Sleek Blush Pomegranate

Toen V&D begon met haar massale opheffingsuitverkoop kon ik het natuurlijk niet laten om ook mijn slag te slaan. Eén heel groot geluk w...


Toen V&D begon met haar massale opheffingsuitverkoop kon ik het natuurlijk niet laten om ook mijn slag te slaan. Eén heel groot geluk was dat ons filiaaltje in Roosendaal een heel schap had met make-upjes van Sleek. En misschien nog wel leuker: voor een blush ter waarde van 6 euro, betaalde ik nu maar de helft!


Naast KIKO en MUA is Sleek toch ook wel één van m'n favo merken. Jammer genoeg zal ik er nu V&D is gesloten lang niet meer zo vaak mee in aanraking komen, maar dat neemt niet weg dat ik in ieder geval op het laatste moment nog een blush heb kunnen scoren. In eerste instantie wilde ik natuurlijk de oh-zo-populaire Rose Gold, maar omdat die - verrassend genoeg - uitverkocht was, koos ik de kleur Pomegranate.


Pomegranate. Als ik deze fruitsoort op Google op zoek, krijg ik inderdaad een roodroze granaatappel te zien, precies het kleurtje dat ook deze blush heeft. Toch heeft 'ie ook iets weg van een beetje paars. Ik hoop niet dat deze kleur te heftig gaat zijn voor mijn bleke huidje!


Wanneer ik de blush van iets dichterbij bekijk, zie ik ook dat deze niet helemaal mat is. Je ziet hele kleine shimmers in de blush zitten die dus niet alleen zorgen voor een mooi kleurtje op de huid, maar ook voor een subtiele glans. 


Wanneer ik de kleur swatch op mijn arm vind ik 'm in eerste instantie nog best donker. Het is een blush waar erg veel pigment af komt, dus ik weet (gelukkig) al van tevoren dat ik niet te gretig met mijn kwast door het product moet gaan. De shimmers zijn overigens héél subtiel en zie ik bijna niet meer. 


Het was nog lastig om de juiste hoeveelheid te pakken, want het uiteindelijke resultaat ziet er op de foto's misschien nog wat donker uit. Wel een groot pluspunt overigens hoor, dat je echt niet heel veel van deze blush nodig hebt (langer ermee doen!). Ook de kleur vind ik héél erg mooi; vooral omdat ik niet zo'n fan ben van barbieroze kleurtjes op mijn gezicht is dit een ideale donkerdere rood/paarstint!


De kwaliteit van Sleek blushes is naar mijn idee echt helemaal prima. De meesten in blogland zullen natuurlijk wel de oh-zo-geliefde Rose Gold in hun bezit hebben, maar ook met Pomegranate ben ik heel erg happy. Zeker een aankoopje waar ik nog heel lang plezier van ga hebben, met dank aan de mega-uitverkoop van V&D!

Related posts

23 reacties

 1. Ik vind sleek blushes ook top, deze heb ik gehad, want de kleur vond ik bij mij niet goed staan. Bij jou staat ie mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kleur is mooi zeg en matcht mooi bij je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een koopje! Ik heb idd ook de Rose Gold :) Deze kleur mag er ook zijn, pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook deze kleur vind ik erg mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje! Heel erg pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze blust past echt perfect bij jou! Het is inderdaad geen barbie roze maar de perfecte roze kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat is best een felle kleur blush inderdaad! Maar fijn dat je er niet zoveel van nodig hebt elke keer, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze blush is werkelijk prachtig, wat is sleek toch een mooi merk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh met de swatch lijkt hij wel heel erg donker en tegen het rode aan! Op de huid valt het gelukkig mee, hij staat je mooi. Rose gold is inderdaad een wat bekendere, die zou ik persoonlijk zelf ook nog willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi, ik heb de Flamingo van Sleek die is ook heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige blush is dit. Past heel erg mooi bij je

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeeeh, wat een prachtige blush! Dat herinnert me eraan dat ik mijn Sleek Rose Gold er maar weer eens bij moet pakken, haha. Ook zo'n mooierd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo die is heftig! Ik gebruik mijn Sleek blushes ook erg graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wow, wat een prachtig pigment! Mooie aankoop :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh dit kleurtje vind ik echt heeeel mooi! Super chill dat er Sleek in dat filiaal werd verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oehh...wat een prachtige Blush, staat je prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het is een hele mooie kleur! Wat fijn dat je hem voor de helft van de prijs hebt kunnen kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen