What's on my... wish list?

Dromen over mooie spullen.. dat mag altijd. Toch heb ik ook een wish list samengesteld van wat betaalbaardere items; dingen die al best een...


Dromen over mooie spullen.. dat mag altijd. Toch heb ik ook een wish list samengesteld van wat betaalbaardere items; dingen die al best een tijdje, of juist sinds kort op mijn wish list staan en waar ik hopelijk nog voor kan slagen. Benieuwd? Lees dan snel verder!
1. Kokerrokken en skater skirts hangen genoeg in mijn kast, maar waar laatst mijn oog op is gevallen is de A-line skirt. Een langer vallend model (tot op de knie) die dus wijd uitloopt. Super fashionable, maar ik moet ook toegeven dat ik nog niet helemaal weet of zo'n rok me zal staan! Deze lichtblauwe variant van New Look is heel mooi, maar ook werd ik op slag verliefd op deze van Forever21 (jammer genoeg alleen in de USA verkrijgbaar).

2. Hoewel mijn Ladurée-case ontzettend veel complimentjes opleverde, is 'ie helaas nu al kapot aan het gaan. Oké, heel veel had ik ook niet verwacht voor de €1,68 die ik via AliExpress betaalde. Ook dit iPhone-hoesje is me op het lijf geschreven. Gevonden op Etsy, jammer genoeg wel een tikkeltje duurder. 

3. Hoe lang dit parfum al op mijn wish list staat heb ik echt niet meer bijgehouden. Iedere keer als ik in de tussentijd een nieuwe geur tegenkwam, sloeg ik Alien van Thierry Mugler toch over. Maar tot op de dag van vandaag blijft 'ie in m'n hoofd spoken, blijf ik er in iedere parfumwinkel waar ik kom aan ruiken. Wie weet wat er gebeurt na mijn volgende uitbetaling..

4. Om nog maar even in de 'geursfeer' te blijven, werd ik de laatste tijd (JA. I know I'm late to the party) steeds nieuwsgieriger naar de Victoria's Secret body mists. Mijn favo geur Sheer Love is niet altijd voorradig in mijn dichtst bijzijnde filiaal, dus ik hoop dat er binnenkort weer een aantal in de folder verschijnen. Ik sta alvast vooraan (klein voordeel is ook dat Etos recht tegenover mijn nieuwe werk zit).

5. Al maandenlang ben ik op zoek naar de soft matte lipcreams van NYX. Maar bestellen op Douglas? Ho maar. Terwijl ze eigenlijk helemaal niet zo duur zijn, is de drempel toch nog hoog. Tot ik eergisteren opeens geweldig nieuws kreeg dat ik de Douglas-cadeaukaart op de blog van lieve Joyce gewonnen had. Ik weet nu al dat ik in ieder geval de kleur San Paulo aan mijn lipproducten-verzameling wil toevoegen.

6. Sandaaltjes: je hebt ze nooit genoeg. Vorig jaar kocht ik een heel mooi, maar minimalistisch paar bij H&M voor amper tien euro (en dit was puur uit nood omdat de sneakers die ik toen droeg écht te zeer deden). Toch ben ik echt toe aan nieuwe, en opnieuw viel mijn oog op een paar minimalistische schoentjes met glanzende details op de webshop van Stradivarius.  Een retourtje Amsterdam, anyone?

7. Ik heb ze jarenlang afgezworen: cropped tops. Ik vond het verschrikkelijk als je iemands buik kon zien en ongeveer de helft van de mensen kan het niet heel goed hebben. Tot ik vorige week in Parijs mijn eerste cropped top op de kop sloeg en er zoveel leuke complimentjes over kreeg dat ik overstag was. Omdat ik mijn kokerrokken altijd wat hoger draag, lijkt het zelfs net of het een jurkje is. Heel erg is het dus niet! Ook deze van Forever21 vind ik prachtig <3

8. Al jarenlang beleef ik veel plezier aan mijn franje-tasje (op de foto rechtsboven) van Invito. Hij gaat letterlijk bij ieder stapavondje, feestje of diner mee en ook als ik niet heel veel boodschappen nodig heb, wil ik hem nog wel eens meenemen. Toch begin ik te merken dat 'ie aan vervanging toe is. Omdat ik toch niet echt hou van heel veel poespas, viel me deze clutch van Sacha meteen op. Een beetje anders door de sluiting, maar verder heel simpel. En zwart is met alles te combineren!

9. Nu ik al verschillende minimalistische kettingen in mijn bezit heb (echt: Shizzie.nl heeft de allermooiste, al zeg ik het zelf. #NOSPON!), ben ik ook al een tijdje aan het zoeken naar een delicate 'chevron' ketting, oftewel een 'V-vorm'. Nog aardig lastig te vinden ook, hoewel deze op Etsy toch vrij dicht in de buurt komt van wat ik wil. Jammer genoeg weer best prijzig, dus mijn zoektocht naar een betaalbare versie zet ik nog even door!

Related posts

13 reacties

 1. Jaaa de A-line skirts vind ik ook onwijs mooi! Ben benieuwd hoe zo een rok je staat! En Alien is echt een aanrader om te kopen, het is zo een heerlijke geur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lijstje meid, hopelijk kun je alles snel afstrepen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje. Van de NYX Soft Matte Lip Creams ga je sowieso geen spijt krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke wishlist, zo'n rok is echt prachtig! En wil ook zo graag de nyx lip creams. :)
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie items staan er op je lijstje! Ik heb Alien pas opgemaakt en ben alweer van plan om een nieuwe te halen, ik ben er zo dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa Victoria's Secret body mists zijn héérlijk! Sheer Love heb ik dan niet, maar wel drie andere die echt super heerlijk zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sheer love van Victoria secret is inderdaad zo lekker! Ik heb hem zelf toevallig ook. Leuke wishlist Daphne.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij kan die cropped tops echt wel hebben! Nadeel van deze post is dat ik me ineens realiseer wat er allemaal op mijn wishlist staat. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. IK BIED ME AAN VOOR RETOURTJE AMSTERDAM! Wat een mooie wishlist en ik ben heeeeul benieuwd welke NYX Soft Matte Lipcreams je gaat bestellen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aliën zou je zéker moeten kopen, haha! Ik heb hem al zo vaak opnieuw gekocht :) Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen