Catrice Longlasting Lip Pencil

Afgelopen kerstmis kreeg ik van blogvriendinnetje Bernadet een superleuk pakketje met ontzettend veel spulletjes en make-up producten die...

Afgelopen kerstmis kreeg ik van blogvriendinnetje Bernadet een superleuk pakketje met ontzettend veel spulletjes en make-up producten die ik nog wel eens wilde uitproberen. Ook zat er een lippotloodje in: eentje die niet alleen bedoeld is voor de randen van je lippen, maar die je gewoon kunt gebruiken als lippenstift!


Het Catrice Longlasting Lip Pencil garandeert een supermooi kleurresultaat, is waterproof, is langhoudend en voorkomt dat lipstick uitloopt. Als ik deze beschrijving lees, zou het ook goed kunnen zijn dat dit lippotloodje ervoor zorgt dat de lippenstift die je daarna aanbrengt beter blijft zitten. Een soort 'basis' voor je lippen dus.
Toch zag ik op andere blogs dat het lippotloodje ook prima is om als kleur op je lippen te dragen. Het vergt dan wel even wat werk (want hoe vaak 'stift' je je lippen nu met een potlood?), maar dan heb je wel een kleur die onwijs lang blijft zitten en ook heel netjes aangebracht kan worden.

De kleur die ik van Bernadet ontving heet 'I Got You Babe!' Een hele lichte babyroze kleur die waarschijnlijk iedereen staat. Normaal gesproken neig ik liever naar rode kleurtjes, maar zo'n licht kleurtje als deze - die ook goed op te bouwen is door het potloodje - wil ik zeker wel eens uitproberen!


Eerste reactie? Wat een karwei om aan te brengen! Nu heb ik al vrij snel last van velletjes op mijn lippen, maar nu leek het alsof het potloodje ook juist die velletjes accentueerde. Jammer, want ik hoopte dat 'ie wat mooier zou 'opdrogen' en dat alles egaal zou zijn. Wat betreft de kleur: wauw! Op dat moment ben ik die kleine velletjes bijna meteen wel vergeten. Wat een superschattig kleurtje, zoiets heb ik echt nog totaal niet! Héél fijn en draagbaar voor als je eens geen felle kleur op je lippen wil dragen.

Ik heb er dus dankzij Bernadet zeker een lipproduct bijgekregen dat een supermooie kleur afgeeft en heel erg lang blijft zitten. Drankjes, maaltijden: deze lip pencil overleeft écht heel erg veel: meer dan de gemiddelde high-end lipstick!

Naast 'I Got You Babe!' zijn er nog 11 andere kleuren door Catrice op de markt gebracht, ook een aantal waar ik zelf heel erg benieuwd naar ben! ('Berryson Ford', 'Sweet Auberginia' of 'Plumplona Olé'). Ze kosten slechts €1,99, dus ook absoluut het proberen waard.

Related posts

13 reacties

 1. De kleur staat je mooi zeg! Met mijn droge lippen vind ik het ook onwijs moeilijk een lip pencil aan te brengen. Ik doe het daarom alleen bij snel uitlopende lip kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat staat deze kleur jou fantastisch zeg! Jammer dat hij je velletjes accentueert maar op zulke dagen zou ik hem dan alleen als lipliner gebruiken en dan een lipstick erbij pakken die je velletjes niet accentueert.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur staat je zo mooi! Zelf zou ik hem niet als lipstick kunnen gebruiken want ik heb zo'n last van droge lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah dit is een heel mooi kleurtje, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er goed en natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooi kleurtje, staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een super mooie kleur zeg! En wat goed dat hij zo lang blijft zitten, I need that!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien volgende keer eerst je lippen scrubben, dan voelen ze veel minder droog en zit het wat beter. Kleurtje staat zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze liners heb ik al langer in mijn collectie en ze zijn zooo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh...het kleurtje staat je prachtig!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze al een tijdje in mijn stash liggen maar ik grijp telkens naar mijn lippenstiften! Misschien moet ik hem toch nog maar eens vanonder het stof halen. De kleur is inderdaad mooi en hij staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi kleurtje! Hij staat je echt mooi Dappie :)

  BeantwoordenVerwijderen