YSL Rouge Volupté Shine 29 Ambre Indecent

Na het uitprinten van mijn scriptie vond ik dat ik wel een cadeautje had verdiend. Alle stress en drukte (en het harde werken!) heeft er na...


Na het uitprinten van mijn scriptie vond ik dat ik wel een cadeautje had verdiend. Alle stress en drukte (en het harde werken!) heeft er namelijk de afgelopen tijd voor gezorgd dat ik geen enkel moment had om mezelf te trakteren op iets moois. En hoe kan dat op zo'n moment nu beter dan met een nieuwe YSL lipstick?

Hoewel ik ook gek ben op mijn lipsticks van KIKO en MAC, vind ik af en toe een écht high-end product ook schitterend. Ik heb al één lipstick van YSL in mijn stash; ik kreeg ooit een Pur Couture lipstick van de vriendin van mijn broer. Toch merkte ik dat ik deze nooit echt draag omdat de kleur zo fel is. Wel is de lipstick zelf ideaal voor mijn foto's :)


Het werd dus tijd voor een nieuwe kleur. Een kleur die ik vaker zou gaan dragen en eentje die ik ook gemakkelijk op zou doen voor wanneer ik eens géén zin heb in een knalkleur. Ik nam een aantal van mijn meest gedragen lipsticks mee naar ICI Paris en kwam uiteindelijk terecht bij een kleur die precies een mix is van mijn favo's Craving van MAC en 614 van KIKO. Het nummer van dit kleurtje is 29 en de naam is lekker mysterieus: 'Ambre Indecent.'Wanneer ik de kleur zou moeten omschrijven, zou bordeauxrood toch de kleur zijn waar ik het meest naartoe neig. Toch had ik al op andere blogs gelezen dat de kleur een stuk minder fel zou gaan worden dan de lipstick eruitziet en zelfs meer een beetje neigt naar een neutrale roestkleur.


Ik kon het zowel aan de lipstick zelf als aan de naam zien: de Rouge Volupté Shine lipsticks hebben allen een prachtige en opvallende glans. Wat me ook meteen opvalt, is dat de lipstick een heel subtiel zoet geurtje heeft. Iets wat gelukkig niet heel erg storend is, maar me zelfs een beetje doet denken aan een fijne, zachte lippenbalsem.


De glans valt op de swatch eigenlijk reuze mee. Wel voel ik meteen dat de textuur van deze lipstick on-wijs zacht is: echt heerlijk! De stick glijdt zo over mijn huid en laat een mooie, intense kleur achter. 


Wanneer ik de lipstick op mijn lippen aanbreng, geef ik inderdaad de reviews op andere blogs gelijk. De kleur is een stukje minder intens dan ik dacht, en de glans is hier wel weer veel meer aanwezig. Over de kleur heb ik geen enkel negatief punt: dit is precies de kleur die ik zocht. Voor iedere dag, niet te opvallend en eentje die ik heel veel draag!


Ook op de full-face foto ziet de kleur er een stuk minder rood en intens uit dan op de productfoto's die ik maakte. Met name door het shiny effect is het denk ik zo dat de kleur minder rood wordt en zelfs meer neigt naar een neutrale roze-tint. Ondanks dat vind ik 'm schitterend!


YSL Lipsticks zijn natuurlijk altijd even een investering, maar wél een hele goede. Natuurlijk vind ik de luxe om zo'n high-end product in handen te hebben heel erg gaaf, maar ik ben ook zeker te spreken over de kwaliteit van YSL lipsticks; dus ook deze van de Rouge Volupté Shine-collectie.

Deze lipstick is te koop bij ICI Paris XL voor €36,12 en voor de Privilegepashouders gaat hier ongeveer 3,50 euro vanaf. 


Related posts

26 reacties

 1. Ik vind het juist heel mooi dat de kleur niet zo fel is! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een mooi kleurtje. Staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan heb je inderdaad een cadeautje verdiend! Ysl heeft zo mooie luxe lipsticks. Mooie kleur en staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, wat ziet je full face foto erg prachtig uit! <3 En de foto's die je hebt gemaakt, zien er ook weer tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pfff de huls is zo mooi! Een leuk kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur kijkt ook lekker natuurlijk ondanks dat het rood is ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, pretty! Hij staat je echt geweldig. Je hebt een goede keus gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige lipstick Daphne! Hij staat je echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MOOI! Echt pareltjes voor in je stash ook, en inderdaad voor op foto's! Ik wil binnenkort ook mijn eerste gaan aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De verpakking is heel mooi maar de kleur vind ik zelf niet super speciaal ook al staat hij je wel fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi cadeau heb je jezelf gedaan! Prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kleurtje! Staat je goed. Wil zelf ook nog eens een YSL lipstick aan m'n stash toevoegen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind hem echt heel mooi! Staat ook mooi bij je haarkleur! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Verrassend! De kleur is echt anders op je lippen en op de swatch. Maar zeker niet minder mooi daardoor. Dat maakt hem lekker draagbaar. Ik vind de kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een mooi kleurtje, ik vind de lipsticks van YSL ook zo fijn en de verpakking is zo mooi ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeeeh, wat een prachtige lipstick <3 Hij staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een beauty van een lipstick en staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, wat een prachtige en diepe kleur! Helemaal geschikt voor deze koudere dagen. Staat je prachtig. En oh, wat zijn die YSL lipsticks altijd pareltjes om te zien. Een grote investering, maar dan heb je ook wel echt een prachtige lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer dat de kleur niet zo intens is op je lippen als je zou denken. Maar vind hem wel nog mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw wat een prachtige kleur! Deze staat je enorm goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wauw wat een prachtige heldere kleur zeg! just wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind het een erg mooie kleur! Ik heb er eentje uit deze lijn in een mooie nuderoze kleur.

  BeantwoordenVerwijderen