Update!

Jaaa guys, ik leef nog (oké, hoevaak heb ik dat al gezegd?) Hoewel ik mijn blog nog steeds niet helemaal heb opgepakt, ben ik van plan dit...

Jaaa guys, ik leef nog (oké, hoevaak heb ik dat al gezegd?) Hoewel ik mijn blog nog steeds niet helemaal heb opgepakt, ben ik van plan dit binnenkort toch echt weer te gaan doen. Vandaag begin ik in ieder geval met een korte personal update; een klein berichtje over hoe het nu écht met me gaat!

Werk

Nog steeds heb ik het super naar mijn zin bij mijn bijbaantje. Hele gezellige meiden, de sfeer is leuk en ook het werken in de horeca is iedere dag anders. Het enige nadeel is dat ik onlangs tot de conclusie ben gekomen dat ik met het aantal dagen dat ik er werk niet echt mijn week vol kan maken. Daarom ben ik hard op zoek naar nog een part-time baantje of stage voor zo'n 32 uur in de week (en overdag!). En of ik er al helemaal uit ben waar ik naar op zoek ben? Nee, maar het is ook zo ontzettend lastig!

Studie
De aankomende dagen is het precies twee maanden geleden dat ik mijn Bachelor in Communicatie haalde en na veel zorgen en stress ein-de-lijk afstudeerde. Inmiddels heb ik goed kunnen genieten van het vrije leven, maar ook zeker kunnen nadenken over wat ik hierna wil doen. Na lang twijfelen heb ik voor zo'n 90% al besloten dat ik in september de uitdaging aan ga en een (pre)master ga volgen. Welke het wordt weet ik nog niet helemaal, maar 7 april heb ik een voorlichtingsavond op de Tilburgse Universiteit waar ik hopelijk de knoop definitief kan doorhakken!

Persoonlijk
Ehm.. tja. What can I say? Ups en downs dan maar. Aan mijn héle stille blog te merken ben ik nog steeds niet helemaal de oude, maar op persoonlijk gebied kan ik zeker zeggen dat het oké met me gaat. Ik ben de afgelopen maand ontzettend goed opgevangen door talloze lieve mensen, heb in een paar weken tijd nog nooit zoveel leuke uitstapjes en avonden gehad en heb daarbij mijn leven weer best prima opgepakt. Ik ben mega dankbaar voor alle fijne dingen die ik al te horen heb gekregen en dat ik bij een aantal dierbare vriendinnen altijd terecht kan. Zelfs alle keren stappen heeft me goed gedaan. Alleen merk ik af en toe wel aan mezelf dat ik rust moet nemen hoor.. :P

Planning
Hoewel eind februari en de hele maand maart bomvol gepland waren met leuke dingen, wordt het in april waarschijnlijk iets rustiger. Hopelijk genoeg tijd om me te focussen op puntje 1, maar ook tijd om weer even aan mezelf te denken. Overigens staat er op 16 april al wel een héél leuk uitje op het programma: Eindhoven met bloggers! En oh, bijna vergeten dat het morgen alweer Pasen is! Op zondag hebben we een paasbrunch en op beide paasdagen ga ik 's avonds lekker werken. Volgende week dinsdag ga ik nog uit eten met een vriendin en woensdag ga ik naar Den Haag met lieve Joyce!

Related posts

12 reacties

 1. Ik ben zo trots op je lieverd en je mag ook zeker trots zijn op jezelf. Je gaat er ontzettend goed mee om! Ik hoop je snel te zien in Parijs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes bij de voorlichtingsavond, ben benieuwd wat het je zal brengen :) En natuurlijk een fijn paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah je bent een topper! Je doet het ontzettend goed! Heel veel succes met het vinden met een master, stoer dat je deze uitdaging aangaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn even Daphne, zo'n update! Je bent een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent een topper Daphne! Het komt allemaal wel goed met jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welcome back Daphne :) Pak je tijd en wat je nodig hebt. We zien de blogjes wel weer verschijnen. Soms gaan andere dingen even voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om zo te lezen! Voel je niet verplicht om vaak iets op je blog te plaatsen! We begrijpen het helemaal en neem lekker de tijd om weer rustig artikelen te schrijven als jij daar zin in hebt! :) Enjoy easter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk om te lezen dat het weer zo fijn en goed met je gaat (op de kleine downs na)! Wat knap dat je trouwens misschien toch een master gaat doen, heel tof! Ben reuze benieuwd- zie je snel de 16e!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeeh, toch misschien een master? Dat is nieuw nieuws voor mij, haha! Je weet dat je altijd kunt whatsappen, bellen, snapchatten en Instagrammen he, maar gelukkig doe je dat ook. En ik heb zin in woensdag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat! En wat goed dat je nog een master wil doen :-) Succes met het vinden van een tweede baantje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn om te lezen dat het op persoonlijk gebied beter met je gaat! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel goed om te horen dat alles goed gaat! Fijn dat je het zo naar je zin hebt met je baan. Veel succes met je master.

  BeantwoordenVerwijderen