KIKO Velvet Passion Matte 317: Wine

Toen KIKO de Velvet Passion Matte Lipsticks uitbracht, werd ik reuzebenieuwd. Omdat de normale matte lipsticks van ditzelfde merk me meer...

Toen KIKO de Velvet Passion Matte Lipsticks uitbracht, werd ik reuzebenieuwd. Omdat de normale matte lipsticks van ditzelfde merk me meer dan bevielen (vooral de 614), kon deze nieuwe lijn ook geen tegenvaller zijn! Ik scoorde in Parijs de kleur 317: Wine, en vandaag schrijf ik een review.


Qua uiterlijk doet deze huls me een beetje denken aan de Gossamer Emotion lipsticks. Dit zijn creamy lipsticks, met als reden dat die huls ook glanzend grijs en koperkleurig is. De Velvet Passion Matte lipsticks hebben een matte huls. Ik durf niet te zeggen of de finish ook daadwerkelijk iets met de huls te maken heeft, maar ik vind het in ieder geval van mezelf al goed gevonden (hihi)


KIKO denkt ook altijd aan details, which I love. Zelfs het subtiele logo op de kop van de dop vind ik pure luxe uitstralen. En dat terwijl deze lipstick hartstikke betaalbaar is. 


Buiten de kleur 317 zijn er nog 19 andere kleuren verkrijgbaar. Zoals we van KIKO gewend zijn, gaat dit van roze en rood naar beige en koraal en paars en bordeaux. Voor ieder wat wils dus! Waarom ik voor de kleur Wine koos? Niet moeilijk. De kleur heeft iets weg van MAC Craving en die draag ik de laatste tijd uitzonderlijk veel. En omdat deze - in tegenstelling tot de creamy finish van Craving - mat is, is het een superfijne afwisseling!


Wine zou ik niet omschrijven als vuurrood, maar meer een beetje subtiel rood met een lichte roze ondertoon. Hij heeft evenals Craving een beetje een oudroze uiterlijk, al gaat deze qua pigmentatie een heel stuk feller zijn naar mijn idee. Let's swatch!


Oh, heerlijk om te zien hoe mat deze kleur is. De laatste tijd ben ik echt weer fan van matte lipsticks omdat deze bij mij ook het langst blijven zitten. Het gevaar bij mij met creamy lipsticks is dat deze voortdurend op mijn tanden zit (ja, zelfs als ik een paar keer heb gedept met een papiertje of al die andere trucjes heb geprobeerd). De kleur vind ik nu al prachtig; nu eens kijken hoe 'ie me staat!


Yes! Wat ben ik blij dat ik - eigenlijk puur op de gok - nummer 317 heb ingeslagen terwijl ik in Parijs was. Wat een pigment, wat een kleur en wat fijn dat 'ie zo mooi blijft zitten gedurende de dag. Dit is echt 'mijn' kleur; hoewel ik al verschillende tinten heb die al in hetzelfde hokje geplaatst zouden kunnen worden, vind ik dit toch een hele fijne toevoeging. 


Nog even een full face photo voor het complete effect. Ik denk - nee: ik wéét dat dit een lipstick is die ik nog heel vaak ga gebruiken. Misschien wel meerdere keren per week. I just fell in love!


De Velvet Passion Matte lipsticks zijn te koop bij KIKO of online voor €10,90. Let op! In het buitenland ben je vaak €2,00 goedkoper uit. Zo betaalde ik in Parijs slechts €8,90 voor dit pareltje. Dus mocht je binnenkort naar het buitenland gaan.. sla dan zeker KIKO niet over!

Related posts

16 reacties

 1. Ja ik ga zeker naar het buitenland! Prachtige kleur, chique huls ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi nooit genoeg van jouw kleur! Onwijs mooi. Hij staat je heel chique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, je hebt een goeie keus gemaakt. Hij staat je prachtig lieverd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie kleur! Ik vind Kiko lipsticks ook heel erg fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De huls en de lipstick ziet er gaaf uit. Mooie kleur is het ook, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh deze is zo gaaf! Die kun je echt ontzettend goed hebben. En ja, mat is altijd goed he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleur staat jouw ook weer erg goed meid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, hij is prachtig! En de kleur staat je ook super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh...hij is prachtig, staat je prachtig ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je erg mooi Daph! Zeker vaker gaan dragen, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wauw, hij staat je prachtig! Echt een Daphne-kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleur! En mooie huls!

  BeantwoordenVerwijderen