La vie de Daphne - Borrel, Breda & Inspiratie

I'm still alive, yes! Hoewel het de ene week wel lukt om iets voor mijn blog te doen, valt het de andere week helemaal stil. Ik wijt he...


I'm still alive, yes! Hoewel het de ene week wel lukt om iets voor mijn blog te doen, valt het de andere week helemaal stil. Ik wijt het maar aan de drukte van werk, feestjes, afspreken met superveel leuke mensen, eten en andere hele fijne dingen. Weer een weekje vol met foto's dus!


Maandag was het tijd om af te spreken met een vriendinnetje. En hoe start je de week beter dan met een mega-grote mok latte macchiato bij Bagels & Beans?

Uiteraard kon een bagel ook écht niet ontbreken. En bij deze beloof ik dat ik volgende keer écht een andere ga kiezen dan de eeuwige carpaccio-bagel. Sorry not sorry.


Na ons rondje stad begon het kei- en keihard te regenen, en omdat we allebei geen zin hadden om in dit noodweer naar huis te fietsen, dronken we nog ergens een lekkere verse muntthee. Ondertussen zaten wij lekker droog onder het afdakje buiten toen het aan het gieten was, haha!

M'n flatlay-of-the-day draaide om een supermooie quote die onlangs bij het pakketje van Happiness Boutique zat: "They say a person needs just three things to be truly happy in this world: someone to love, something to do and something to hope for.'


Die dag had ik - ook al had het geregend - eindelijk weer eens een beetje een good hair day. Het wordt weer een beetje te lang merk ik zelf, maar héél af en toe valt er nog wel eens iets van te maken.

Die avond stuurde Joyce me echt de meest perfecte outfit ever door via WhatsApp. Ehm hello? Where can I order this?


Dinsdag: mijn eerste werkdagje van de week. Een bloemenjurkje it is!

Alsof de outfit van gisteravond nog niet genoeg met me deed, stuurde een andere vriendin me deze perfecte espadrilles door met een croissantje en 'bonjour.' Prijs? Die willen jullie liever niet weten denk ik. (AHUM 89.. AHUM)


Hoe leuk de schoentjes ook waren, hoeveel inspiratie ik er eigenlijk voor kreeg voor een volgend artikel. Enige jammere is dat het me teveel tijd kostte om 'm deze week nog online te krijgen, dus ik hoop dat ik deze week nog het één en ander voor elkaar krijg!

Mijn lunch van de dag was overigens ook weer genieten <3


Woensdag: werkdag nummer 2 van de week. Ik ging voor een zwart jurkje - voor het eerst eindelijk een beetje mijn stijl, haha! - met een felroze jasje.

Ook de achterkant vond ik heel erg mooi. Ook al zag je de v-hals op de rug niet door het jasje, toch vond ik het even waard om een foto van te maken. 


Woensdag na m'n werk besloten we spontaan uit eten te gaan in ons eigen stadje. Er is sinds een aantal maanden een nieuw concept bijgekomen waarbij je een driegangenmenu kunt eten voor een spotprijsje. Een salade als voorgerecht, heerlijke varkenshaas met champignonsaus als hoofdgerecht..


.. en de taart van de dag (lemon cake!) als nagerecht. Heerlijk, zulke spontane avonden.

Overigens blijf ik nog steeds - na bijna een maand terug te zijn - foto's delen van mijn favoriete stad. Ik moet toegeven dat ze toch echt op beginnen te raken hoor! :(


Donderdag zou een eindeloos lange dag worden. Van werk naar een borrel, van borrel naar uit eten en van uit eten naar stappen in Breda. Dat tussendoor uit eten besloot ik te skippen omdat ik al had gehoord dat bij de borrel al genoeg eten aanwezig zou zijn. 's Morgens maakte ik nog snel even een foto van al mijn prachtige camera's bij elkaar. Love it!

OOTD: een oranjeroze geprint jurkje en een wit jasje. 


Na een lange, maar drukke dag werken was het tijd voor de borrel. Deze werd georganiseerd door het winkelcentrum waar ik werk, waardoor alle winkeliers bij elkaar gebracht werden. Er was zelfs een photo booth aanwezig waar ik met twee van mijn Steps-collega's natuurlijk even wat foto's maakte!

Na hapjes, wijntjes en deze foto met een aantal dames van Livera en WeBuyGold was het tijd om naar huis te racen. Ik had namelijk spontaan nog besloten om in plaats van uit eten, lekker een avondje naar een collega van m'n andere werkplek (volg je het nog: al die collega's?) te gaan.


Na ruim anderhalf uur wijntjes - ik had er inmiddels al heel wat gezien - namen we de laatste trein richting Breda, waar we de meiden die uit eten waren opzochten. Time to party!

Ook kwam ik nog heel toevallig een goede vriendin tegen in een overvol café. Je kunt goed merken dat alle studenten zo'n beetje vakantie hebben (sorry als jullie nog tentamens of deadlines hebben!) en dat het in alle kroegen me-ga druk is. 


In totaal waren we met 7 meiden waarvan er uiteindelijk 4 eerder naar huis gingen. Wij - de echte die hards - gingen door tot het al na vieren was.

En wat krijg je dan? Ik fietste naar huis toen het al licht aan het worden was. De vogels floten, ik kwam zelfs de postbode tegen en de eerste mensen die richting hun werk gingen kwamen ook voorbij. Best een gek idee!


Jullie snappen vast wel dat het grootste deel van mijn vrijdag bestond uit slapen, slapen en nog eens slapen. Donderdag had me echt gesloopt, en er stond nog een héél druk weekend op me te wachten. Time for a flatlay! Op de foto vind ik het roze rokje overigens leuker dan in het echt; ik vind het bij mezelf toch een beetje kinderlijk staan (ofzo)

Wel deed ik weer een hoop andere kledinginspiratie op. Buiten een nieuwe camera staan er een hoop andere kledingstukken op mijn wishlist. Dit jurkje van IWasStyledBySophie vind ik écht supergaaf!


's Avonds had ik eigenlijk geen plannen, maar die maakte ik toch door last minute wat wijntjes te drinken. Ik ging op tijd weer naar huis, want de volgende dag zou ik twee keer moeten werken.

Early mornin'! En meteen een foto van één van mijn favo tops van het moment: van Pull&Bear!


Mijn planning was eigenlijk om een héle mooie rok aan te trekken, maar omdat hij zo goed was verkocht was mijn maat er niet meer. Dus daarom dezelfde outfit als eerder deze week. Ik voelde me er toch wel goed in!

Toen ik middagpauze had, zag ik dat het restaurantje waar ik laatst heerlijk heb gegeten mijn foto op Facebook en Instagram hadden gerepost. Ik blijf het superleuk vinden om te zien dat bedrijven (zo deed Hema het ooit ook) mijn foto's delen!


Na weer een lange dag staan had ik heel even om wat rijst, gehakt en bonen naar binnen te werken, me om te kleden en weer richting mijn tweede werk te gaan. Omdat ik zo doodmoe was, ging ik zelfs voor het eerst op zaterdagavond met de auto. Wijn hoefde ik toch niet meer te zien na donderdag, haha!

Tussen het bedienen door kreeg ik gelukkig wat andere bezigheidstherapie: presentjes inpakken! Zwaar toch, dat horecaleven?


Zondagochtend was voor mij geen uitslaapdag, want er stond weer een hele dag danswedstrijd op de planning. Ik heb er helaas echt geen foto's gemaakt, want we bleken laag te zijn geeindigd en ik was helemaal gesloopt. Wel deelde ik op Instagram deze leuke throwback-foto van Parijs met Brittany. I seriously want to go back!

En ja hoor, alsof ik nog niet genoeg had 'ge-internet-inspiratie-winkeld' kwam ik ook op dit te gave T-Shirt van het merk L'école des Femmes. Alleen toen ik de verzendkosten zag (25 dollar) vond ik 'm meteen wat minder leuk, ai!

Related posts

10 reacties

 1. Ah leuke foto's Daph, klinkt als een fijn weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De outfit met de lange rok is echt perfect! Ik vind je outfit van de steps met het bloemenjurkje ook erg leuk <3
  Leuke week!
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto van jou en Britt samen is zo leuk! Altijd zo gezellig nu in de clubs en kroegjes he, je merkt echt dat de meeste mensen klaar zijn met de tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo veel leuke outfit foto's, vooral dat jurkje met die lage rug vind ik super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel leuke foto's, wat een fijne week! Het is inderdaad echt druk in de studentensteden haha, love it :D En wat is je lange haar prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke diary! Op Rad.co hebben ze ook hele leuke espadrilles zoals die alleen dan veeel goedkoper. Misschien handig om daar een kijkje te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Druk weekje heb je weer achter de rug. Wij moeten ook snel weer een datum prikken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's meid, weer heel wat lekkere drankjes kwamen er voorbij hihi! Lekkere food foto's ook, yummie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vorige week was ik ook aan het stappen en toen was het gewoon ook al licht toen we rond half vijf het café verlieten. Whut! Zo'n raar gezicht toen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's, je hebt een leuke week gehad :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen