KIKO Nail Lacquer Purple Grey

Met mijn berg aan nagellak had ik mezelf voorgenomen om voorlopig geen nieuwe lakjes meer te kopen. En yep.. jullie kunnen al raden wat ik ...


Met mijn berg aan nagellak had ik mezelf voorgenomen om voorlopig geen nieuwe lakjes meer te kopen. En yep.. jullie kunnen al raden wat ik vorige week zaterdag in Amsterdam insloeg.. Maar wél van een merk dat ik niet zomaar hier in de buurt kan krijgen: KIKO!


Gotta love de KIKO-winkel in Amsterdam! De dichtstbijzijnde winkel van KIKO is voor mij in Rotterdam of Eindhoven, maar in beide steden kom ik niet zo vaak (ja, Rotterdam wel, maar niet in Alexandrium). Daarom kon ik mijn geluk niet op toen ik op Amsterdam Centraal mijn slag kon slaan en twee prachtige lakjes tegen het lijf lief. Eén van de lakjes review ik dus vandaag.

Ik koos voor de kleur Purple Grey (nummer 381): een kleur die eigenlijk weinig uitleg nodig heeft. Een grijstint met een paarse ondertoon, maar die toch ook wel een beetje naar blauw neigt. Het is in ieder geval een kleurtje dat ik nog helemaal niet heb - en nee, dit is geen excuus - en die ook gemakkelijk met alles te combineren is!


Hoewel ik normaal gesproken erg tevreden ben over KIKO nagellakjes na één laagje, was dat bij deze iets minder. Je ziet duidelijk dat de kleur nog een tikkeltje te licht is (vooral bij mijn wijs- en middelvinger) en dat deze beter tot z'n recht zal komen met twee lagen.


Oeps, ik schoot iets uit bij mijn ringvinger, sorry! Je ziet na deze twee lagen overduidelijk dat het effect veel mooier is en ook beter overeenkomt met de kleur in het nagellakflesje. Purple Grey neigt naar mijn gevoel dus toch iets meer naar het grijsblauwe in plaats van de paarse ondertoon. 


Over de kwaliteit van nagellak van KIKO valt met mij eigenlijk geen discussie te voeren: ik ben al-tijd meer dan tevreden. Voor slechts €2,50 vind ik het absoluut een goede, stevige lak die ook meerdere dagen perfect blijft zitten. En daarbij ook nog heel mooi: je hebt de keuze uit ontzettend veel kleuren!

Binnenkort komt de review van mijn andere lakje online - so keep in touch!

Related posts

25 reacties

 1. Wat een prachtig lakje! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lakje heb ik ook en hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi lakje! Zo'n kleur ben ik tot nu toe nog helemaal niet tegengekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ik dacht eerst dat dit een saai kleurtje zou zijn, maar hij ziet er onwijs gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi lakje! Ik had hem minder donker verwacht, maar echt een leuke kleur voor de tijd van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie, wat een bijzondere kleur! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een gaaf kleurtje heb je er bij Daphne. De finish vind ik ook heel mooi. En de prijs is nog fijner! Kiko is wat dat betreft echt een top merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Ben heel benieuwd naar je andere kleurtjes. En je nieuwe header is zo mooi! Love dat lettertype.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh die is zo pretty! Echt mijn kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hij is mooi, ik houd van de lakjes van KIKO!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze ook! Kiko is echt een heel fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo'n tint heb ik nog niet, super tof! En kiko is zo leuk ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor 2,50 wist ik het ook wel! Een erg mooi kleurtje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohhh ja hij is inderdaad echt super pretty!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh, Kiko lijkt me zó'n fijn merk! Ik heb er zelf nog geen nagellak van, omdat ik nog geen KIKO winkel heb kunnen vinden, maar ik zou er zeker één in mijn stash willen hebben! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. met twee laagjes is de kleur inderdaad perfect! heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind dit echt een heel erg mooi en uniek kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een heerlijk kleurtje! Ik heb laatst weer wat lakjes bij de H&M besteld, zitten ook weer een paar leuke nieuwe kleurtjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aah hij ziet er erg mooi uit, ik ben vrijdag bij de kiko en ik ga zeker een naar de nagellak kijken want lees er nu ontzettend veel goede dingen over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeh heel tof kleurtje! Ik kom regelmatig in Rotterdam bij Alexandrium. Mocht je een keer wat wille hebben van Kiko moet je het maar zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij is zo pretty! Ik draag hem nu ook en MEGADANKJE dat je hem in 'ons' mandje deed, haha.

  BeantwoordenVerwijderen