La vie de Daphne - Den Haag, Nieuwe schoenen & Terrasweer!

Van volgeplande weken naar minder volgeplande weken. Dacht ik. Hoe krijg ik het toch altijd voor elkaar om een shoptripje naar Den Haag, ee...


Van volgeplande weken naar minder volgeplande weken. Dacht ik. Hoe krijg ik het toch altijd voor elkaar om een shoptripje naar Den Haag, een diner, lunch bij Bagels & Beans, een avondje stappen, een avond drankjes doen, drie avonden werken en een terrasdag in één week te proppen? 


Maandag was het nog Tweede Paasdag en in tegenstelling tot de dag ervoor, was deze dag heerlijk rustig. Eindelijk tijd om bij te komen van mijn vier(!) avondjes 'stappen' deze week. Ik plaatste ook nog deze foto op Instagram: hoewel het aan mijn blog misschien af te lezen is dat ik geen inspiratie heb, is er nog méér dan genoeg om over te schrijven!

Ook deze Tweede Paasdag was het weer tijd om te gaan werken. Ik rekende op een net zo drukke avond als de vorige dag, maar echt: je kon nog net geen speld horen vallen. Het was héél erg relaxed werken en de tijd dat we klaar waren heb ik nog nooit zo vroeg meegemaakt. Ook wel eens fijn!


Het afgelopen weekend droeg ik één van mijn vele testertjes als parfum, en ik vond deze echt heel erg lekker. Maar wat bleek? Ik had geen flauw idee welke ik had gepakt! Na lang zoeken en uitproberen kwam ik erachter dat dit het nieuwste luchtje van Dolce & Gabanna is: 'Dolce Rosa Excelsa'. Echt guys: ga deze even proberen in de parfumerie. Ik ben verliefd.

Omdat ik die middag toch vrij was, ging ik dan ein-de-lijk weer eens aan de slag voor mijn blog. Deze keer wilde ik een oogschaduwpalette van Makeup Revolution reviewen dat al zeker maanden op mijn make-uptafel ligt. Zo slecht joh, dit uitstelgedrag..


Terwijl ik probeerde een ooglook in elkaar te flansen, merkte ik de meest felle regenboog ooit op, wauwie!

Na wel drie pogingen lukte het me eindelijk om mijn ooglook een beetje oké op de foto te krijgen. Toegegeven, zulke mooie foto's als Wies of Anneloes  krijg ik nooit!


Dinsdagavond stond er weer iets leuks op het programma: samen met een vriendin een lekkere slechte burger eten en een paar uurtjes bijkletsen.

En dat bijkletsen lukte zeker! Samen met een heerlijke koffie en milkshake bleven we zelfs zo lang zitten, dat de tent eigenlijk al gesloten was. Oeps!


Woensdagmorgen: weer vroeg uit de veren voorrr.. een dagje Den Haag! Good morning :)

En alleen naar Den Haag gaan? Dat doe ik natuurlijk niet. Ik had er namelijk afgesproken met lieve Joyce om er een dagje te gaan winkelen. In de afgelopen anderhalve maand heb ik al vier keer met haar afgesproken en ik vind het iedere keer weer zo ontzettend gezellig!


We konden het niet laten om de mooie H&M Flagship-store te bezoeken. Hij heeft ontzettend veel weg van die in Amsterdam en is met alle verdiepingen ook even groot.

En gelukkig voor ons was het er ook heeerlijk rustig. Superfijn om doordeweeks in zo'n grote stad te zijn!


Omdat we stiekem toch best zin hadden in een lekkere koffie besloten we tegenover de mega H&M lekker wat te gaan drinken bij Hometown. Ikzelf nam een lekkere latte macchiato. Weliswaar zonder mooi figuurtje (waarover ik door Joyce al eerder was ingelicht), maar zeker niet minder lekker!

We begonnen toch stiekem ook best al een beetje trek te krijgen, maar hadden eigenlijk geen zin om na de koffie nog een ander tentje op te zoeken. Toen we de kaart bekeken zagen we dat er ook een aantal lekkere sandwiches te bestellen waren! En hoe kan het ook anders dat ik de sandwich met carpaccio nam..


Vol goede energie zetten we ons shoptripje voort en bezochten we Mango, Zara, Bershka, de MAC Store, Bijenkorf en ook LUSH! Een winkel waar ik nog steeds niet helemaal mijn weg kan vinden, maar die ik wel meer begin te waarderen sinds ik zelf een aantal producten heb mogen uitproberen.

Buiten het shoppen moesten we natuurlijk ook nog even de toerist uithangen en bezochten het Binnenhof, met de grote fontein in het midden en natuurlijk allerlei politieke toestanden. Selfietime!

Hoewel ik doodmoe was, ben ik 's avonds toch nog gezellig de stad ingedoken voor wat wijntjes. Ja, ook op woensdagavond kan het!


De volgende ochtend wilde ik mijn aankopen op de foto zetten. Maar ehh.. aankopen. Ik heb me héél erg ingehouden omdat ik niet teveel wilde uitgeven. Wel kon ik bij KIKO nog slagen en kocht ik deze supermooie baksteenrode lipstick. Binnenkort een review!

Die middag bezocht ik voor de derde keer in drie weken tijd (en no shame) de Bagels & Beans-vestiging bij ons in de stad. Ja, ik voel dat dit toch echt wel één van mijn favo plekjes gaat worden. Stiekem om de overheerlijke carpaccio-bagel natuurlijk. Ik zou er misschien wel twee op hebben gekund..


Hoewel ik zweerde V&D niet meer te bezoeken, kon ik het na de lunch met een vriendin toch niet laten. Samen gingen we weer de strijd aan, waar het achteraf echt superrustig bleek. Het geheel ziet er eigenlijk zelfs maar verlaten uit. Lege schappen, allerlei dingen al opgeruimd en weinig mensen over de vloer. Wat een trieste bedoeling eigenlijk..

Stiekem ging ik niet helemaal met lege handen naar huis en kocht nog een blush van Sleek (rechts in het midden op de foto). Samen met de Blush-by-3 zal ik er binnenkort een review over schrijven!


De volgende morgen werd ik wakker met héél leuk nieuws: na ruim drie weken wachten zijn mijn Nike Roshe Runs ein-de-lijk onderweg! Ik had al bijna de hoop opgegeven na alle verontrustende berichten op hun Facebook-pagina, dus dit mailtje was extra leuk!

Flatlayfriday kon natuurlijk ook weer niet ontbreken.

En oh, naast mijn KIKO-lipstick slaagde ik in Den Haag ook bij Bershka. Ik vond er een supermooie langere jurk (precies de lengte waar ik van hou) voor een heel klein prijsje. Inmiddels heb ik 'm al een aantal keer aangehad en wow: I feel sexy in this dress!

Het werd nog even spannend of ik die avond zou moeten werken, maar nadat ik weer op stand-by was gezet en na 19.00 nog niets had gehoord, plande ik een avondje 'drinken bij vrienden' in. Schoenen aan en gaan!


Met de meest toepasselijke onderzetter ooit (zeg nu zelf...:P) maakten we er met z'n allen een superleuke avond van met heel veel spelletjes, plannen voor de zomervakantie (who knows?) en goede gesprekken.

Vlak voor we naar de stad gingen nog even een aantal selfies..


... en eenmaal in de stad kwam ik ook nog twee collega's tegen. Ik kon over deze mooie vrijdagavond zeker weer zeggen dat het een topavondje was met een hoop gezelligheid!

En tja.. dat voelde ik de volgende ochtend wel even. Ik denk dat mijn vier keer stappen van vorige week wel eens héél goed teruggeschaald zou kunnen worden naar slechts één keer stappen deze week. Maar goed: de hoofdpijn was spontaan verdwenen toen mijn nieuwe schoenen binnenkwamen. Helemaal super!

Verder had ik een hele fijne en relaxte middag en rustte ik lekker uit, deed zelfs nog een héél lang dutje (ahum.. zo goed als de halve middag) en werd ik nog even heel blij :)

Deze avond was het wel weer tijd om te werken. Helemaal niet erg; het was lekker druk en de avond schoot ook goed op. Hoewel ik wel half-half had afgesproken om te gaan stappen, daalde mijn energielevel met de minuut. Maar ach, een wijntje als sluitdrankje kon er gelukkig nog wel in!

En blij dat we waren toen we hoorden dat we nog eten kregen (sarcasm hahahah)

Ik in ieder geval wel. Samen met collega's deelde ik dit heerlijke bord met frietjes. In combinatie met wijn is het een beetje gek, maar ach: daar is het zaterdagavond voor, toch?


Zondagochtend sliep ik schaamteloos lang uit (volgens mij heb ik het nog net geen 11 uur zien worden) en hoopte dat toen ik de gordijnen opendeed, de zon zou schijnen. Een dag hiervoor hadden ze namelijk ook al goed weer voorspeld, wat flink tegenviel. Maar deze keer... was het toch écht terrasjesweer. Ultiem geluk.

Veel wijntjes kon ik niet drinken, want die avond stond er toch echt nog een werkavondje op de planning. Op tijd weer terug naar huis dus, waar ik (alvast) de laatste voorbereidingen trof voor deze photo diary, deze flatlay maakte en na het eten weer richting werk reed. En het was me weer een avondje.. Gelukkig om 22.45 klaar en daarna héérlijk in slaap gevallen. Op naar weer een nieuwe week!

Related posts

20 reacties

 1. Wat heb je weer een gezellige, drukke week achter de rug :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, hoe krijg jij het altijd voor elkaar om zo een drukke week te hebben! Gelukkig doe je wel allemaal leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah oepsie, deze week valt het gelukkig weer allemaal mee!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke week en leuke foto's weer Daphne! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je helemaal vinden in de weg vinden in Lush. Ik vind het ook nog steeds een beetje lastig en awkward. Mag je de bathbombs nu wel of niet zelf pakken?! Leuke week heb je gehad! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de foto van je Bershka jurkje echt onwijs leuk! En wat heb je weer veel gedaan deze week, haha. Gelukkig geniet je er wel optimaal van, zo te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! Met al die broodjes carpaccio zou dit zo mijn week kunnen zijn, haha. I love carpaccio! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook ietsjes meer verslaafd aan geworden dan ik hoopte, hahaha!

   Verwijderen
 7. Zo jij hebt alles toch maar in een week gepropt, leuke dingen heb je gedaan en tja er moet ook gewerkt worden he hahaha. Broodje carpaccio moet ik snel ook weer eens eten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah leuke week heb je gehad! Ik vind je Bershka jurkje mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke week en foto's! Die jurk ziet er inderdaad echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke week en leuke foto's! Die jurk staat je ook ontzettend goed, mooi! Lekkere drankjes en food foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb nog nooit bij Bagels & Beans gegeten, oops shame on me! ziet er altijd zo goed en lekker uit, die jurk staat je ook prachtig en OH LUSH heaven

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahhh, zo jaloers op jouw schoenen! Ze zijn zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat weer een leuke week! Dat jurkje van de Bershka heb ik ook, ik ben er super blij mee. En nu heb ik echt zin om ook weer eens lekker te shoppen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen