Maybelline Lash Sensational Mascara

Dat er al veel over dit product geschreven is, mag ondertussen wel duidelijk zijn. De Lash Sensational mascara van Maybelline is er namelij...


Dat er al veel over dit product geschreven is, mag ondertussen wel duidelijk zijn. De Lash Sensational mascara van Maybelline is er namelijk één die heeft gezorgd voor enorm veel positieve reacties en aangezien ik toch wel erg benieuwd werd, kocht ik 'm na lang wikken en wegen bij de plaatselijke drogist.Maybelline bracht ongeveer een jaar geleden deze 'sensationele' nieuwe mascara uit. Zelf leerde ik 'm kennen dankzij mijn stagebedrijf, omdat we toen werkten voor o.a. Maybelline en social media-content voor dit merk bedachten. De huls van deze mascara vind ik mooier dan de andere mascara's van Maybelline. Niet heel bijzonder, maar toch word ik meer aangetrokken tot het product door het subtiele metallic roze kleurtje.


De mascara moet zorgen voor goed gesepareerde wimpers en een sensationeel effect. Je wimpers krijgen een heel mooi uitgewaaierd volume en worden intens zwart, zonder dat het too much wordt. Klinkt inderdaad erg veelbelovend, en na het lezen van alle positieve reviews werd ik toch ook erg nieuwsgierig naar hoe deze mascara het op mijn - zeer lastige - wimpers zou doen.
Het borsteltje is ook zeker iets wat niet vergeten mag worden. Niet alleen heeft deze borstel verschillende soorten haartjes, maar ook de vorm van dit borsteltje zorgt er voor dat 'ie bij al je wimpers komt en dat deze worden voorzien van een mooi laagje mascara. Ook zorgt 'ie ervoor dat alle wimpers goed uit elkaar gehouden worden - wat dus ook op de achterkant van de huls te vinden was.


Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts met de Lash Sensational van Maybelline. Zoals je kunt zien worden mijn wimpers aanzienlijk langer. Nu is het helaas wel zo dat mijn wimpers in het eerste opzicht nogal aan elkaar blijven plakken, en dat is bij budget mascara's moeilijk te verhelpen. Bij deze mascara kon ik met een extra kammetje er nog voor zorgen dat het effect nog wat beter werd en je inderdaad een mooi uitgewaaierde oogopslag kon creeren. Ook heb je helemaal niet veel van het product nodig!


Of ik tevreden ben met deze mascara? Ja, absoluut. Hij belooft me een sensationele oogopslag, en in de week tijd dat ik 'm heb opgehad bleef ik oprecht verbaasd toen ik in de spiegel keek. Het effect is zoveel beter dan de budget mascara's die ik de laatste tijd heb gebruikt! De houdbaarheid is ook heel erg fijn - hij overleefde zelfs de hele carnaval zonder enige vlekken of strepen op mijn gezicht!

De Maybelline Lash Sensational mascara is te koop voor €15,49 bij o.a. Kruidvat en Trekpleister en is ook online te koop bij Bol.com (met vaak fijne kortingen!)

Related posts

15 reacties

 1. Ah ja, ik heb hem ook en hij is ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze mascara vind ik zo fijn! Alleen krijg ik enorme zwarte vegen onder mijn ogen van mijn onderste wimpers. Hebben meerdere daar last van?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij absoluut een fijne mascara. Nu wil ik hem ook wel uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil deze mascara ook zo graag kopen maar the money struggles. Waarom is mascara zo duur?! Het resultaat mag er zeker zijn, je wimpers zien er zo lang en mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vandaag ook een mascara gerelateerd artikel haha! Deze mascara doet veel goeds voor je wimpers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet de mascara nog uitpoberen , maar naar jouw review ben ik niet meer zo bang dat die tegenvalt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ZIet er goed uit! Ik heb serieus nog nooit een Maybelline mascara gebruikt, haha. Hoe krijg jij je achtergrond trouwens zo wit? Het sluit zo mooi aan bij de rest van je pagina :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeeh wat een mooi effect! Misschien dat ik deze ook maar eens ga proberen - als ik van mijn Chanel mascara durf af te stappen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat tof dat je social media content mocht verzinnen voor Maybelline! En deze mascara lijkt me ook súper fijn, maar ik heb altijd al mascara's van Maybelline haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw wat een mooie mascara! Prachtig, en ik vind het effect echt heel mooi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel vaak getwijfeld of ik deze mascara zal kopen.. toch maar doen dus! Het effect is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze mascara ook maar moet het nog uitproberen, maar het resultaat ziet er al goed uit zeg :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij ziet er wel super fijn uit inderdaad, heb deze eigenlijk nog nooit gezien! Dit soort borsteltjes doen het eigenlijk altijd wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij klinkt echt fijn en is zeker wel ideaal als hij heel carnaval heeft overleefd hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik deze dagelijks en is mijn favoriete mascara op dit moment

  BeantwoordenVerwijderen