukkig niet heel vroeg op te staan. Ik stond bij Steps ingepland vanaf 12 uur, dus ik kon nog mooi even bijkomen van de vorige avond. Ik bekeek nog even mijn artikel over Twig en ergerde me meteen weer rot aan de productfoto's die zo mooi hadden kunnen zijn, maar jammer dat de dop van de lipstick zonodig beschadigingen aan de lipstick moest geven.. ugh


En van mijn ene baantje met bloemenoutfit...

.. naar mijn andere baantje met een glas wijn aan de bar. Zaterdag waren we toch redelijk op tijd klaar en het was de bedoeling om te gaan stappen in Breda. Ik had me daar dan ook de hele avond op zitten verheugen, maar toch kon het niet meer doorgaan. Eerlijk gezegd had ik zelfs helemaal geen zin meer om te stappen en wilde ik alleen maar m'n bed zien. Hopelijk kon ik de dag erna lekker van mijn vrije dag genieten!


Zaterdag kocht ik overigens ook een parfum dat al meer dan een jaar héél hoog op mijn wish list stond: Alien van Thierry Mugler! Ik vond dat ik wel een cadeautje had verdiend na al dat werken..

Mijn zondag begon heerlijk, ik maakte superleuke plannen voor die avond en heb nog even op de rommelmarkt gekeken waar mijn moeder en oma met een tafeltje stonden. En eenmaal toen ik daar was, vielen mijn te leuke avondplannen ook weer in het water. Ik kreeg een belletje of ik die avond toch kon komen werken. Serieus.. zit er ooit wel iets mee in m'n leven de laatste tijd? Ik weet inmiddels namelijk ook nog steeds niets van de universiteit en mijn premaster. Het zal toch niet zo zijn dat ik niet aangenomen kan worden..?


Voordat ik ging werken gaf ik ook nog even toe aan mijn OITNB-verslaving. Ik ben eindelijk een beetje in de gelegenheid om seizoen 4 te kijken, en inmiddels ben ik al bij aflevering 9! :)

Happy face nadat ik van werk vertrok; ik wilde namelijk mijn avond deze keer wat vroeger laten eindigen en ging om 22.00 weg. Met - ik heb het even nageteld - 42 uur werken deze week op de teller ben ik ka-pot. Op naar weer een weekje van rond de 35 uur (en dat is nog héél optimistisch).

Related posts

10 reacties

 1. Hihi toch nog een leuk verslagje met al dat werken! Tsja, het hoort er nou eenmaal bij toch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een uren maak je! Snap helemaal dat je moe bent. Balen dat veel leuke plannetjes waren gecanceld.. On life ben ik heel benieuwd naar! Ben nu on top aan het lezen. :)
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je veel gewerkt, knap hoor! Hopelijk wordt komende week wat rustiger voor je. En tussendoor natuurlijk proberen te genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof die rok! Jammer als hij inderdaad zo prijzig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gave kleding, en veel gezellige foto's!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Harde werker! Weer lekkere drankjes komen er voorbij, yummie gin tonic! de rok staat je leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, enige voordeel is wel dat je rekening er straks waarschijnlijk HEEL leuk bijstaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pfoeee ik word al moe als ik dit allemaal lees. Maar de klokkende rok staat je super en wacht maar tot je salarissen worden gestort, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van dat parfum ga je zeker weten geen spijt krijgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen