La vie de Daphne - Vapiano, Finding Dory & Palm Parkies

Ik vlieg, ren en stress me rot. Hoewel ik eerst zo graag lekker veel wilde werken, breekt alle werkdrukte me toch wel een klein beetje op...

Ik vlieg, ren en stress me rot. Hoewel ik eerst zo graag lekker veel wilde werken, breekt alle werkdrukte me toch wel een klein beetje op. Ik mag natuurlijk niet klagen, want een middagje Vapiano, Finding Dory, een gezellig parkconcert, een superfijne zonnige middag en een avond stappen kon er ook nog wel bij deze week!

Maandag is (bijna) altijd mijn vrije dag en die heb ik na zo'n mega-drukke werkweek natuurlijk heel hard nodig. Ik begin m'n ochtendje rustig met één van de laatste afleveringen van Orange Is The New Black.

Vervolgens fiets ik richting station, want ik heb gezellig een middagje afgesproken met een hele goede vriend in Rotterdam. We hadden laatst al afgesproken om bij te kletsen onder het genot van een pizza, dusss Vapiano it is! Kijk overigens hoe leuk die marble bakjes zijn die daar op tafel staan!

Zelf ging ik voor de pizza bruschetta, met tomaat, mozzarella, oude kaas en rucola. Heerlijk!

Na een ontzettend gezellige middag (en écht uuuren bijgepraat) reisde ik weer richting huis en maakte voordat ik weer een avondje de deur uitging nog een foto van één van mijn favoriete boeken Love Style Life. Superquote!

Yes! Nadat ik het al een weekje had uitgesteld vanwege te weinig tijd/te moe, was het deze maandagavond eindelijk zo ver: Finding Dory! Het valt met trouwens echt op dat in vergelijking met 'vroeger', films echt een heel stuk duurder zijn geworden...

Hoewel de film eigenlijk bedoeld is voor kinderen, heb ik me toch heel erg vermaakt. Wat een leuke feel-good-movie, zeker een aanrader voor als je 'm nog niet hebt gezien!

Dinsdag: of course, working day. Ik werk eigenlijk iedere dinsdag wel en ook vandaag koos ik weer een outfitje uit. Weer eens een zwarte broek met een mooie top en wit jasje.

Terug thuis was ik echt heel erg moe. Ik weet niet wat het is, maar op dinsdagen voel ik me altijd zoveel meer een zombie dan andere werkdagen. Ik maakte nog een flatlay met 'Style' van Lauren Conrad en dook daarna lekker mijn bedje in met...

.. de laatste aflevering van OITNB! Man, wat een onverwacht einde, wat een goede serie!

En stiekem kon ik het ook niet laten om nog een lekker chocolade-ijsje erbij te eten, yummy!

Woensdag: surprise! Weer een dagje bij Steps werken. Er moest heel veel gedaan worden voordat onze bazin weer terug zou komen van vakantie, dus we zijn de hele dag druk in de weer geweest. Gelukkig ging alles goed en was ik heel erg blij dat ik rond 18.00 weer lekker thuis was.

Het flatlays maken lukt tegenwoordig weer steeds beter en ook op deze ben ik best wel trots geworden. Ik moet die lipstick van KIKO overigens écht vaker dragen!

Woensdagavond had ik eigenlijk eerst andere plannen, maar omdat deze niet doorgingen en toevallig een aantal collega's me appten of we niet naar de parkconcerten konden gaan had ik toch nog een leuk vooruitzicht!

Maar toch schrokken we wel even van de drankprijzen. Vier euro twintig voor een wijntje? Echt niet!! Dan maar over op rosébier. Niet mijn favoriete drankje, maar deze smaakte nog best lekker!

Na wat drankjes en dansjes was het toch echt weer tijd om naar huis te gaan. De volgende dag stond de wekker weer veel te vroeg en een brak gevoel kon ik ook echt niet gebruiken..

Toen ik de volgende ochtend wakker werd en rustig op de bank de krant zat te lezen, herkende ik mezelf opeens op een foto die de vorige avond was gemaakt. De hele dag kreeg ik leuke berichtjes van mensen die me in de krant hadden zien staan. Leuk!


Ai, wat deed de wekker weer pijn op deze donderdagochtend. Snel richting werk, een flink oversized jurkje aan (waar ik me overigens de hele dag aan heb geirriteerd) en gaaaan met die banaan.

Een pestdag had ik zeker. Niets zat mee, écht helemaal niets. Dus om mijn dag nog een beetje vrolijker te maken, trakteerde ik mezelf op een lekker broodje mozzarella en tomaat van Hema.

Oh, wat was ik blij dat de klok eindelijk 17.30 aangaf. Ik fietste als een speer naar huis, waar ik nog wat uitrustte, deze flatlay maakte en een avondje danste. Misschien wel mijn laatste les ooit, want als ik eens iets zou horen van de Universiteit wil ik me compleet daar op kunnen focussen en het dansen toch maar opgeven.

Vrijdag was een heerlijke zonnige dag en nadat ik heerlijk had geslapen fietste ik richting station om iemand op te halen en vervolgens lekker de stad in te duiken.

Een wijntje, de zon, goed gezelschap: wat kan er mooier aan deze zomerse dag? We smolten na een tijdje wel bijna weg, want in de achtertuin van één van mijn favo café's was het goed warm!

Omdat we rond lunchtijd toch best wel honger kregen, besloten we ook mijn favo bezigheid maar eens uit te voeren (lunchen ofcourse!). Zelf nam ik géén carpaccio, maar lekker kroketjes op brood. Lang geleden, en ik was weer even vergeten hoe fijn dit lunchgerechtje is!

Heel lang om te genieten van het zomerse zonnetje had ik niet, want ik moest alweer op tijd richting werk. Na een fietstochtje van stad naar station, station naar huis en van huis naar restaurant kon mijn werkavondje beginnen!

Het was de hele avond (gelukkig) heel erg rustig. Mensen gingen vroeg naar huis, waardoor wij lekker om kwart voor 12 al klaar waren. Ook wel eens fijn!

Toen ik zaterdag lekker lang had uitgeslapen vond ik dat ik ook de rest van de middag wel lazy mocht doen. Na weer zo'n volle week had ik het echt even nodig om bij te komen. In bedje, laptop erbij en van OITNB naar..

SUITS! Dit is toch echt wel met stip op nummer één mijn favoriete serie en omdat deze week weer het nieuwe seizoen is begonnen, heb ik iedere week weer iets om naar uit te kijken!

Yep, het bloggen ligt nog steeds stil, en binnenkort ga ik daar ook weer opnieuw een artikel aan wijden met wat mijn plannen hiervoor zijn, maar genoeg producten om te reviewen heb ik zeker. Wist je dat het oudste product dat hiertussen ligt, ik al bijna een halfjaar in bezit heb? Oeps...

's Avonds was het druk op het werk, héél erg druk. En ook nog eens bloedheet. We waren met z'n allen dan ook heel erg blij toen we na werktijd lekker even buiten op het terras konden uitblazen. Wat een avond..

Na wat wijntjes, outfit-wisselen en een make-up-check gingen we nog even de stad in. En even werd ook echt heel even, want om weer terug in een sauna te belanden terwijl we net een beetje waren afgekoeld vonden we écht niet chill. 

Zelfs op zondag ging de wekker vroeg voor een ochtendje 'afdansen' (als in 'afzwemmen', maar dan dansen). Gelukkig duurde de ochtend helemaal niet zo lang en liep ik al best snel naar buiten met een 8, 8,5 en 9 op zak. Droomcijfers, toch?

Jammer genoeg viel mijn vrije dagje waar ik zo op hoopte ook weer in duigen. Yup, toch weer werken. Hoeveel uur ik deze week heb gemaakt? Ruim 37. Next week op de planning weer bijna 40 (en dan heb ik die eeuwige zondag dat ik altijd moet komen nog niet meegerekend..) Hopelijk wordt het na die week ein-de-lijk wat rustiger. Ik kijk er ZO naar uit en heb het stiekem ook ZO hard nodig om even een paar dagen uit te rusten..

Related posts

5 reacties

 1. Leuke foto's! Ik wil ook graag naar Finding Dory :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een drukke week! Jaaaa finding dory is zo'n leuke film.
  Helemaal blij wordt je ervan, was zaterdag avond gegaan.

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje mina bezig bijtje! Wat een week heb je weer achter de rug. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word al moe als ik de uren hoor hoeveel je werkt in een week! En ik vind je werk outfit van dinsdag onwijs leuk trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat weer een drukke week zeg! Films worden inderdaad duur, kan me nog herinneren dat ik vroeger voor 6 a 7 euro naar de bioscoop kon haha. Succes komende week met werken, je kan het <3

  BeantwoordenVerwijderen