P2 Announce Your Price Lipstick & Assistent Awesome Nail Polish

Naast mijn allereerste Lush product stuurde Bernadet in haar cadeaupakketje twee hele mooie producten mee die ik ook nog niet eerder had ...

Naast mijn allereerste Lush product stuurde Bernadet in haar cadeaupakketje twee hele mooie producten mee die ik ook nog niet eerder had geprobeerd. Zowel de lipstick als het nagellakje zijn van het merk P2: een make-upmerk dat verkrijgbaar is bij onder andere de oh-zo-geliefde Duitse winkel DM.


De lipstick van P2 haalde ik als eerste tevoorschijn. De huls is niet heel bijzonder, behalve dat het rondje met 'P2' erin aan de onderkant een beetje uitsteekt, wat ervoor zorgt dat je de dop gemakkelijker van de lipstick krijgt.


Het kleurtje is nummer 150: Announce Your Price. Aan de kleur van de sticker te zien heb ik te maken met een paarsroze kleur: precies waar ik van houd!


Wanneer ik de dop ervanaf haal, komt er een héle mooie kleur tevoorschijn. Hij valt wel een stuk meer roze uit dan ik had verwacht, maar wie weet hoe mooi 'ie me staat! Op de lipstick zelf staat P2 Cosmetics gegraveerd, altijd een dingetje waar ik stiekem wel een zwak voor heb: gegraveerde lipsticks (zoals KIKO, YSL of sommige lipsticks van Catrice <3)


Een ander dingetje wat me meteen opvalt aan deze lipstick is de vorm, want: wow. Hoe apart ziet deze eruit? Na wat research op de website van P2 kom ik erachter dat deze vorm precies gemaakt is naar de contouren van je lippen, zodat de kleur gemakkelijker aan te brengen is.

De swatch van deze lipstick verrast me heel erg (op een positieve manier!): wat een pigment komt er vanaf! Je kunt goed zien dat de kleur meer roze is en een hele intense glans bevat. De full colour lipsticks van P2 beloven dan ook een intense kleur en hoge dekking.


Ik moet toegeven dat ik best bang was voor deze kleur, aangezien ik felroze lipsticks absoluut niet kan rocken zoals andere bloggers dat kunnen. Vooral bij mijn bleke huid heb ik al snel het gevoel alsof roze lipsticks véél te opvallend zijn. Gelukkig (!) viel dat bij deze heel erg mee en is het een roze kleur die ik wél mooi vind.


Wat betreft houdbaarheid is deze eigenlijk hetzelfde als andere budget lipsticks: deze moet na een maaltijd of paar glazen drinken gewoon bijgewerkt worden. Ik vind het effect overigens wat mooier als ik de lipstick afdep met een tissue, want de glans was toch wel iets te heftig. Overall is dit een prima kleurtje als ik een keer zin heb in iets anders dan bordeauxrood of paarsachtig!De nagellak haalde ik als tweede uit het cadeaupapier, en het leuke is dat deze kleur erg goed lijkt te passen bij de lipstick. Wanneer ik naar dit lakje kijk, zie ik opnieuw een roze kleur met een paarse ondertoon. Wauwie, zoiets had ik eigenlijk nog helemaal niet (en geloof mij, met zo'n berg nagellak als dat ik heb, zijn er nog maar weinig kleuren die er niet tussen zitten.


Ook een klein pluspuntje en complimentje naar P2: namen voor de producten. Hoewel sommige budgetmerken in het begin alleen met nummers werkten (Hema nog steeds overigens), vind ik het tegenwoordig altijd wel iets extra's toevoegen als een lipstick of nagellak een specifieke naam heeft. Vooral Essie doet dit goed. Dit lakje van P2 heet 'Assistant Awesome.'


Het kwastje is dankzij de grote en stevige dop gemakkelijk vast te houden. Wel valt me op dat de haartjes nogal dicht bij elkaar blijven (als één hard stuk) en het dus moeilijker lijkt om de nagellak aan te brengen. We gaan het zien!


Gelukkig ging het aanbrengen goed en moet ik metéén iets kwijt: wat is de nagellak al mooi na één laagje zeg! Ik maak zelden lakjes mee die na slechts een laagje al zo'n mooi effect hebben. Voor de foto heb ik twee laagjes aangebracht, om de overige zijkanten op te vullen. En de kleur? Ook héél erg mooi; ik vind het een typische kleur voor het najaar of als je outfit er wat grijzer of zwarter uitziet.

Ik ben in ieder geval blij met deze twee hele fijne budgetproducten die ik van Bernadet kreeg. Dankjewel! <3

Related posts

13 reacties

 1. Je kunt het best hebben daph, dat rozeachtige kleurtje! Die nagellak is ook mooi, zou zelf niet zo snel voor zo'n kleurtje gaan, maar 't ziet er best leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hou op schij uit, DE LIPSTICK STAAT JE PRACHTIG! You can rock it girl! Wat een mooie kleur nagellak ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzondere vorm van de lipstick inderdaad! En wow! Hij staat je echt heel erg mooi. Je blauwe ogen springen er echt uit op die foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lipstick staat je onwijsssssss mooi! Geen twijfel over mogelijk! Vind het ook super leuk dat de kleurtjes van de lipstick en de nagellak met elkaar matchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niks mis mee hoor, dat roze staat je top! You rock it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lak is to die for. Zo mooi! En al dekkend met 1 laag! Ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleurtjes! Ze passen ook onwijs goed bij elkaar. En één laagje? Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind P2 enorm fijne producten hebben. Prachtige kleur dit zowel de lipstick als de lak heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wow! Ik vind beide heel erg mooi zeg! En de kleur van de lipstick kan je heel goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. P2 heeft absoluut pareltjes in haar assortiment en dit zijn er twee van. Wauw. Die kleur lipstick lijkt wel voor je gemaakt. Wat staat dit kleurtje je prachtig. <3 Na het zien van deze lipstick heb ik spijt dat ik vorige week geen P2 lipstick heb ingeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel graag gedaan! Die lipstick kun je echt ontzettend goed hebben en staat je prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen