L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24H Mascara

Na mijn bijzonder positieve review over de Maybelline Lash Sensational Mascara was het - nadat deze op ging - tijd om te kiezen voor een a...


Na mijn bijzonder positieve review over de Maybelline Lash Sensational Mascara was het - nadat deze op ging - tijd om te kiezen voor een andere. Puur op de gok nam ik er deze keer eentje van L'Oréal Paris mee: de Mega Volume Collagene 24H Mascara.


Ten eerste wil ik toegeven dat L'Oréal toch echt mooiere mascara's gemaakt heeft. Niet dat deze zwarte huls met witte opdruk nu totaal niet 'L'Oréal' is, maar ik vind 'm - misschien wel door het lettertype - goedkoper ogen dan dat 'ie is. Wil natuurlijk niet iets zeggen over de kwaliteit, want daar moeten we nog achterkomen!


De mascara belooft je wimpers volledig zwart te kleuren en een volume te geven dat tot wel 24 uur houdt. Oké, ik draag eigenlijk mijn mascara nooit langer dan 24 uur, dus wie weet moet ik deze test wel even skippen. Het grotere borsteltje moet er daarnaast voor zorgen dat de mascara goed bij al je wimpers komt.


En zeker waar: het borsteltje is groter dan andere mascaraborstels die ik gewend ben. Ook heeft 'ie veel haartjes en ziet 'ie er over het algemeen 'rommelig' uit. Normaal gesproken ben ik meer van de borsteltjes die er als een kammetje uitzien, zodat mijn wimpers goed gesepareerd worden. Ik ben benieuwd of dit dus geen klontjes worden!


Dat mijn wimpers zwart worden, is overduidelijk. Qua lengte gebeurt er niet veel, maar mijn wimpers worden inderdaad wel volumineuzer en gaan er meer als een 'waaier' uitzien. Ik vind het effect er zelfs heel natuurlijk uitzien! Geen spinnenpootjes of klontjes gelukkig, maar gewoon een likje mascara om mijn ogen een mooie omlijsting te geven.


Absoluut een fijne mascara om iedere dag te gebruiken. Aan het borsteltje heb ik even moeten wennen, maar het effect pakte zeker positief uit! Ook blijft 'ie absoluut lang goed zitten en heeft deze mascara inmiddels al meerdere stapavondjes prima overleefd, waar andere mascara's al snel onder mijn ogen gaan zitten.

De L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24H Mascara is te koop bij drogisterijen als Trekpleister, Kruidvat en Etos voor €16,99

Related posts

12 reacties

 1. Klinkt en ziet eruit als een prima mascara :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi effect geeft deze mascara zeg, I like! Mijn mascara's zijn bijna allemaal op dus ik moet binnenkort weer een nieuwe scoren. Misschien neem ik deze wel eens mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik gebruikte vroeger altijd mascara's van L'Oréal. Misschien moet ik er weer is een keer eentje kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet altijd even wennen aan een mascara, maar ik vind het effect wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze in het goud! Ik vind het een fijn borsteltje maar hij klontert wel heel erg bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het effect mag er zeker zijn! Wat je schrijft zie ik inderdaad ook terug: een mooi natuurlijk effect. Zeker een goede everyday mascara zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het geeft echt een heel mooi en natuurlijk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wauw, wat een mooi effect! Volgens mij heb je van jezelf ook al erg mooie en lange wimpers. Dat heb ik niet, dus ik weet niet of deze mascara wat voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen