Lush The Comforter

Na mijn eerste Lush product dat ik kreeg van Bernadet was ook mijn eerste zelfgekochte Lush-product een feit. Een bezoekje aan Amsterdam m...

Na mijn eerste Lush product dat ik kreeg van Bernadet was ook mijn eerste zelfgekochte Lush-product een feit. Een bezoekje aan Amsterdam met een aantal medebloggers resulteerde in het feit dat ik op het centraal station al slaagde voor een zéér gewaardeerde bubblebar: The Comforter!


Mijn main goal was eigenlijk meteen om de grootste te scoren die in het schap lag, en ik moet zeggen dat me dat aardig is gelukt. Er zullen mensen zijn die zeggen dat het aantal grammen (net als bij een chocoladeletter) gelijk is, maar ik vond deze ten opzichte van de andere versies die ik vast had toch een stuk groter lijken. Hij is toch ongeveer 2/3e van mijn iPhone 6!

De beschrijving van deze bubble bar klinkt ook erg veelbelovend. Hij omhult je in een zachtroze dekentje van zwarte bessen en schuim, houdt je veilig en warm. Op de site staat dat The Comforter - zoals de naam al zegt - ideaal is voor als je even een dipje hebt of als je even een opfleur-momentje nodig hebt. Op het moment dat ik deze bubble bar gebruikte was ik nog best ziekjes, dus ik kon zeker wel even wat heerlijke ontspanning gebruiken!

Aangezien het zonde is om zo'n bubble bar maar voor één keer badderen te gebruiken, werd mij door mijn medebloggers al aangeraden om een stukje ervanaf te halen en die af te laten brokkelen onder een warme kraan. Sabrina (van haar oude blog 'pastelbysabrina') zei zelfs dat ze met haar 'Comforter' wel 7 keer een bad heeft kunnen nemen!

Ohhh isn't this just a girls' dream? Wat ziet zo'n roze bad er schattig en heerlijk uit zeg? En al dat schuim ook: wauw! Ik wist niet dat zo'n klein stukje al voor zoveel schuim kon zorgen. Ik moet zeggen dat ik de geur niet heel erg goed meer rook, terwijl ik de geur van de bubble bar zelf wel echt heerlijk vind. Ook maar een keer de douchegel proberen dan!


De voordelen zijn dat je lekker vaak met deze bubble bar kunt doen, dat hij zorgt voor een mooi kleurtje in bad en dat 'ie héél veel schuimt. The Comforter is een hele fijne bubble bar voor als je lekker een momentje voor jezelf nodig hebt: ik heb in ieder geval heel erg van mijn bad genoten!

The Comforter Bubble Bar is te koop bij Lush voor €6,95

Related posts

21 reacties

 1. Ah een roze bad, wie wilt dat nou niet? Inderdaad een girls dream! Zo stom dat ik hier geen bad heb..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The Comforter is zoo enorm lekker- vind deze lekkerder als de douchegel eerlijk gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook echt iets van lush gaan kopen hihi!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen dat ik geen bad heb, het ziet er namelijk héél tof uit! Als ik ooit een bad krijg, ga ik een hele voorraad inslaan bij Lush. Volgens mij hebben ze echt héle lekkere en fijne badproducten. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een bad, maar ik ga er echt nooit in....schaaam !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedzo dat je lekker hebt genoten hihi! Ik heb helaas geen bad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg dit lijkt mij zo heerlijk, wie hou er nu niet van een roze bad :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeeh zo'n lekker roze bad! Heerlijk! Ik heb toevallig net The Comforter showergel binnen gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had ik maar een bad! Lush producten lijken me heel erg fijn, ik ben ook heel erg benieuwd naar hun skincare producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhhh lekker! Ik heb deze al zo vaak in mijn handen gehad, toch maar een keertje meenemen dan. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, deze lijkt me echt heerlijk om te gebruiken. Fijn dat je bad mooi roze wordt, daar kan ik echt van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze is zo heerlijk! Heb hem zelf ook en je kunt er inderdaad echt heel lang mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben heel benieuwd naar de geur Comforter, wat jammer dat je hem niet zo goed rook. Het lijkt me een heerlijk product, alleen al omdat je bad er zo roze van wordt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze wil ik ook! Alleen heb ik geen bad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb deze ook <3 Alleen helaas nog steeds ongebruikt.. Hopelijk volgende week in het hotel een bad, laten we het hopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit is echt een van mijn favorieten! En wat Sabrina zegt, ik heb mijne ook zeker 6 of 7 keer kunnen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik hou zoveel van de producten van Lush! The Comforter heb ik nog niet geprobeerd, maar staat wel op mijn verlanglijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aaah echt mijn favoriete bubble bar <3 Door dit artikel wil ik hem eigenlijk zsm weer kopen, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb deze ook en vind hem zeer lekker van geur! Daarom heb ik ook The Comforter shower gel gekocht! :-D

  BeantwoordenVerwijderen