Hema Satin Blush Powder

Alle kerstcadeau-reviews zijn nog steeds niet voorbij! Van Joyce  kreeg ik namelijk een blush van Hema cadeau. Alsof ik inmiddels nog niet ...


Alle kerstcadeau-reviews zijn nog steeds niet voorbij! Van Joyce kreeg ik namelijk een blush van Hema cadeau. Alsof ik inmiddels nog niet genoeg blushes heb, wilde ik deze natuurlijk ook weer met alle liefde uitproberen!Ik kreeg van Joyce de nummer 03 van de Satin Blush Powder. Naast deze zijn er nog 8 andere kleuren verkrijgbaar die varieren van bruin, felroze, koraal, perzik en nude. De Satin Blush Powders van Hema moeten zorgen voor een zijdezachte glans en een stralende teint, zoals ook op de achterkant van het doosje te vinden staat.


Hoe ik de kleur zou omschrijven? Een beetje oudroze, maar wel wat aan de donkere kant. Ik hoorde dat je deze blush heel goed kunt opbouwen en 'm zo donker kunt maken als je zelf wil. Normaal gesproken hou ik echt van de wat rodere blushes, maar zo'n kleur had ik nog nooit eerder geprobeerd!

Voordat ik de blush ging reviewen, las ik eerst wat reviews op de blog van Céline en zag daar al dat het pigment best oké is voor een budget-blush als deze. Ikzelf heb van tevoren geen swatch gemaakt, omdat ik best nieuwsgierig was naar hoe deze blush bij mijn gezicht zou staan. Vandaar meteen mijn full-face foto's:

Je ziet mij links zonder blush en rechts met. Je kunt goed zien dat ik voorzichtig ben geweest met aanbrengen en niet meteen een rood gezicht wilde krijgen. Wel is het lastig om de blush helemaal precies op de juiste plek te krijgen (guilty, ik ben vaak nogal enthousiast met mijn kwast). Ik vind de kleur in ieder geval wel supermooi: hij past heel goed bij mijn lichte huidskleurtje!


Al met al vind ik deze blush prima geschikt voor iedere dag of voor als de rest van je make-up look al heftig is (bijv. een donkere ooglook of felle lipkleur). Ook een groot pluspunt is dat je de blush heel goed kunt opbouwen naar eigen wens. Ennn: daarbij is 'ie ook nog eens erg fijn voor de portemonnee!

Nogmaals, dankjewel Joyce voor dit superleuke cadeautje!

Related posts

14 reacties

 1. Mooi kleurtje! Altijd fijn als je een beauty product kunt opbouwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Daphne, ondanks dat je van donkerdere rode kleuren houdt staat deze kleur je heel goed. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, ik heb deze ook! Gebruik 'm niet te vaak omdat ik 'm soms best heftig vind. Maar vind het wel echt een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kleurtje, ik ben de laatste helemaal into deze kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blush! Handig dat je hem makkelijk kunt opbouwen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem mooi! En je kan de kleur goed hebben hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alsjeblieft! Dit is een van mijn favoriete blushes, omdat hij zo makkelijk te combineren is, hihi. Gelukkig ben jij er ook blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen