The Body Shop Frosted Cranberry Bodybutter

Na de body butters pink grapefruit, papaya, blueberry en framboos wilde ik weer eens een nieuwe aanschaffen. Eentje waar ik stiekem wel er...

Na de body butters pink grapefruit, papaya, blueberry en framboos wilde ik weer eens een nieuwe aanschaffen. Eentje waar ik stiekem wel erg benieuwd naar geworden was sinds ik de geur van deze fruitsoort echt onweerstaanbaar vind. Nog een klein beetje kerstachtig, maar wel heel fijn: Frosted Cranberry.


Je leest het inderdaad goed, de Frosted Cranberry-lijn behoort oorspronkelijk sinds drie jaar bij de kerstcollectie was afgelopen kerst te koop in een unieke cadeauverpakking waarmee je bij aankoop het goede doel steunde. Zelf scoorde ik de body butter uit deze lijn, en met een gigantische afprijzing van maar liefst 50% was dit al helemaal een koopje!

De Frosted Cranberry body butter is dus slechts tijdelijk te koop, maar zeker niet minder lekker. Met heerlijke en pure ingredienten en het heerlijke zoete, maar warme vleugje van Cranberry maakt dit tot één van de lekkerste body butters ooit. Toegegeven; het is wel een geur waar je van moet houden. In andere reviews las ik namelijk dat de geur op een negatieve manier overheersend was, te zoet en zelfs een alcoholisch luchtje meebracht. Wanneer je dus echt een fan bent van fruitig en zoet, is de Cranberry body butter wél iets voor jou!

De substantie van de body butter vind ik bij deze Cranberry-variant weer wat lichter en soepeler dan andere body butters die ik heb (de Framboos was namelijk heel dik en stevig). Hij smeert goed uit en trekt ook lekker snel in. Daarnaast blijft de geur ontzettend lang hangen en maakt 'ie je huid zachter dan zacht. Ik hou er wel van om naar een fruitsoort te ruiken hoor ;-)


Ik kocht deze body butter voor slechts 8 euro, wat precies de helft is van de prijs wat je normaal voor een body butter betaalt. Op de webshop is 'ie helaas niet meer te vinden, maar wie weet staat 'ie nog ergens in een TBS-filiaal tussen de schappen (en ook nog eens met een héle fijne korting dus!). En anders... nog eventjes wachten tot kerst (en hopen dat de Frosted Cranberry lijn weer terugkomt).

Related posts

16 reacties

 1. Ooooh dit lijkt me ook een fijne variant van de bodybutters van the body shop! Ik heb zelf andere, maar je hebt hem zeker voor een mooi prijsje gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op cranberry dus ik denk dat ik deze ook wel lekker zou vinden! Je hebt hem wel voor een mooi prijsje meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet zo weg van deze geur; sowieso eigenlijk niet van de kerstlijn van TBS. Maar de body butters zijn echt heerlijk vind ik. En leuk dat je 'm voor 8 euro kon scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal weg van de body butters van The Body Shop, deze lijkt me ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook deze body Butter en ik vind hem heerlijk ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de douchegel hiervan, lovely! Maar ik moet zeggen dat ik bijna alles wel kan waarderen van The Body shop....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm die klinkt heel erg goed! Ik zag hem laatst nog in een TBS filiaal, maar besloot hem niet mee te nemen omdat ik zoveel heb liggen! Beetje spijt nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt mij echt een heerlijke body butter

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze lijkt mij echt heel fijn! Ik heb zelf een kleine verpakking van de frosted plum collectie, die is ook erg lekker! Ik kon niet kiezen tussen die twee lijnen dus heb ik de kerstman maar laten kiezen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben wel benieuwd naar de geur! Ik koop mijn boddy butters van TBS ook altijd tijdens de sale. Nu heb ik er geen gekocht, want ik wil eerst nog wat bodyproducten opmaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm klinkt lekker.. Prachtige foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt weer heerlijk, zoals altijd met de bodybutters van The Body Shop. Ben zelf wel iets meer van de minder fruitige geuren zoals Vanille en Amandel, maar ga deze zeker even ruiken in de winkel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit lijkt me een heerlijke body butter, maar dat kan ook niet anders van The Body Shop! Jammer dat hij niet het hele jaar door verkrijgbaar is hihi.

  BeantwoordenVerwijderen