HupHollandHip: Happy Kingsday!

Vandaag is het ein-de-lijk weer Koningsdag. Jammer genoeg niet zo zonnig als voorgaande jaren, dus een outfit uitzoeken die warm genoeg i...

Vandaag is het ein-de-lijk weer Koningsdag. Jammer genoeg niet zo zonnig als voorgaande jaren, dus een outfit uitzoeken die warm genoeg is wordt nog een hele klus. Wat betreft accessoires kan ik eigenlijk niet meer de plank misslaan: in samenwerking met hét oranjemerk HupHollandHip ontving ik een aantal hele originele Koningsdag-accessoires.


Wat dacht je bijvoorbeeld van deze knaloranje Ibiza-style armband? Met de franjes en de parels vrolijk je je outfit helemaal op en zijn andere accessoires zelfs helemaal niet meer nodig. Leuk detail is het kleine 'HipHollandHip'-logootje aan de armband; een unieke armband die dus helemaal van Hollandse bodem is!

Hoe origineel is deze rozen-ring? In eerste instantie dacht ik aan de verpakking te zien dat het armbandjes waren met kraaltjes, maar niets was minder waar. Dit is een heuse ring die geweven is van rode, witte, blauwe en oranje kraaltjes. Een superleuke eyecatcher - en ook heel leuk bij oranje nagels!



Bij een armband en ring horen natuurlijk ook... opvallende oorbellen. Deze op de foto zijn helaas niet helemaal mijn ding, maar voor Koningsdag of het WK (ehh.. oké, laten we maar even vergeten dat we dit jaar niet meedoen) zijn deze natuurlijk uitermate geschikt!

Mijn absolute favoriet uit het HupHollandHip-accessoiresetje is toch echt wel deze armband, bestaande uit een aantal leren bandjes in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Yes, deze gaat vandaag sowieso om mijn pols!



Buiten al deze leuke en originele accessoires, heeft de webshop nog talloze andere trendy sieraden en hebbedingetjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit sjaaltje of deze rood-wit-blauw-armband? Voor ieder wat wils!

Via deze weg wil ik dan ook iedereen een superfijne Koningsdag wensen. Doe lekker gek, laat je niet kisten door het vieze weer en maak ontzettend veel plezier. Trek je leukste outfit uit de kast en... vergeet vooral de oranje accessoires niet ;-)

- Dit artikel is een samenwerking met HupHollandHip -

Related posts

6 reacties

  1. Ik wil ook kingsday vieren! Volgend jaar dan maar. Super leuke accecoires heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah ik vind de leren armbandjes echt heel tof, maken je outfitje helemaal af!
    Liefs! Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Enjoy meid! Aan je looks zal het niet liggen hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend grappige accessoires! Ik vind het bandje met leer ook superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen