Happiness Boutique: The Pastel Colors Statement Necklace

Statement kettingen zijn al een paar jaar helemaal hip & happening. Ook ik ben trotse eigenaresse van een aantal hele mooie exemplaren...

Statement kettingen zijn al een paar jaar helemaal hip & happening. Ook ik ben trotse eigenaresse van een aantal hele mooie exemplaren in alle soorten, kleuren en vormen. Toen de sieradenwebshop Happiness Boutique mij onlangs benaderde of ik zo'n pareltje uit wilde zoeken, wist ik niet hoe snel ik terug moest reageren. Vandaag show ik jullie mijn nieuwste aanwinst!


Happiness Boutique is van oorsprong een Duitse webwinkel met de meest bijzondere en kleurrijke accessoires en sieraden. Ze houden niet alleen de laatste trends in de gaten, maar garanderen ook nog eens de hoogste kwaliteit. Ook streven ze naar ultiem geluk en brengen zij positiviteit naar een heel nieuw niveau. Happiness Boutique is ook wel dé inspiratiebron voor vrouwen die er niet alleen goed uit willen zien, maar zich ook goed willen voelen. Een mooie filosofie, al zeg ik het zelf. Happiness Boutique levert dus naast kettingen ook oorbellen, ringen, armbanden en zelfs een aantal kledingstukken. Wat wil een vrouw nog meer? :-)


Zelf koos ik dus een statementketting uit op de webshop, die precies een week na de bestelling werd geleverd. Daarbij werd ik constant per mail op de hoogte gehouden van de verzendstatus: heel fijn! Verzendkosten zijn (gelukkig) gratis in alle landen binnen Europa. En nog een leuk extraatje: als je meedoet aan het zogeheten 'customer reward program', spaar je per bestelling punten en met die punten kun je gratis cadeautjes bij je volgende bestelling krijgen. Who doesn't love free gifts? Mijn bestelling werd geleverd in een superleuk sieradendoosje; ik had meteen het gevoel dat ik iets kostbaars in handen had.


Ik vond het daarnaast héél tof dat Happiness Boutique zo haar best had gedaan om het zo persoonlijk te maken. Zo zat er een handgeschreven mini-polaroid bij, een hele mooie quote (die overigens ideaal is als boekenlegger) en zat de ketting dus heel mooi en netjes verpakt.

Ik kreeg zelfs nog een aantal handige tips van 'oma' om de ketting zo mooi mogelijk te houden. Natuurlijk liggen deze tips best voor de hand, maar alsnog leuk dat het meegeleverd werd op een apart kaartje; brengt toch een soort extra dimensie aan je bestelling!


En dan het pareltje, wauw! Ik koos voor deze romantisch uitziende pastelkleurige statementketting, met de kleuren babyblauw, pastelroze en diep emerald groen. De ketting is daarnaast afgewerkt met mooie zilverkleurige steentjes en een goudkleurige sluiting. Jammer genoeg viel er al meteen een steentje los toen ik de ketting uit het doosje haalde, maar dit is gelukkig prima op te lossen met wat secondelijm.

Hoe ik de ketting zelf zou dragen? Mij lijkt 'ie prachtig op een mooi, simpel wit shirt of een blouse. Ideaal voor in het voorjaar of de zomer en ook heel leuk voor tijdens een festival. Het is een eyecatcher die ook nog best subtiel kan zijn; je kunt 'm nog prima combineren met andere sieraden!

Supersnelle service, hele mooie filosofie en ook een pracht van een ketting: ik vind Happiness Boutique écht een fijne webshop. Het losgevallen steentje neem ik maar even voor lief, want ik weet zeker dat ik deze nog regelmatig ga dragen deze zomer.

Ben jij nu ook benieuwd geworden naar deze webshop en heb je iets supermoois gezien? Dan ga ik jullie héél blij maken: ik mag namelijk 10% korting weggeven aan al mijn lieve lezers met de code 'laviededaphne'. De code is geldig vanaf een bedrag van €19,00 en is tot 1 juli te gebruiken. Sla dus maar heeel snel je slag :-)

Related posts

14 reacties

 1. Hij is echt onwijs mooi! Ze hebben altijd hele gave kettingen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie ketting! Ze hebben daar sowieso een prachtig assortiment aan mooie kettingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw prachtige ketting! Hele mooie kleuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Al draag ik nu meer minimalistische kettingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige ketting. Helemaal mijn stijl <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeeh wat een mooierd. Stiekem toch wel zonde dat er al zo snel een steentje uitviel, maar gelukkig is dat inderdaad met wat secondelijm te fixen. Ik vind de combinatie van de pasteltinten met het opvallende groen zoooo tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend mooie ketting is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze pastelkleurige ketting echt bij je passen, haha! En ik heb net op de webshop gekeken; wat een gave sieraden hebben ze zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige ketting!! Ik vind de kleuren zo mooi en hij past bij heel veel kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Wat een mooie heb je uitgezocht Daph. Zal je waarschijnlijk super staan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind dit soort kettingen altijd heel leuk om te zien, maar draag het zelf niet echt. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen