Catrice Better Than False Lashes Volume Mascara

Dé perfecte mascara heb ik nog steeds niet helemaal gevonden. Er zijn er zeker een aantal waar ik absoluut tevreden over ben, maar uit nie...

Dé perfecte mascara heb ik nog steeds niet helemaal gevonden. Er zijn er zeker een aantal waar ik absoluut tevreden over ben, maar uit nieuwsgierigheid koop ik toch steeds een andere. Zo ook toen ik voor het Catrice-schap stond bij Kruidvat. Het mooie, goudkleurige uiterlijk van de Better Than False Lashes Volume Mascara pakte me meteen. Vandaag een review!


Better Than False Lashes: de naam zegt het eigenlijk meteen. Deze mascara is beter en mooier dan nepwimpers en zorgt voor een extreem volume en ultieme lengte. Dankzij het triple volume-borsteltje creeer je een goed gekrulde oogopslag waar je U tegen zegt. Ik word in ieder geval benieuwd na deze beloftes!
Ik denk dat dit één van de weinige budgetmerken is die met een mooie, gouden verpakking op de markt gekomen is. Stiekem ben ik daar écht verliefd op en vind ik 't op een foto een stuk chiquer staan!

Wanneer ik het triple volume-borsteltje van dichterbij bekijk, vind ik 'm er redelijk dik uitzien en lijkt het net alsof het borsteltje megaveel van het product meeneemt. Dit betekent dat ik de mascara dus goed moet doseren door het borsteltje nog even over de rand moet halen om klontjes te voorkomen. Verder hoop ik dat deze borstel goed werkt voor mijn nogal snel aan elkaar plakkende wimpers.

Op deze voor-en-na foto kun je goed het enorme lengte- en volumeverschil zien. Wat een oogopslag heb ik opeens! Ik moet zeggen dat ik ook erger had verwacht met het aan elkaar plakken van m'n wimpers. Je ziet het nu nog steeds wel een beetje, maar is niet zo alsof ik twee ogen vol met dikke, klonterige spinnenpoten heb. Vaak werk ik mijn wimpers nog een beetje bij met een extra kammetje om ze goed te separeren.

Na wat laagjes extra ziet mijn linkeroog  er zoals op bovenstaande foto uit. Wel wat meer wimpers die aan elkaar zitten, maar vooralsnog geen klontjes en wel heel veel volume, lengte en een intens zwarte kleur. Voor een budgetmascara is dit zeker niet onaardig! Ook bleef 'ie de hele dag goed op z'n plaats zitten.


Mijn eindoordeel over de Better Than False Lashes Volume Mascara van Catrice is dus zeker positief. Voor €4,59 is het een prima mascara die absoluut niet ten onder doet aan de lengte van 'echte' nepwimpers. Houdbaarheid en volume zijn ook in orde. Het borsteltje is even zoeken hoe mee om te gaan, maar zodra je zo min mogelijk product meepakt en 'm goed schoonhoudt om klontjes te voorkomen werkt 'ie goed!

De Catrice Better Than False Lashes Volume Mascara is onder andere te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Related posts

12 reacties

 1. Ik moet sowieso altijd wennen aan een nieuwe mascara, maar klinkt goed! P.s. bij de op een na laatste staat 'ook bleef' en de rest geeft ie bij mij niet weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, zelf heb ik deze nog niet geprobeerd maar hij ziet er zeker goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie resultaat, deze wil ik zelf ook uitproberen nu! Ik ben zelf opzoek naar een nieuwe mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je toch weer een prachtige foto's gemaakt; daar kan ik stiekem best van genieten haha. En deze mascara ziet er fijn uit, jammer dat het her en der toch wat plakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een verschil hé! Deze ga ik ook eens opzoeken in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het effect van deze mascara met wat minder laagjes echt heel erg mooi. Jammer dat het met meer laagjes toch zo gaat plakken, daar kan ik zelf niet zo goed tegen. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De verpakking ziet er mooi uit. Het eindresultaat ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het resultaat er mooi uitzien! Deze ga ik eens even onthouden (als de andere 3 mascara's die ik nu gebruik op zijn, haha.)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er prima uit! Ik ga deze wel onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een verschil in volume, ziet er goed uit! Alleen het separeren vind ik tegen vallen en dat vind ik nog belangrijker, dus deze zal ik niet zo snel kopen. Maar als je puur voor volume wilt gaan is dit wel een goede zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze heb ik ook wel eens geprobeerd en vond hem ook wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen