What made me smile..?

Hoewel ik soms ook een grote pessimist kan zijn, probeer ik alsnog het leven zo vrolijk mogelijk in te zien. En tot nu toe lukt me dat aar...

Hoewel ik soms ook een grote pessimist kan zijn, probeer ik alsnog het leven zo vrolijk mogelijk in te zien. En tot nu toe lukt me dat aardig goed! Hoe? Door per week tientallen momentjes te hebben die me gelukkig maken. Vandaag zet ik er een paar op een rijtje van de afgelopen dagen, een beetje a la '14.000 things to be happy about.'

- Een belletje plegen om mijn diploma na een halfjaar ein-de-lijk te komen ophalen. Ik plak er volgende week meteen maar een drankje aan vast om het officiele moment nog een keer te vieren, denk ik!

- Aan het zorgen dat ik een beetje mijn plekje vind bij Steps en toeleven naar een zomer waarin ik lekker veel kan werken.

- Eindelijk weer een lace bra aan mijn collectie (van maar liefst 2.. ahum) toevoegen. Ze zitten écht heerlijk, maar het is best een prijzige verslaving.. Oeps!

- Dat een broodje caprese naast carpaccio ook één van mijn favoriete maaltijden (als lunch) aan het worden is.

- Bijna drie kwartier lang lopen voor een hotspot, maar dat de koffie en het eten het dubbel en dwars waard zijn!

- En over hotspots gesproken: dat ik het grootste deel van mijn opgeschreven plekjes uit Parijs ook daadwerkelijk bezocht heb.

- In plaats van wijntjes, steeds vaker gin tonics drinken en dat ik dit drankje ook oprecht heel erg lekker vind. Jammie!

- Kleding voor de zomer scoren, hoewel ik helemaal niet op vakantie ga (en dus stiekem hoop dat het in Nederland lekker weer gaat worden).

- Foto's terugkijken van Parijs, wat me echt weer doet laten beseffen hoeveel geluk ik heb dat ik daar vorige week heb mogen zijn.

- Het gevoel van een dagje vrij zijn waar ik eerst altijd ontzettend tegenop kon zien, maar nu oprecht weer kan genieten van het hele dag 'niksen.'

- De mooie nieuwe badkamer die na ruim 2 weken eindelijk af is: weer heerlijk douchen!

- En nu ik toch een douche heb, bij Lush een The Comforter douchegel scoren omdat de bubblebar zo goed beviel. Vooral omdat Joyce me verzekerde van het feit dat 'ie nét zo lekker was.. :P

- Midden-in-de-nacht-belletjes wanneer je alleen naar huis aan het fietsen bent.

- Random met 5 oud collega's van mijn tweede baantje ooit op het terras belanden, herinneringen ophalen en keihard lachen. En vervolgens de hoogste rekening ever krijgen - en daar uiteraard weer opnieuw om lachen.

- Na m'n mini-vakantie op mijn rekening kijken en zien dat ik voor twee maanden aan collegegeld teruggestort heb gekregen.

- De Parijs-vlog van Brittany terugkijken en meteen weer helemaal met mijn gedachten in Parijs zijn. Bekijk 'm trouwens HIER!

- Lieve complimentjes en berichtjes ontvangen over dat ik zo lekker mezelf ben, me ook nooit anders zou voordoen en gewoon zeg wat ik denk.

- In iedere parfumwinkel waar ik de laatste tijd ben geweest steeds even ruiken aan Thierry Mugler's Alien. Ik stel het al maandenlang uit, maar hij staat stiekem toch nog steeds op mijn wish list.

- Na bijna twee maanden lang amper stappen en uitgaan naar weer een hoop leuke stapavondjes en feestjes in het vooruitzicht vanwege een collega die terugkomt uit Barcelona. Let the party begin!

- Mijn moeder die per toeval On Life van Anna Nooshin tegenkwam bij de boekhandel.

- Na veel stress en paniek helemaal op eigen houtje www.laviededaphne.com laten werken. Nerd-alert!

- Macarons eten in de zon op één van de mooiste plekjes van Parijs.

- Nog heel veel leuke plannen in het vooruitzicht hebben! Ik hoop dat deze zomervakantie top wordt en ik nog supermooie dagen mag beleven <3

Related posts

11 reacties

 1. Prachtige geniet momentjes! Macarons eten in Parijs, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben trots oo je, voor hoe je bent en wat je doet. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik word hier ontzettend vrolijk van! Als je heimwee krijgt naar Parijs, gewoon de vlog bekijken hihi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat is al een aardig lijstje hoor dames, goed bezig hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig lijstje, wat fijn dat je volgende week het belletje krijgt, en gaaf dat je een baantje hebt bij steps. Is ook zo'n leuke winkel! Heel erg fijn om lekker veel te werken in de zomer. <3 Ik ben trouwens benieuwd naar je parijs vlog, ga hem eventjes bekijken.

  liefs, Evelien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lang en vrolijk lijstje! Heel fijn om dat af en toe even op een rijtje te zetten en te beseffen wat je allemaal blij of gelukkig kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa gin tonics zijn lekker! En ik hoop dat je snel je draai vind bij Steps :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk lijstje, word er zelf vrolijk van :)!
  Gin tonic drink ik niet zo graag, geef mij maar een Mojito en ik heb ook net zoals jij een Macaron verslaving hahaha!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke dingetjes! Ik ga zelf ook niet op vakantie, maar dat houdt mij ook niet tegen om mega veel zomer kleding in te slaan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke lijst, ik word er ook helemaal blij van! Ik ga waarschijnlijk ook niet op vakantie, dus laat het mooie weer maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen