Lush Rose Jam Bubbleroon

Al sinds afgelopen Kerstmis heb ik dit superleuke product van Lush in huis. Gekregen van mijn schoonzusje, en tot vorige week nog steeds on...


Al sinds afgelopen Kerstmis heb ik dit superleuke product van Lush in huis. Gekregen van mijn schoonzusje, en tot vorige week nog steeds onaangeraakt. Tot ik me begon te realiseren dat de datum van onze badkamerverbouwing wel héél dichtbij kwam: ons bad gaat eruit! :( Snel deze Rose Jam Bubbleroon uittesten dus!


Toen ik deze bubbleroon voor het eerst in m'n handen had, viel me al meteen de bekende Rose Jam geur op: typisch zo'n geur die ik meteen ruik als ik een Lush-winkel binnenstap. Ook lijkt 'ie een heel klein beetje op een felroze Macaron. En de glitters? Oh, laten we daar nog maar niet over beginnen. Mijn hele handen zaten onder! Maar hé, nog niet zo erg als het Golden Egg van Lush, geloof ik..


Wat mijn schoonzusje al aanraadde, was om de bubbleroon in twee stukken te verdelen, zodat je ook twee keer ermee in bad kunt. Ik koos voor deze eerste keer de onderkant, die overduidelijk minder (of zelfs geen?) glitters heeft. Wanneer ik van tevoren nog even de omschrijving van deze Rose Jam bubbleroon lees, kom ik erachter dat de geur gebaseerd is op een origineel Turks recept van rozenjam. Samen met de citroenolie, geraniumolie, roos, sheaboter, en kokosolie zorgt deze bubbleroon voor een heerlijk, zacht bad. 


De bedoeling is natuurlijk duidelijk. Je breekt een stuk af van de bubbleroon en verkruimelt deze onder een warme kraan. Deze kon ik gelukkig iets beter verkruimelen dan The Comforter, die toch nog veel harde stukjes heeft! De Rose Jam bubbleroon heeft een zachte en olie-achtige structuur. 
Ohh, wat heerlijk: de geur die ervan af komt is echt overweldigend en zo zoet! Ook het roze kleurtje vind ik natuurlijk supermooi, en wat ook opvalt is dat deze véél meer bubbelt dan mijn Comforter Bubblebar. De losse, niet verkruimelde stukjes die je ziet drijven lossen na verloop van tijd ook goed op, waardoor je in ieder geval alles van de bubbleroon opmaakt. Ook het bad blijft goed schuimen zolang je de kraan aan laat staan. Wanneer je de kraan uitzet, duurt het nog een tijdje voor het bad volledig roze wordt.


Dit heerlijke roze product zorgde ervoor dat ik echt nog goed kon genieten van misschien wel één van mijn laatste keren in bad. Rustgevend en ook kalmerend tegelijk; de zoete geur bleef nog lang hangen! Er staat overigens op dit moment nog minder dan een week voor de verbouwing en met nog een halve Comforter-bubblebar en dus ook een halve Rose Jam bubbleroon heb ik deze week toch nog wel even een dagtaak denk ik.. :P

Related posts

14 reacties

 1. Heerlijk lijkt mij deze. Zo jammer dat ik zelf geen bad heb om de bad- producten van Lush te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha snel je producten opmaken! Heerlijk lijkt me dit, wij hebben helaas geen bad ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh klinkt als een heel fijn product. Ik ga heel graag in bad dus een badkamer zonder bad is voor mij echt een no go!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat klinkt dit heerlijk én het ziet er nog is leuk uit! Zodra ik weer in Nederland woon ga ik lekker veel in bad met allemaal Lush producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh lekker roze! Ik baal telkens zo hard dat ik geen bad heb thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh...klinkt heerlijk, ik zou niet zonder een bad kunnen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh heerlijk! En schattig zo'n heel roze bad. Lekker ontspannen!
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt mij echt een heel fijn product! mijn bath bombs zijn alweer op!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ken deze nog niet qua geur, wel qua naam :) ziet er leuk uit en lijkt me best wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaah, waarom heb ik deze nog nooit eerder geprobeerd? :o Die gaat op m'n lijstje voor mijn volgende bezoekje aan Lush. Zo balen dat jullie bad eruit gaat! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Noooo geen bad meer? En de lushies dan?😞

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog even lekker in bad gaan dus de aankomende week! Het lijkt me wel een lekkere geur trouwens. De glitters zijn wel een beetje jammer haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, hij is er inmiddels sinds je berichtje uit! Gelukkig heb ik nog net alles op kunnen maken :)

   Verwijderen