Dolce & Gabbana The One Desire

Een nieuw parfum nodig? Welnee joh. Toch was er ééntje die de hele tijd in mijn achterhoofd bleef en waarbij ik het ook niet kon laten hem ...


Een nieuw parfum nodig? Welnee joh. Toch was er ééntje die de hele tijd in mijn achterhoofd bleef en waarbij ik het ook niet kon laten hem telkens te ruiken als ik in de parfumerie was. En tja.. als je dan toch in een outlet center bent en wel even een oppepper kan gebruiken, dan verwen je jezelf toch gewoon met dit parfum?Hét parfum dat ik niet kon laten staan hebben jullie al een paar keer voorbij kunnen zien komen op o.a. mijn Instagram-account: The One Desire van Dolce & Gabbana! Verpakt in een prachtig zwart doosje met gouden letters waarvan zelfs de schrijfstijl ongelooflijk gaaf is. Leuk weetje hierover is dat Stefano Gabbana zelf het woord 'Desire' geschreven heeft.
Ook de flacon zelf is weer prachtig en eigenlijk zelfs best simpel. Een groot, rechthoekig zwart 'blok' met alleen maar gouden details. Ik vind de uitstraling van dit parfum heel luxe en hij staat ontzettend mooi tussen mijn andere (ahum.. lege..) flacons. Zelfs de dop heeft een mooi detail; met de gouden rand en de zwarte edelsteen bovenop oogt de flacon nog een beetje extra chique. 


Wanneer ik het parfum voor de allereerste keer op doe, ruik ik een frisse, fruitige geur. Waarschijnlijk komt dit door de lychees en mandarijn, evenals de bergamot en lelietjes-van-dalen. Het bloemige komt bij mij echter pas wat later, wat ook meteen de hartnoot tuberoos naar de voorgrond brengt. Als de geur langer op mijn huid zit, wordt 'ie wat warmer, wat de basisnoten amber, sandelhout, karamel en vanille precies omschrijft.

The One Desire is wat mij betreft een zoete geur die je steeds op onverwachte momenten weer even ruikt (pluspuntje, want ik vind het geweldig om mijn eigen parfum na een hele dag nog bij vlagen te ruiken!). Ik ken eigenlijk geen enkele andere geur die zo uniek, fris en warm tegelijk is als deze. De vrouwelijkheid en elegantie straalt er daarnaast vanaf; de naam 'Desire' doet zeker haar eer aan!


The One Desire van Dolce & Gabbana is te koop bij o.a. Ici Paris XL. De prijzen staan hieronder per ml. vermeld:

Dolce & Gabbana The One Desire 30 ml. - €70,-
Dolce & Gabbana The One Desire 50 ml. - €94,38
Dolce & Gabbana The One Desire 75 ml. - €118,78

Related posts

16 reacties

 1. De vormgeving van dit flacon vind ik echt prachtig! Ik ben benieuwd naar de geur :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooi ontwerp! Als ik in de stad ben ga ik zeker langs de parfumerie om de geur te ruiken, ben wel nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het flesje je alleen al zeg wat prachtig! Deze geur ken ik nog niet maar als ik hem tegenkom zal ik hem eens ruiken ben nu wel nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die geur klinkt er als een die ik ook heerlijk vind! Ik ken hem nog helemaal niet dus ga snel even ruiken als ik in de buurt van de parfumerie ben. Super mooi flacon ook, mooi handschrift, die man!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het flacon alleen al is super mooi. Ik ga binnenkort maar even in de winkel ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt een van mijn favorieten, zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een hele fijne geur! Ik ben hier nu erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Desire! Woeh! De geurtjes van Dolce and Gabbana zijn echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige klassieke flacon. Ik ben benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dit is een heerlijk parfum! Soms mag je jezelf ook wel eens verwennen <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oké hier ben ik echt benieuwd naar geworden! Als ik hem zie staan ga ik er zeker even ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De flacon ziet er echt verleidelijk uit om dit geurtje in de parfumerie even te gaan ruiken! Ik heb nog nooit een geurtje gehad van d&g, maar deze lijkt me wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij klinkt heerlijk en die flacon is een en al liefde <3 Volgende keer ga ik even snuffelen - of ik snuffel jou gewoon een keer als we 'daten', hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh alleen het flesje is al echt super mooi! Dan moet je hem inderdaad wel meenemen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie verpakking zeg! Ziet er zo mooi en klassiek uit! Ik heb net the one gekregen maar ga deze zeker een keer ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen