Als blogger heb/ben ik nog nooit...

Dat er veel dingen in het bloggerswereldje te beleven valt, is geen geheim meer. Een hoop collegabloggers hebben al persevenementen aange...

Dat er veel dingen in het bloggerswereldje te beleven valt, is geen geheim meer. Een hoop collegabloggers hebben al persevenementen aangedaan, startten een YouTube-kanaal of hebben hun hele leven zodanig omgegooid dat het 100% healthy te noemen is. Vandaag onder andere deze drie dingen (en dus meer!) die ik als blogger nog steeds niet kan afstrepen.


... een MAC-lipstick weggegeven of uberhaupt een winactie georganiseerd
Oké, op de winactie die ik ooit in samenwerking met een webshop deed na, heb ik op mijn eigen blog nog nooit een échte, serieuze winactie georganiseerd. Ook ben ik dus nog één van de weinigen die nog nooit een MAC-lipstick heeft weggegeven. Waarom ik nooit winacties organiseer? Geen flauw idee eigenlijk. Misschien dat het me deze zomervakantie lukt om iets origineels te bedenken of een leuk pakketje samen te stellen!

... een YouTube-kanaal gestartEr zullen vast meer bloggers zijn die zich kunnen aansluiten bij het verhaal van het hebben van géén YouTube-kanaal, maar in mijn 'directe blog-omgeving' ben ik vrijwel de enige die nog steeds niet in het YouTube-wereldje is gestapt. Vlogs of video's maken vind ik simpelweg gewoon niets voor mij, maar des te leuker ik het vind om in vlogs van blogvriendinnetjes te komen (o.a. in twee weken tijd al bij Brittany en Joyce!)

... een (pers)evenement bezochtHoewel menig blogger al een persevenement, modeshow of opening van een winkel heeft aangedaan, ben ik zelf nog nooit bij zo'n 'bloggersbijeenkomst' geweest. Het lijkt me wel ontzettend leuk om een keer te doen en op deze manier ook weer nieuwe meiden te leren kennen. Het is en blijft de eerste keer natuurlijk eng, maar ach, je hebt in ieder geval altijd een gespreksonderwerp :)

...zelf PR-bureaus benaderd
Het was één van mijn doelen voor 2016, maar inmiddels heb ik nog steeds niet de tijd genomen om mijn statistieken op orde te krijgen en me aan te sluiten bij PR-bureaus. Toch heb ik het voor elkaar gekregen dat ik onlangs zelf ben benaderd door een PR-bureau waar heel veel van mijn collegabloggers ook bij zitten. Het is jammer dat ik geen zak begrijp van Google Analytics, anders zou ik me eens kunnen gaan storten op het mailen van bedrijven en dit soort bureaus.

... durven overstappen naar Wordpress
Het schijnt nogal een gedoetje te zijn om de overstap van Blogger naar Wordpress te maken. Toch zijn er al een heleboel bloggers die dit trucje feilloos hebben gefixt. Met Wordpress kun je nu eenmaal veel meer kanten op, maar bang dat ik alles kwijt zou raken ben ik zeker. Vooral toen laatst mijn website het al niet meer deed met '.nl', laat staan dus dat er iets mis zou gaan met het back-uppen van mijn blog..

... iets bij Sephora gekocht
Tot de zomervakantie vorig jaar was ik Sephora zelfs nog nooit binnengestapt. Inmiddels heb ik al aardig wat vestigingen bezocht, maar nog steeds heb ik er nog niets gekocht. Hoewel ik de laatste keer in Parijs toch wel mijn ogen uitkeek bij Nars, Too Faced en Urban Decay, is mijn portemonnee toch dichtgebleven.

... serieuze outfitfoto's in de buitenlucht geschoten
In het verleden heb ik wel eens wat outfitposts gemaakt waarvan de foto's eigenlijk altijd binnenshuis waren geschoten. Ik heb dus echt nog nooit in de buitenlucht een outfitpost gemaakt, maar: wel een poging gedaan. Ik merk dat ik buiten 'poseren' nog best ongemakkelijk vind, ook al vind ik de foto's van al mijn medebloggers écht prachtig.

... een serieuze poging gedaan om healthy te leven
Natuurlijk eet ik niet altijd ongezond en heb ik ook best wel dagen dat ik 'saai' eet (en het dus ook niet op de foto zet), maar echt een poging gedaan om een ultra healthy lifestyle aan te nemen? Nee, daar kan ik niet over meepraten. Ik heb - als jullie me de afgelopen tijd hebben gevolgd - wel een tijdje hardgelopen, wat nu ook alweer een maand stil ligt. Ik wil het zeker weer gaan oppakken, maar echt op mijn eten letten? Dat blijf ik lastig vinden!

... micellair water gebruikt
I know guys, het is hét wondermiddel om je make-up eraf te halen. Toch heb ik nog nooit - maar dan nog nooit - micellair water gekocht of gebruikt om mijn eigen make-up eraf te halen. Hoe ik dan mijn eigen make-up eraf haal? Met olie en gezichtsreiniger van Kruidvat; how simple can it be?

Yep, I can't deny. Er zijn toch ook wel een heleboel dingen waar ik als blogger wél voor ben gevallen. Zo heb/ben ik...
... toegegeven aan mijn liefde voor MAC Lipsticks én Soft & Gentle!
... al meerdere producten van Lush gekocht en geprobeerd
... al een aantal keer sushi gaan eten
... al heel wat euro's geinvesteerd in KIKO
... mijn eerste Triangl-bikini gekregen
... al hele toffe samenwerkingen mogen doen
... ben ik ook fervent spaarder van de kartonnen doosjes waar make-up in zit
... onlangs mijn eerste cropped top gekocht
... de Instax-mini aangeschaft
... boeken zoals Anna Nooshin On Top/On Life, How To Be Parisian Wherever You Are, Style van Lauren Conrad, 14.000 Things To Be Happy About, LoveXStyleXLife en Paris Street Style gekocht.
... verslaafd geworden aan alles wat een marble printje heeft
... al ontzettend vaak foto's gemaakt van mijn eten
... een serieuze investering gemaakt in goede make-upkwasten.

Related posts

20 reacties

 1. Wat een leuk artikel zeg! Je word nog YouTube famous zonder een eigen kanaal te hebben haha. Helaas hebben nog geen PR-bureau's mij benaderd maar ik ga pas actie ondernemen als ik weer in Nederland ben. Kan nu moeilijk naar evenementen toe haha. Oh en ik wil ook heel graag overstappen naar WordPress maar dat ga ik ook even allemaal uitzoeken als ik weer in Nederland woon haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik ben zelf ook nog nooit benaderd door bureaus, wie weet ooit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk en origineel artikel Daph! Je hoeft niet eens alles te doen wat 'standaard' is bij andere bloggers, want jouw blog is zo super leuk. Ik zou het wel leuk vinden als je een YT kanaal zou beginnen, je doet het erg leuk in de video's van Britt en Joyce! Maar altijd doen waar je jezelf het beste bij voelt natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi wat een leuk artikel! Ik heb ook nooit een MAC lipstick weg gegeven, dat zie je wel veel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel dit :) zelf heb ik wel een MAC lipstick weggegeven, haha! En winacties vind ik gewoon leuk om te organiseren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pr bureaus benaderen ga ik sowieso ook nog doen, want dat staat dus ook al lang op mijn lijstje. Maar leuk dat jij zelf bent benadert! Is toch maar weer een groot complimentje :) En ik heb heel veel dingen ook nog niet gedaan op deze lijst hoor, haha. Misschien komt dat allemaal nog wel, ooit :) (maar micellair water heb ik al wel gebruikt ;p)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahhaa micellair water gebruikt .. :') Ik heb bijna ook niets van dit lijstje ooit gedaan, behalve een winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen en deels heel herkenbaar! Ik doe ook niet aan Youtube. Overstappen naar Wordpress is mij 100% meegevallen, heb het toevallig vorige week gedaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk en origineel artikel Daphne :) Ik herken wel meerdere punten hoor. Maar dat maakt bloggen zo leuk, ieder groeit op zijn eigen tempo en iedereen volgt zijn eigen weg. Jep, daar kan ik zelf ook nog van leren hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oké, Miccelair water en Wordpress wel, de rest is zéééér herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh wat een leuk artikel! Hee leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind t leuk om te lezen, heel veel dingen heb ik ook nog niet gedaan.. zolang ik leuk vindt wat ik doe ben ik gewoon blij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel herkenbaar, leuk om te lezen! Ik wil eigenlijk ook nog een keer bij een PR-bureau aansluiten. En wil ook nog héél graag overstappen naar wordpress. (:
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke blogpost! Je hebt echt al heel veel mooie dingen mogen doen zeg, wauw! Ik ben zelf meteen begonnen met bloggen op Wordpress, waar ik super tevreden over ben. Snap dat overstappen wel eng is, ik heb ook een keer gehad dat mijn blog eruit lag: gelijk paniek haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, wat grappig. Ik kan er wel veel afstrepen, maar ik heb dan nog nooit sushi gegeten en ook geen Triangl bikini in m'n bezit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb veel dingen ook niet gedaan als blogger hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gewoon lekker zo doorgaan en af en toe even actie ondernemen dan komt die lijst vanzelf klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk lijstje om te lezen. Zelf heb ik de overstap van Blogger naar Wordpress ook gemaakt, maar ik heb hierbij gekozen voor het aanmaken van een nieuwe blog, zodat ik niks over hoefde te zetten. Tip voor als je toch over gaat: begin meteen met Wordpress.org, in plaats van Wordpress.com. Met .org kun je véél meer, is veel handiger en ook fijner voor je lezers. Bespaart je een hoop moeite als je ook nog eens van .com naar .org moet. Kostte me iets langer dan een maand en was behoorlijk wat bloggegevens kwijt ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hahaha, wat een superleuk artikel!
  Ik herken me ook zo erg in je verhaal.
  Winacties doe ik wel regelmatig, omdat ik dat gewoon superleuk vind om te doen. Echter, heb ik nog nooit een MAC Lipstick weggegeven, haha.
  Bloggerevents ben ik ook nog niet eerder op aanwezig geweest, maar zou dat ook wel heel gaaf vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een ontzettend leuk artikel! Sommige dingen heb ik ook nog nooit gedaan, maar ik ben wel schuldig aan een paar andere dingen uit het lijstje, ghehe.

  BeantwoordenVerwijderen