Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

Ik kon mijn geluk niet op toen ik een tijdje geleden het Maybelline-pakketje via het Twitter-account van Mariska  won. Hierin zaten niet ...

Ik kon mijn geluk niet op toen ik een tijdje geleden het Maybelline-pakketje via het Twitter-account van Mariska won. Hierin zaten niet alleen een mooi oogschaduwpalette en een wenkbrauwproduct, maar ook deze Push Up Drama-mascara. Al een hoop goede reviews over gelezen, maar nu eens kijken of mijn wimpers ook zo'n 'false lash'-effect krijgen! 


'The Falsies Push Up Drama Mascara'. Een hele mond vol, en dit zou ook zeker een mascara moeten zijn waar een aantal beloftes aan vast zitten. Maar, zoals altijd begin ik maar bij de verpakking. Glanzend rood, roze en zwart gecombineerd; een luxe uitstraling (al zeg ik het zelf!). Achterop staat wat extra informatie over het borsteltje, die zo te zien 'cup-shaped' is. 


Wat de mascara belooft? Het ultieme valse wimper-effect met een intens zwarte kleur en een dramatisch volume. Door het cup-vormige borsteltje 'lift' je als het ware je wimpers op, waardoor een sexy oogopslag gecreëerd wordt. 

Wanneer ik het borsteltje zie, merk ik inderdaad de vorm op en de tientallen haartjes in het borsteltje die er voor moeten zorgen dat de wimpers goed gescheiden blijven. Doet me stiekem een beetje denken aan vroeger, toen ik echt niets liever wilde dan mascaraborsteltjes die eruit zagen als een soort 'kammetje.' Inmiddels weet ik dat iedere borstel zo zijn voordelen kan hebben.


Wat betreft anti-klontjes is deze mascara écht een topper (oké, het wordt niet beloofd natuurlijk, maar ik wilde het er toch even bij benoemen). Ik kan wel merken dat mijn wimpers wat meer volume hebben gekregen, maar of mijn oogopslag nu zoveel intenser is? Dat valt mee. Ook het separeren van de wimpers kan wat beter, maar dit is vooral te wijten aan het feit dat de borstel nogal veel mascara opneemt. Wel ben ik tevreden met de houdbaarheid van deze mascara en blijft 'ie een hele middag en avond goed zitten.


Of deze mascara dus echt het 'valse wimper'-effect en de 'push up' geeft betwijfel ik, maar wat betreft lengte en volume is er zeker verschil te zien. Een dramatische oogopslag is het niet, maar absoluut wel een prima mascara voor dagelijks gebruik. Ook het borsteltje vind ik erg fijn werken en je kunt bij alle haartjes heel goed komen.


The Falsies Push Up Drama Mascara van Maybelline is te koop bij o.a. Etos, Kruidvat en Trekpleister voor €15,49. 

Related posts

9 reacties

 1. Ziet er goed uit. Jammer dat hij niet aan al z'n eisen voldoet maar je krijgt gelukkig geen spinnenpoot effect haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het effect wel heel mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit een mascara gehad die al zijn beloftes nakomt haha! Ze beloven altijd zoveel! Maar goed, deze mascara ziet er alsnog mega goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook getest en vond hem niet echt.. goed eigenlijk om het zo maar te zeggen. Heb liever een andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het effect ziet er mooi uit! En ik ben al blij als een mascara geen klonters heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet zeggen dat ik het effect best mooi vind geworden!

  BeantwoordenVerwijderen