KIKO Smart Lipstick 926 Marsala

Tijdens het shoptripje van Joyce en mij vorige week in Den Haag kon KIKO natuurlijk ab-so-luut niet overslagen worden. Terwijl zij met gem...

Tijdens het shoptripje van Joyce en mij vorige week in Den Haag kon KIKO natuurlijk ab-so-luut niet overslagen worden. Terwijl zij met gemak 6 producten in haar mandje kon gooien, liep ik (wonderbaarlijk!) naar buiten met slechts één product in mijn tasje: Een KIKO Smart Lipstick in de kleur Marsala!


Naast mijn andere, wat meer bijzondere lipsticks van KIKO is dit mijn eerste lipstick uit de 'Smart'-lijn. Deze collectie is wat eenvoudiger dan bijvoorbeeld de Velvet Mat of Gossamer Emotion-lipsticks. De Smart Lipstick belooft een volle kleur en absoluut comfort en voedt daarnaast de lippen.

De huls is in dit geval ook erg simpel. Mat en zwart en enkel de letters 'KIKO Milano' op de voorkant. Minpuntje is wel dat bij deze lipstick geen sticker zit die de kleur aangeeft (zodat je 'm niet leuk ondersteboven in je lipstickbakje/lade kan doen).

De kleur was eigenlijk het eerste waar ik opslag verliefd op werd. Daar stond 'ie dan, tussen alle sale-artikelen. Een bijna oudroze donkere aardetint die me heel erg doet denken aan één van mijn eerste Calvin Klein-lipsticks. Een kleurtje die ik echt gemakkelijk draag als ik 'even snel' wegmoet, zonder dat het te opvallend of heftig wordt.


Aan de swatch te zien komt er aardig wat glans van deze lipstick af. De textuur is romig en zacht en ook de kleur komt precies overeen met wat ik verwachtte: een mooie rode tint met een beetje een roze ondertoon.


Super easy aan te brengen en ook héél fijn op de lippen: dat is precies deze KIKO Smart Lipstick. De kleur Marsala past daarnaast heel goed bij mijn huidskleur. Wel even oppassen dat 'ie niet op je tanden gaat zitten (heb ik nogal vaak last van), maar dat is met een tissue al snel verholpen. Mijn lippen krijgen een mooie, natuurlijke glans en ook droogt deze lipstick mijn lippen totaal niet uit!


Ook op de full-face photo zie je de aardetint waar ik het over had een beetje terugkomen. Leuk feitje is overigens wanneer ik de kleur 'Marsala' op Google opzoek, erachter kom dat dit een wijnsoort is, en dat de kleur hiervan dus heel vaak wordt gebruikt in de cosmetica. Superleuk! Wat betreft houdbaarheid wint deze lipstick het helaas niet van mijn Velvet Mat van KIKO. Wellicht omdat deze meer bedoeld is om even snel op je lippen te smeren in plaats van dat 'ie een hele avond feesten overleeft. 

Prima kleurtje, fijne textuur en al helemaal een fijn prijsje: ik legde slechts €3,90 weg voor deze KIKO Smart Lipstick in de kleur Marsala. De Smart Lipstick-lijn bestaat uit nog 35 andere veelzijdige kleuren: voor ieder wat wils dus!

Related posts

16 reacties

 1. Oeeeh wat staat hij je mooi! Ik moet mijne ook maar snel op de foto gaan zetten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt prachtig, lekker draagbaar kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuk prijsje voor deze lipstick, vind 'm mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur is dit! Ik wil snel ook weer wat dingen bij de Kiko gaan scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur! En ik maar denken dat ik alleen matte lipsticks nog maar mooi vind, maar deze is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je echt prachtig maar kan natuurlijk ook niet anders met jou haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh...wat een mooi kleurtje, staat je prachtig!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er idd uit als een kleurtje voor wanneer je even snel weg moet :) Ik vind hem mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oelala, alleen voor de prijs is het al een leuke aankoop maar de kleur is ook nog eens super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw wat een prachtig kleurtje! wat een leuk lente achtig tintje. Love it <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleur, die staat je echt heel erg mooi! Binnenkort ga ik eindelijk weer eens naar Kiko en daar kan ik me nu al op verheugen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh ik vind het een mooi kleurtje en hij staat je ook nog eens prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, mooi kleurtje! Staat je goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh die is inderdaad wel heel erg leuk, mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen