Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

Dat ik mezelf blauw betaalde aan mijn meest favo highlighter Soft & Gentle is zeker niet voor niets geweest: ik gebruik 'm nog stee...


Dat ik mezelf blauw betaalde aan mijn meest favo highlighter Soft & Gentle is zeker niet voor niets geweest: ik gebruik 'm nog steeds bijna dagelijks en dit is ook wel te merken aan dat 'ie allang niet meer zo 'bol' staat als voorheen. Om toch maar een beetje zuiniger te doen, tikte ik een wat goedkopere highlighter op de kop: de Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder.


Dat ik al veel positieve reviews over dit pareltje heb gelezen kan ik ook zeker niet ontkennen. Ergens las ik zelfs dat dit een prima vervanger zou kunnen zijn van Soft & Gentle. Wow, bestaat er dus écht een budget-highlighter die even goed is? Ik was namelijk nog geen enkel ander merk tegengekomen die een goede highlighter in de collectie had!


De highlighter die ik koos is nummer 010, Light Infusion. Na wat research kwam ik erachter dat er niet veel zelfde highlighters meer in de collectie zitten, maar dat Catrice nog wel een aantal andere highlighters heeft gemaakt die wel variatie in kleur hebben. Light Infusion belooft in ieder geval een lichtgevend effect en een subtiele glans.


Het product zelf is gebakken, wat betekent dat deze erg veel kleur afgeeft en je niet heel veel nodig hebt van het product (which means: lekker lang ermee doen!). Persoonlijk vind ik dit soort 'powders' het fijnst om mee te werken, aangezien deze niet korrelt of rare strepen achterlaat op de huid. 


Wanneer ik het product van dichterbij bekijk, zie ik al de overweldigende glans. En echt, op de foto valt het nog mee! Ik geloof dat deze inderdaad niet ten onder doet aan mijn geliefde Mac highlighter. Eens kijken of het pigment dat er vanaf komt op mijn huid nog steeds zo mooi is..


Misschien ligt het aan de plek, maar op mijn pols is het inderdaad slechts een subtiel glansje. Wel heb ik niet heel veel van het product nodig om al een beetje glans te laten zien. Ik denk dat als ik 'm op mijn gezicht draag ik zeker niet meer van het product moet gebruiken.


Wauwie, yes, top! Echt guys: dit is écht een mooi product en zeker een pareltje voor als je nog een nieuwe, betaalbare highlighter zoekt. Hij laat mijn gezicht net wat meer stralen, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Light Infusion geeft absoluut een zachte glans af en ik ben er absoluut van overtuigd dat iedereen deze tint goed kan dragen.


Catrice heeft me dus méér dan verrast door met deze baked highlighter op de markt te komen. Ik vind het persoonlijk een hele mooie, subtiele highlighter die naast mijn Soft & Gentle heel erg fijn is om ook af en toe te gebruiken. En voor slechts 5 euro kun je deze niet laten liggen, toch?

Related posts

17 reacties

 1. Volgens mij is iedereen er gek op, ik moet hem snel scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, ik wist niet eens dat Catrice deze highlighter in haar assortiment had. Ik ga binnenkort eens kijken, want ik vind hem een hele mooie glow hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die ziet er goed uit! Binnenkort toch eens naar gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze highlighter is geweldig, mijn beste aankoop deze maand! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem ook zo mooi he! Hij past echt ontzettend goed bij je huidskleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is inderdaad echt super mooi! Soft & gentle blijft ook één van mijn favorieten maar deze komt in de buurt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb Soft & Gentle ook hihi, maar die vind ik nog nét iets mooier. Hoewel ik deze ook prachtig vind. Deze lijkt wat koeler. Een heel mooi budget pareltje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw hij is inderdaad heel mooi! Ik ga er ook eens naar kijken xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauwie zo mooi, ik heb er al veel reviews over gelezen :). Ik ga deze highlighter ook moeten aanschaffen want wauw wat is hij mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een prachtig effect! Hebben, hebben, hebben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een effect! Een prachtige highliter, zo mooi!
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige highlighter! Ik heb al best veel highlighters in mijn bezit, maar eigenlijk wil ik deze ook nog scoren!

  BeantwoordenVerwijderen