KIKO Gossamer Emotion Lipstick Sangria

Een bezoekje aan Amsterdam betekent vanzelfsprekend een bezoekje aan KIKO. En ook nog eens mijn eerste Nederlandse bezoekje aan een KIK...

Een bezoekje aan Amsterdam betekent vanzelfsprekend een bezoekje aan KIKO. En ook nog eens mijn eerste Nederlandse bezoekje aan een KIKO winkel! Samen met een aantal blogmeiden is het natuurlijk niet te voorkomen dat er een hoop fijne producten gekocht worden. Eén van de dingen die ik kocht was deze Gossamer Emotion Lipstick in de kleur 111 Sangria.


In eerste instantie was ik enkel bekend met de Velvet Mat, Intensely Lavish, Smart en de Stylo-lipsticks van KIKO en had ik van deze Gossamer Emotion (wat een lastige naam ook) helemaal niet bekend. Na wat research kom ik erachter dat dit een cremige lipstick is die een prachtige glans achterlaat. Ook de kleur moet heel intens zijn. 


Zelf koos ik voor kleur 111: Sangria. Het is jammer dat ik nergens de nummer 110: Wine zag, want op de website vind ik die nét een klein beetje mooier. Overigens bestaat deze Gossamer Emotion-lijn uit maar liefst 30 verschillende kleuren, zowel metallic als glanzend. 
 
KIKO krijgt het iedere keer weer voor elkaar om met een hele bijzondere en exclusieve huls de markt op te komen. Ik vond de verpakking van mijn Velvet Mat en Intensely Lavish lipsticks al mooi, maar wat is deze toch ook weer een kunstwerkje! Door op de bovenkant te drukken komt de lipstick er aan de onderkant uit. Ook mooi met die zilver en koper-accenten trouwens!

De kleur Sangria heeft iets weg van Heavy Cherry van KIKO (klik). Geen rood, maar ook zeker geen lieflijk roze. Sangria is precies wat sangria ook is: vol (met fruit, hihi) en rood met een roze ondertoon. En wauwie, kijk ook even weer die mooie 'initialen' van KIKO op de stick gegraveerd staan. Ik HOU ervan als KIKO dit doet!Ook op de swatch is een mengeling van roze en rood - bijna paarsachtig zelfs - te zien. Inderdaad neigt deze best naar Heavy Cherry, maar deze glanst iets minder en is een héél stuk intenser van kleur. Ik kreeg deze kleur al na één veeg met de lipstick over mijn arm!


Oh wauw, wat een prachtige kleur is dit. Iets minder roze dan ik had verwacht, maar alsnog een pretty knalkleur die zeker opvallend is en bij een make-uplook er helemaal uitspringt. Ik vind het trouwens heel erg fijn hoe zacht en romig deze lipstick is. Wel wat meer gevaar dat 'ie op je tanden komt te zitten, maar tegenwoordig probeer ik dit zoveel mogelijk te vermijden door even op een papiertje of tissue te happen.


Op deze foto zie je ook weer meer het rode terugkomen. Ik vind het een kleur die ik gelukkig heel goed kan hebben en die ik ook zeker op zou doen deze carnaval (want ja, het is nu jullie deze post lezen alweer zover hier in Brabant!). Sangria overleeft een drankje wel - deze zin moest ik even zeggen, hahaha - maar na een maaltijd of als het aantal drankjes wat meer wordt moet je wel even bijsmeren. 


Als ik één minpunt zou moeten benoemen van deze lipstick is dat 'ie wat prijziger is dan normale KIKO lipsticks: hij kost namelijk €10,90. Wel krijg je er een prachtige intense kleur voor terug die een hele mooie glans achterlaat.

De KIKO Gossamer Emotion lipsticks zijn te koop bij de KIKO-filialen in Nederland en op de webshop. 

Related posts

17 reacties

 1. Wat een heerlijk kleurtje zeg! Ik hou zelf ook hiervan en het is echt jouw kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, echt een beauty! Hij staat je natuurlijk ook hartstikke geweldig. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat toch? Ik heb eens Kiko lipsticks geprobeerd en wat een drama, die waren echt niet goed. En alle lipsticks die ik nu voorbij zie komen, zijn super goed. Hele toffe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, wat een prachtige kleur met enorm goed pigment! Heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur staat jou echt geweldig! Ikzelf vind rode lipstick niet echt bij mij passen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kunt deze kleur zo goed hebben Daph, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige huls! Hij staat je heel mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend mooie kleur. Bij jou staat ook alles he x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WAUW, die kleur! Zo mooi .<3 Wat een fijne review & prachtige foto's!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een prachtig kleurtje, het staat je trouwens prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. love love love! Dacht eerst dat die wat meer rood was maar valt toch mee, super mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Whihi zo komisch - die zin moest ik even zeggen... Hele mooie kleur en alleen de huls is al to die for!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij staat je supermooi! Binnenkort toch maar eens op zoek naar 110 Wine? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kleurtje! Je foto's in dit artikel zijn trouwens ook onwijs mooi gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen